|
|
| oDrori |
| בטח שאני יוצא לשם... זה דבר ראשון, דבר שני לא נראה לי אצלנו בבי"ס יש גם טיול שנתי... |
|
|
| Hell_Copter |
| quote: | Originally posted by oDrori
בטח שאני יוצא לשם... זה דבר ראשון, דבר שני לא נראה לי אצלנו בבי"ס יש גם טיול שנתי... |
וואי אז נראה לי שקצת זיינו אתכם
חפיף... :) |
|
|
| Sniper |
יאואואואוו היפר וורטקס ולא זוכר מי עוד היה בטיול הזה
אבל אני הייתי שנה שעברה והיה הכיייי כיףף בעולםםם אותנו לקחו ביום האחרון לחמת גדר והיה לנו מסיבה בדשא שנכנסים אז לצד שמאלל היה די גי בן בן בן זונהההה הוא שפ דברים חזקים אש!! וקלע בדיוק למה שאהבתי מממ האכסניה היתה םשוט ליגהה כמובן שבלילה נהניתי מאוד מאודדד:]] חיחיחי
המבין יבין ממממ היה פשוט טיול סופני חוץ משהאוכל היה מגעילולל אבל השנה יש לנו תטיול לאילתת שאני מחכהההה לו כמו לא יודעע מההה אני פשוט מת כבר לשמוע על התאריךךך אבל כמו שהבנתי יש לנו עוד זמן... ואללה אם יבטלו אני הולך לעושה פיגוע באחד הכפרים הערבים כוסאמא שלהםם
בקיצור הטיול של שנה שעברה היה שיא.. הכיף ממממ במיוחד שהכרתי כמה בחמת גדרר שוות אשש אבל אחרי פעמיים שלוש בטלפון אמרתי שלום ולהיתראות |
|
|
| itamarsan |
| רגעע אורןן שאני אביןןן גם אצלינו החוק הזה פועל של מי שלא בא לטיולים לא עושה עבודה לא ניראה לייי כול כך שזה אצלינו |
|
|
| HyPeRSoNiC |
| quote: | Originally posted by itamarsan
רגעע אורןן שאני אביןןן גם אצלינו החוק הזה פועל של מי שלא בא לטיולים לא עושה עבודה לא ניראה לייי כול כך שזה אצלינו |
תאמין לי, יש לנו את החוק הזה
אם אין לך סיבה מוצדקת לא לצאת לטיול ואתה לא יוצא, אתה צריך להכין עבודה בנושא...........
אין לי מושג אם זה תפס לגבי הטיול לרמת הגולן אבל אני יודע שזה תופס לגבי פעילויות אחרות של סל תרבות
תסתכל בתקנון, אחי. הכל כתוב שם :D |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|