|
|
| Shahar |
| quote: | Originally posted by YuVaL
טוב חבר'ס, אז כמו שאתם רואים, אני כבר לא מוד
:(
החלטתי שאני כבר לא כאן הרבה כמו פעם, אז באמת חשבתי שאני אנוכי שאני משאיר את עצמי כמוד, וחושב שמישהו אחר יכול לעשות כאן עבודה יותר טובה..
אני כרגע, עובד עם הקבוצה שלי
MNS
אני מנהל אותה כבר קרוב לחודשיים, והעניינים דיי בסדר, יש לנו שחרורים דיי טובים...
אבל זה לא העניין.
אני לא יהיה פה הרבה בזמן הקרוב, גם בגלל שאני דיי עסוק עם הקבוצה וגם בגלל שאני מרגיש שאני כבר לא מעודכן.. וכו'.. עם כל מה שקורה פה
אני בטוח שמורן שכבר מגיע יותר הביתה, ורועי (הסוס של הפורום) יעשו עבודה טובה כמו שהם עשו עד עכשיו, ויצרפו אליהם מישהו לצוות שיכול יותר לעזור ולתרום ממני...
So i guess this is goodbye
u can always catch me on ICQ guys..
have a good one
cheers! |
שמור אל קשר אח
אתה יודע איפה למצוא אותי ;) |
|
|
| oDrori |
מדכא...
מאוד מובן לי ה קטע של לא להיות מוד, זה החלטה נכונה אני מניחץ בקשר ללא להיות כאן, חבל לי... החלטה שלך. אני בכל מקרה אשמח אם תיכנס מדי פעם ותפגין נוכחות!
כל מקרה, רק בהצלחה בעתיד אחי ונשמור על קשר! |
|
|
| Shahar |
אני דיי בטוח שהוא יהנה יותר לא לראות כמה מפה.....
:rolleyes: |
|
|
| GLoBaL-MUZiK |
| quote: | Originally posted by YuVaL
טוב חבר'ס, אז כמו שאתם רואים, אני כבר לא מוד
:(
החלטתי שאני כבר לא כאן הרבה כמו פעם, אז באמת חשבתי שאני אנוכי שאני משאיר את עצמי כמוד, וחושב שמישהו אחר יכול לעשות כאן עבודה יותר טובה..
אני כרגע, עובד עם הקבוצה שלי
MNS
אני מנהל אותה כבר קרוב לחודשיים, והעניינים דיי בסדר, יש לנו שחרורים דיי טובים...
אבל זה לא העניין.
אני לא יהיה פה הרבה בזמן הקרוב, גם בגלל שאני דיי עסוק עם הקבוצה וגם בגלל שאני מרגיש שאני כבר לא מעודכן.. וכו'.. עם כל מה שקורה פה
אני בטוח שמורן שכבר מגיע יותר הביתה, ורועי (הסוס של הפורום) יעשו עבודה טובה כמו שהם עשו עד עכשיו, ויצרפו אליהם מישהו לצוות שיכול יותר לעזור ולתרום ממני...
So i guess this is goodbye
u can always catch me on ICQ guys..
have a good one
cheers! |
אני שמח לשמוע שמצליח לך אם
MNS
אני מאחל לך הרבה הצלחה אם זה ושלא יהיו בעיות
מצד אחר אני עצוב שאתה לא תהיה מוד והכי חשוב שלא תיכנס לפה הרבה ותביע
דעה, היית אחלה בן אדם ונתגעגע אליך
:happy2: |
|
|
| Sniper |
חבל אחי...:(
בכל אופן שיהיה לך דרך צלחהה |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|