return to tranceaddict
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 
טיול שנתייי

HyPeRSoNiC
חחחחחחחחחחחחח
איתמר אני רואה שהקדמת אותי.........
אקיצר, המאבטח הכין לנו יום אחד תה צמחים מצמחים שקטפנו בדרך
ויום אחר - קפה טורקי משהו חבל על הזמן!!!!!!!!!!!!!!
והוא היה מה זה אחלה!!! איזה צחוקים היו איתו!!!

גם היינו בחמת גדר......... היה שם את כל הפארק רק לנו ולעוד איזה בית ספר, ואח"כ היה לנו אוכל ומסיבה!!!!!!!!!!
תאמינו לי, להיכנס לבריכת גופרית שם אחרי הליכה של 5 ק"מ בנחל זה הסבבה של הלייף!!!!!!!!!

אני יכול לדבר על הטיול הזה שעות!!!! אבל אין לי עצבים עכשיו למה הרגע חזרתי אז אני ימשיך.......... מתי שיבוא לי או יותר נכון - מתי שתרצו לשמוע....... :D

אגב, תנו לי את הלינק ל-
עם הסמל של ה
ILTA
בבקשה
תודה:D
NaOren
quote:
Originally posted by HyPeRSoNiC

אני יכול לדבר על הטיול הזה שעות!!!! אבל אין לי עצבים עכשיו למה הרגע חזרתי אז אני ימשיך.......... מתי שיבוא לי או יותר נכון - מתי שתרצו לשמוע....... :D

ספר שבא לך...
אנחנו רוצים לשמוע!
Vortex_SA
quote:
Originally posted by HyPeRSoNiC
גם היינו בחמת גדר......... היה שם את כל הפארק רק לנו ולעוד איזה בית ספר, ואח"כ היה לנו אוכל ומסיבה!!!!!!!!!!
תאמינו לי, להיכנס לבריכת גופרית שם אחרי הליכה של 5 ק"מ בנחל זה הסבבה של הלייף!!!!!!!!!

איזה מפגרים אנחנו יא אללה!!!!!!
אני הייתי מהבי"ס השני, אגב היו 3 בתי ספר, אחד עשה מסיבה בבריכה הקרה, אחד בדשא שם ליד ואנחנו היינו בקצה השני בכלל... אנחנו היינו ממזכרת בתיה, והבי"ס השלישי היה מאשקלון, פגשנו את הפרחות של אשקלון, איזה גוף יש עליהן!!!!! אתה מת!! אבל הן מזה מפגרות, רק צחוקים היה איתן... בקיצר דפוקים אנחנו שלא ארגנו פגישה קטנה, אתה קולט איזה פשלה עשינו???
וואי אבל איך קרע אותי הבריכת גופרית החמה, אתה קולט איזה סבתא זקנה בת איזה 60 הולכת לך למיטת ג'קוזי הכי חזקה שם, נראה לי היא קיבלה סיפוק מיני מזה :)
היה הכי סבבה בעולם, תספר מה אתם עשיתם..
DjChook
טוב שמעו שמעו

השנה טיול לאילת כל השכבה , שוווווווווווק

רק נקווה שלא יבטלו אותו בגלל הבעיות עם עיראק ....
NaOren
quote:
Originally posted by Vortex_SA

וואי אבל איך קרע אותי הבריכת גופרית החמה, אתה קולט איזה סבתא זקנה בת איזה 60 הולכת לך למיטת ג'קוזי הכי חזקה שם, נראה לי היא קיבלה סיפוק מיני מזה :)

חחחחחחחחחחחחחחחחחח
איזה אנשים מוזרים

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel