|
|
| NyKoN |
לא יודע
הסטלן שכנע אותי..
כי גם אם הם מקבלים 2 מנדטים ככה מה זה יעזור? איפה בדיוק הם יקבלו רוב בשביל להעביר חוק שיתן לעשן גראס?
אם מישהו מכם קרא את המצע של עלה ירוק הוא ממש עלוב
מה זה עזרה למכורים לסמים? אין לנו דברים יותר חשובים על הפרק עכשיו מאשר איזה עלוב נפש שמזריק לעצמו כל הזמן?
והעובדה שהם שמאלנים קיצוניים גם לא עוזרת להם ממש
קיצר
הצבעה לעלה ירוק= בזבוז קולות |
|
|
| oDrori |
| quote: | Originally posted by NyKoN
לא יודע
הסטלן שכנע אותי..
כי גם אם הם מקבלים 2 מנדטים ככה מה זה יעזור? איפה בדיוק הם יקבלו רוב בשביל להעביר חוק שיתן לעשן גראס?
אם מישהו מכם קרא את המצע של עלה ירוק הוא ממש עלוב
מה זה עזרה למכורים לסמים? אין לנו דברים יותר חשובים על הפרק עכשיו מאשר איזה עלוב נפש שמזריק לעצמו כל הזמן?
והעובדה שהם שמאלנים קיצוניים גם לא עוזרת להם ממש
קיצר
הצבעה לעלה ירוק= בזבוז קולות |
מצטער על הסטייה מהנושא אבל הייתי חייב להגיב.
הקטע המודגש לדעתי לא נכון ומראה שיש לך עוד מה ללמוד. בלי קשר לזה שאתה "צעיר" וכו וכו כי לא היה איכפת לי גם אם הייתי בן עשרים ושמונה מאות. אנחנו צריכים לקחת דף מהספר של הולנד. |
|
|
| DjChook |
אלון באמת אני לא מבין את הדעה שלך והיא ממש מטומטמת
לפי מה שאתה אומר, אין צורך במלגות קטנות
לך תדע מה אומרים עכשיו החכים על סמים
הקטע של עלה ירוק זה בכלל לעשות את ההצבעה, וד"א זה לא כזה חוק מסובך להעביר כי זה לא מבטל שום חוק קיים או בלה בלה
אז לדעתי הם יכולים להעביר את זה בקלות |
|
|
| NyKoN |
אבל זה לא בזבוז מקומות בכנסת?
אולי אם הם יעבירו את החוק הזה אז מה? אין להם תכלית יותר..
ו odrori שאני לא יודע את השם האמיתי שלך
זה מזה בולשיט להתחיל לקחת עכשיו כסף שיכול לעזור בשיקום הכלכלה ולתת אותו לבולשיט כזה...
בעזרת השם שהמדינה הזאת תהיה על הרגליים ושיעור האבטלה יהיה ממוצע ולכסף לא יהיה כזה שימוש גדול וקבוע אז נוכל.. כרגע במצב של היום לעלה ירוק אין מקום בכנסת- סתם בזבוז של מקומות
חן עוד משהו
תראה את האמריקאים
אין להם מפלגות קטנות
רק 2 גדולות- הרפובליקנים והדמוקרטים
אני אישית לא רואה בעיות בממשל שלהם- כל הקטע של המפלגות הקטנות לא עוזר במיוחד, אולי אתה מראה שיש דמוקרטיה ושיש יותר יצוג של שכבות אבל במצב הזה כל מפלגה מושכת את החבל לכיוון שלה ונוצר חרא |
|
|
| oDrori |
ו odrori שאני לא יודע את השם האמיתי שלך
זה מזה בולשיט להתחיל לקחת עכשיו כסף שיכול לעזור בשיקום הכלכלה ולתת אותו לבולשיט כזה...
בעזרת השם שהמדינה הזאת תהיה על הרגליים ושיעור האבטלה יהיה ממוצע ולכסף לא יהיה כזה שימוש גדול וקבוע אז נוכל.. כרגע במצב של היום לעלה ירוק אין מקום בכנסת- סתם בזבוז של מקומות
|
אוקיי זה כבר משהו אחר חשבתי ניסית לומר דבר אחר מזה, טעות שלי
חן עוד משהו
תראה את האמריקאים
אין להם מפלגות קטנות
רק 2 גדולות- הרפובליקנים והדמוקרטים
אני אישית לא רואה בעיות בממשל שלהם- כל הקטע של המפלגות הקטנות לא עוזר במיוחד, אולי אתה מראה שיש דמוקרטיה ושיש יותר יצוג של שכבות אבל במצב הזה כל מפלגה מושכת את החבל לכיוון שלה ונוצר חרא |
זה נכון אבל אני מאמין שהחר'ה המריקאית הרבה פחות מפולגת מאיתנו... אי לך "תנועה דתית" , אין לך בעיה של עם שיושב אצלך (מה לעשות האמיש והאינדיאנים לא מתערבים) וכו וכו.
אצלם בעבר זה היה דרומים ויאנקים, היום זה רייש ודלת אבל תמיד רק שתי קבוצות גדולות ... תאר לך שאצלנו היו מנסים משהו כזה ... הרבה קבוצות שמתנדנדות היום לא היו מוצאות מקום, מה גם שהיית נגיד מוצא שמאלנים קיצוניים ומתונים, כנ"ל לגבי ימנים, באותה מפלגה. |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|