return to tranceaddict
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 
זהירות בדרכים

guetag
למי שיש רשיון...
מעניין אותי לדעת על איזה דברים עברתם עד היום?

אור אדום למשל...
DjNumShum
אור אדום עברתי
תמרורי עצור למיניהם
זכות קדימה
מהירות מופרזת
באננה יש מיליון דברים

אבל חברה אל תשחקו בכביש זה לא משחק תהיו זהירים
וזהו

ואל תעשנו גאנג'ה לפני שאתם נוהגים זה לא כדאי
eXeTik
לא עצרתי עצירה מלאה בעצור (נו באמת)
נכנסתי באין כניסה- האלה שאסור להכנס בין השעות בלה בלה... אקיצר, נכנסתי 15 דקות לפני שהיה מותר
ועצרו אותי על שעברתי באור אדום למרות שלא עברתי ויש לי 2 ידידות שהיו איתי באוטו להוכיח את זה, זה לא היה אפילו צהוב... ירוק נטו- סתם רצו לעשות עלי כסף...
אקיצר- הגשתי את הזה עם האור האדום למשפט

אההה... ועוד פעם שתפסו אותי עם מצלמה ניידת על 70 קמ"ש בעיר- אבל זה שטויות, כולה קנס קטן ובלי נקודות.

ובאמת תקשיבו לאורי, אלוהים יודע כמה שטויות עשיתי... במיוחד עם האוטו הקודם של אמא הייתי עושה צלחות, 360, דופק מהירויות והכל... אבל תראו לבד שזה עובר אחרי כמה זמן.
ועוד טיפ- גם עם בראש שלכם לדפוק מהירות ב-ח-י-י-ם אל תעשו את זה בעיקולים
רק בכבישים ישרים, במיוחד לא עכשיו שמתחילים הגשמים...
DjNumShum
quote:
Originally posted by eXeTik
לא עצרתי עצירה מלאה בעצור (נו באמת)
נכנסתי באין כניסה- האלה שאסור להכנס בין השעות בלה בלה... אקיצר, נכנסתי 15 דקות לפני שהיה מותר
ועצרו אותי על שעברתי באור אדום למרות שלא עברתי ויש לי 2 ידידות שהיו איתי באוטו להוכיח את זה, זה לא היה אפילו צהוב... ירוק נטו- סתם רצו לעשות עלי כסף...
אקיצר- הגשתי את הזה עם האור האדום למשפט

אההה... ועוד פעם שתפסו אותי עם מצלמה ניידת על 70 קמ"ש בעיר- אבל זה שטויות, כולה קנס קטן ובלי נקודות.

ובאמת תקשיבו לאורי, אלוהים יודע כמה שטויות עשיתי... במיוחד עם האוטו הקודם של אמא הייתי עושה צלחות, 360, דופק מהירויות והכל... אבל תראו לבד שזה עובר אחרי כמה זמן.
ועוד טיפ- גם עם בראש שלכם לדפוק מהירות ב-ח-י-י-ם אל תעשו את זה בעיקולים
רק בכבישים ישרים, במיוחד לא עכשיו שמתחילים הגשמים...

אורי זה אני בכאלו?
Hell_Copter
מה קרה גילי??
שוב היית שיכור שנהגת?! :)

יש לי חבר שבחופש כל פעם שהיינו מגיעים לאדום היה מסתכל שאין אף אחד וממשיך... למי יש זין לחכות באמצע הלילה עד שהרמזור יתחלף שאין אף אחד בכביש...

אני כולה בשיעור נהיגה עדיין (בגלל השביתה המזויינת שרק נגמרה אתמול אבל הספקתי כבר לנסוע 100 על כביש של 80 ולקבל ברקס מהמורה שלי על זה ולא מעט צעקות :)
מי אם לא אתם יודעים כמה קשה לעשות דברים כאלה בשיעורי נהיגה
גם דפקתי לו קיק ופרפרתי לו איזה פעם
אפילו התחלתי לנסוע פעם על הילוך שני... מעניין שהוא לא שם לב לכל הדברים האלו...
מזל שהוא דיבר איתי על דברים שמעניינים אותו

וסתם נתון מעניין...
משרד הרישוי הזונות האלה מזה רוצים לעשות כסף...
מתוך 300 שניגשו אתמול לטסטים עברו רק 16

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel