return to tranceaddict
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 
פגישת הדרומיים 2!!

Vortex_SA
אני יובל וקובי התכנסנו למפגש מהנה בן ארבע שעות, יובל הביא פולללל תקליטים, קובי הביא את עצמו, והחגיגה התחילה, נתתי ליובל לתקלט (הוא היה הכי נלהב מזה, לי יש את הציוד כל יום :) ) מקססנו ובלאגנים, פישלנו בכיף כמובן, וגם צילמתי חלק מהארוע, ככה שברגע שאני מקליט את זה למחשב אני מעלה לפורום :) רק חבל על איתמר ואורן שלא באו... היו פול דחקות, אך זמני קצר מלכתוב את כל הדאחקיות... בקיצר, שבוע הבא מישהו רוצה לארגן עוד מפגש?!? :)
luckystrike
quote:
Originally posted by Vortex_SA
אני יובל וקובי התכנסנו למפגש מהנה בן ארבע שעות, יובל הביא פולללל תקליטים, קובי הביא את עצמו, והחגיגה התחילה, נתתי ליובל לתקלט (הוא היה הכי נלהב מזה, לי יש את הציוד כל יום :) ) מקססנו ובלאגנים, פישלנו בכיף כמובן, וגם צילמתי חלק מהארוע, ככה שברגע שאני מקליט את זה למחשב אני מעלה לפורום :) רק חבל על איתמר ואורן שלא באו... היו פול דחקות, אך זמני קצר מלכתוב את כל הדאחקיות... בקיצר, שבוע הבא מישהו רוצה לארגן עוד מפגש?!? :)

יאללה צריך לעשות איחוד צפוניים+מרכז+דרומיים ...

אלונה מה נסגר איתך ?
oDrori
נקווה שפעם באה גם אני שם
Hell_Copter
quote:
Originally posted by oDrori
נקווה שפעם באה גם אני שם

מה אתה משחק לי אותה!?!
היה ממש סבבה עכשיו....
תומר הסטלן הזה כל שניה... מה אתה מסתלבט עליי?

אסא זה הרפתן של הקיבוץ... הוא מחלק סטייקים חינם למי שמבקש
הוא הזה ששוחט פרות

ופעם בשנה נאור הרפתן לוקח 3 פרות ועושים קומזיץ לאור ירח ושחיטת פרות והרבה ריקודים אינדיאנים ובלאגנים

"לא נעים לי לבקש מהם מים... אבל אני יבקש שיחליפו לי את הלימונדה לתפוזים"

הכי סטלן בארץ!!!
HyPeRSoNiC
quote:
Originally posted by oDrori
נקווה שפעם באה גם אני שם

אתם יודעים מה?
הפגישה ביום שלישי!
אנחנו כנראה ניפגש בקניון רחובות
שעה נקבע כבר
מקום - כנראה או אצלי, או אצל איתמר, או אצל שגיא...... או מקום אחר..... לא יודע.... נראה כבר!!!

מי רוצה לבוא? :D

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel