return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 
Best tune of 2002

oDrori
quote:
Originally posted by MoSH_MaN
עודד אני חייב לציין שיש לך טעם מאד מוזר
לדעתי

למה אחי? יש לי טעם די קונבנציונאלי...

ובקשר לעמודים שבאמצע טרד המלצות, אני לא יודע אם מישהו אי פעם חשב להסתכל על זה כמאגר המלצות במקום טרד ה - "מה חדש?" , אבל אולי תנסו פשוט לפתוח עמוד אקראי ולבדוק מה אתם לא מכירים, ואז להוריד? (מופנה בעיקר לחבר'ה חדשים יותר... אני גאה להיות כאן מאז שהוא הותחל)
nesher
quote:
Originally posted by oDrori
למה אחי? יש לי טעם די קונבנציונאלי...

ובקשר לעמודים שבאמצע טרד המלצות, אני לא יודע אם מישהו אי פעם חשב להסתכל על זה כמאגר המלצות במקום טרד ה - "מה חדש?" , אבל אולי תנסו פשוט לפתוח עמוד אקראי ולבדוק מה אתם לא מכירים, ואז להוריד? (מופנה בעיקר לחבר'ה חדשים יותר... אני גאה להיות כאן מאז שהוא הותחל)

גם אני גאה
:D
+
תלכו להתחלה של הטרד, זה ממש נוסטלגי , לפי דעתי זה ססבה, אני נזכר בדברים שאמרתי וכתבתי לפני פול זמן זה כיף , וגם יש שם טראקים טובים , אם המטרה שלך היא להוריד טראקים לפי הטרד הזה , אז היא לא מטרה טובה
כי שמה יש מספיק, והרבה
יכול להיות פה בדיוק אותו מצב כמו שמה אם תמשיכו את זה, לפי דעתי , צריך להוריד את הטרד הזה
ובסוף שנה
לשים פה poll
של 20 טראקים , שהם הכי הגיוניים שהם הכי טובים השנה, ושאף אחד לא יזיין תשכל שיש עוד, ושמי שממש מתעקש, יכתוב other
ואז ישים את השם
ומתוך ה20 או העוד שיהיה לנו , אחרי שבוע נעשה 10 מתוכם שזכו להכי הרבה, ואז 5 וזה היה הפינאל פייב
מי שלא חושב שככה, שימשיך לכתוב
לא מפריע, אני לא לטרד הזה לא נכנס יותר כמעט
oDrori
לא צריך לעשות פול בפורום המקומי... מצספיק אתם מתבודדים פה. בסוף השנה, כמו ב- 2001, הולך להיות טורניר פולים שבסופו ייבחר טראק השנה של טראנסאדדיקט.

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel