|
|
| Vortex_SA |
זה רק אני או שהארד טראנס הרבה יותר קשה לתקלוט מכל טראנס אחר? לדוג' יש את הפתיחות האלה כמו של אייזיק, שזה קצב עם "קיק", ואני מתאם אותו, עכשיו הבעיה באה כל פעם שנכנס הקיק האמיתי, כי אז פתאום נכנס לך התדר הגבוהה של הקיק ומחרבן את המיקס, לא משנה כמה מדוייק ניסיתי לעשות את הפיטש, זה תמיד בורח!!! חשוב לאמר שזה בקומפקטים, אם היו לי את הטראקים על תקליטים היה הרבה יותר סימפטי... :)
בקיצר, האם עוד מישהו חווה כאלה דברים? כי בסגנונות אחרים המיקסים יוצאים לי ממש חלקים, וזה מעצבן אותי שאני צריך להתעצבן כל פעם שאני ממקסס הארד! כוסעמק!!!!!! |
|
|
| DJ-Energy |
כן גם אני חשבתי ככה שתמיד ניסיתי להכניס את
4 clubbers - children (junkfood junkies vs bla remix)
ותמיד היה לו ת'בילדאפ המעצבן בהתחלה שהיה קשה למקסס רצח
אבל אחרי זה התאמנתי ולמדתי איך להכניס את זה יפה... |
|
|
| Vortex_SA |
לא בדיוק, בכניסות שאני מדבר עליהן יש קצב מעפן בהתחלה, יעני רק הבס של הקיק, והבס של הקיק בא אחרי התדר הגבוה של הקיק נכון? אז אני ממקסס את הבס (בטעות כמובן), ואז מה שקורה כשנכנס הקיק הרגיל זה חירבוש קטן במיקס, ואז צריך לתקן...
מצדי שיהיו פתיחות כמו של סקוט, אמנם לא הקיק הרגיל אבל לפחות זה בקצב הנכון ועל תדר גבוה... |
|
|
| DjChook |
תראה זה הכל תלוי מה אתה מנסה למקסס
אם למשל אתה ממקסס רק את הקטעים העצבניים אז ברור שזה קשה
למה כל דיג'יי יוצר לעצמו סאונד יחודי להארד למה אחרת הכל היה אותו דבר
אז אתה צריך לנסות למקסס את הסוף של השיר שהקיק העצבני נגמר ולא לברוח עם הבאס של ההארד לשיר אחר כי כמו שאמרת
זה ממש לא עובד
אני חושב שאתה צריך פשוט למצוא התחלות וסופים של שירים שמתחברים |
|
|
| Vortex_SA |
גם אתה לא כל כך הבנת את הפואנטה, אין לי בעיה בהחלפת הבסים, הבעיה שלי היא בהתחלות המעצבנות שהקיקים מעפנים, אח"כ זה מסתדר כי יש קיק רגיל...
הדוגמה הכי קריטית שיש לי זה
mellow claps (yakooza)
ששם ההתחלה ממש על הפנים... |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|