|
|
| MaMaMiA |
וואלה אחלה טראק אחי
תמשיך ככה! |
|
|
| Vortex_SA |
מעכשיו אל תיקח ללב מה שאני יאמר, זו רק דעתי האישית...
הרעיון, נחמד, הביצוע בממוצע הוא בסדר, אבל זה כי אני החשבתי שני דברים, הקצב אדיר, פשוט טוב, קצת טרבלי מדיי אבל חפיף, אבל המלודיה וכל הקטע המרכזי פשוט נפילה... אגב יש לך זיוף שם איפשהו במשפט המוזיקלי השני של המלודיה (לא יודע להגדיר את זה אחרת...), השימוש בדלאי לאמה הוא שקוף וגרוע, מינימליסטיקס השתמשו בו ברמיקס לארט'קווייקר, וזה עדיין נשמע גרוע גם אצלם (הרמיקס שלהם מגעיל מבחינת הסאונד...), הבעיה היא שאתה עשית אוטומציה לווקל, שמזיזה לו את התדרים (במקרה שלנו יש לך שני רזוננטים והכפתור ששיחקת איתו מזיז אותם אחד מהשני כדי ליצור הברות), הצליל של המלודיה הוא פשוט גרוע, אולי איזה ריוורב, אנוולופ שיעשה קצת פחות צליל קפיצי כזה, דיליי משהו???
גם בסוף, הסינטי הזה של החתולים שהעלו אותם באוב תוריד... :)
צריך הרבה עבודה עוד על הטראק הזה... |
|
|
| luckystrike |
| quote: | Originally posted by Vortex_SA
מעכשיו אל תיקח ללב מה שאני יאמר, זו רק דעתי האישית...
הרעיון, נחמד, הביצוע בממוצע הוא בסדר, אבל זה כי אני החשבתי שני דברים, הקצב אדיר, פשוט טוב, קצת טרבלי מדיי אבל חפיף, אבל המלודיה וכל הקטע המרכזי פשוט נפילה... אגב יש לך זיוף שם איפשהו במשפט המוזיקלי השני של המלודיה (לא יודע להגדיר את זה אחרת...), השימוש בדלאי לאמה הוא שקוף וגרוע, מינימליסטיקס השתמשו בו ברמיקס לארט'קווייקר, וזה עדיין נשמע גרוע גם אצלם (הרמיקס שלהם מגעיל מבחינת הסאונד...), הבעיה היא שאתה עשית אוטומציה לווקל, שמזיזה לו את התדרים (במקרה שלנו יש לך שני רזוננטים והכפתור ששיחקת איתו מזיז אותם אחד מהשני כדי ליצור הברות), הצליל של המלודיה הוא פשוט גרוע, אולי איזה ריוורב, אנוולופ שיעשה קצת פחות צליל קפיצי כזה, דיליי משהו???
גם בסוף, הסינטי הזה של החתולים שהעלו אותם באוב תוריד... :)
צריך הרבה עבודה עוד על הטראק הזה... |
אחי אל תשכח שהוא לא מקצוען עם אולפן הקלטות
זה בסך הכל עם תוכנת מחשב ...
אני לא מאמין שאפשר לעשות טראקים מקצועיים בלי ידע
מינימלי במוזיקה ושיהיו עדיין ברמה מקצועית ובייחוד בלי שום
מיכשור כמו מקלדת או מודולים
אין כזה דבר ...
בכל מקרה אני חייב להגיד שהעיבוד באמת מקורי ומצויין
הקצב ממש טוב ובסך הכל עבודה מצויינת
דווקא להיפך לדעתי - ביחס לזה שזה במחשב זה הרבה מעל הממוצע |
|
|
| Vortex_SA |
| quote: | Originally posted by luckystrike
אחי אל תשכח שהוא לא מקצוען עם אולפן הקלטות
זה בסך הכל עם תוכנת מחשב ...
אני לא מאמין שאפשר לעשות טראקים מקצועיים בלי ידע
מינימלי במוזיקה ושיהיו עדיין ברמה מקצועית ובייחוד בלי שום
מיכשור כמו מקלדת או מודולים
אין כזה דבר ...
בכל מקרה אני חייב להגיד שהעיבוד באמת מקורי ומצויין
הקצב ממש טוב ובסך הכל עבודה מצויינת
דווקא להיפך לדעתי - ביחס לזה שזה במחשב זה הרבה מעל הממוצע |
אני מבין שאתה לא ממש בקטע של הפקות, כי אם היית בקטע אז היית יודע כמוני שכל הקטע הזה של להפיק קטעים עם ציוד זה שטויות, ומצדי שיהיה לזה סאונד חרא, אבל את הכתיבה של הקטע עושים במחשב, אז גם אם הסאונד היה מושלם יש פה כתיבה של סינטים ומלודיות לא טובה לדעתי נקודה...
אילו רק היית יודע כמה דיסקים שלמים הופקו רק עם מחשב, דיסקים וינילים, מה לא... אולי אני אפילו יעלה לכאן פעם קטע שלי, למרות שלא כל כך נראה לי ככה להפיץ סתם טראק, יודעים מה? פשוט תפנו אליי באייזיק ותבקשו אם בא לכם... |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|