|
|
| oDrori |
חחחחחח
גיטלמן דיג'יי לא רע בכלל פלוס לדעתי, מה שכן הנטייה שלו היא למקסס יותר גרוע באולפן מאשר במסיבה משום מה...
מה שכן רוברט גיטלמן המפיק (יחד עם מרטינז אוף קורס) לא רואה את גיטלמן הדיג'יי ממטר
IM:o |
|
|
| warpedd_ |
| quote: | Originally posted by oDrori
חחחחחח
גיטלמן דיג'יי לא רע בכלל פלוס לדעתי, מה שכן הנטייה שלו היא למקסס יותר גרוע באולפן מאשר במסיבה משום מה...
|
דווקא להיפך אני חייב להגיד
די תפסתי ממנו לעומת דיג'יי אחרים בארץ עד ששמעתי אותו במסיבה |
|
|
| Vman |
| quote: | Originally posted by warpedd_
בכל מקרה אודי אתה לא מגזים קצת עם ההערצה שלך לבן אדם
????? |
זו לא הערצה זאת הערכה ויש הבדל.
כולכם תמיד אומרים "הטראק החדש של ארמין \ פרי קורסטן \ דומונד ענק !!!"
אבל תחשבו שבסך הכל הצידו לא עולה הרבה כסף בגרמניה או הולנד , הם חיים את הסצנה הזו כי היא קרובה אליהם ויש שוק למוסיקה שלהם ותמיד יקחו אותם לתקלט בסכומי עתק!
אבל כשאחד כמו רוברט לדוגמה מצליח לפרוץ לחו"ל וצגיע מהמדינה המסריחה הזו שאין לה שוק כי ת'אמת מי קנה פה את הויניל החדש של רוברט או את הדיסק החדש שלו.
כולם טורחים ללכלך עליו במקום לפרגן לו !
בארץ בסך הכל אף אחד לא לוקח אותו לתקלט בעשרות אלפי שקלים ואי אפשר למלות בארץ מועדון של 10,000 איש וקשה מאוד בגלל המחיר המזדיין של הציוד לעשות פה מוסיקה אז טיפ טיפה ריספקט ופירגון לא יזיקו לאיש.
וזה לא רק לרוברט זה גם לאייל גלדר מחיפה לדוגמה שהוא מי שעומד מאחורי
WALTERS & GELDAR
... |
|
|
| Dj Moriano |
| quote: | Originally posted by Vman
זו לא הערצה זאת הערכה ויש הבדל.
כולכם תמיד אומרים "הטראק החדש של ארמין \ פרי קורסטן \ דומונד ענק !!!"
אבל תחשבו שבסך הכל הצידו לא עולה הרבה כסף בגרמניה או הולנד , הם חיים את הסצנה הזו כי היא קרובה אליהם ויש שוק למוסיקה שלהם ותמיד יקחו אותם לתקלט בסכומי עתק!
אבל כשאחד כמו רוברט לדוגמה מצליח לפרוץ לחו"ל וצגיע מהמדינה המסריחה הזו שאין לה שוק כי ת'אמת מי קנה פה את הויניל החדש של רוברט או את הדיסק החדש שלו.
כולם טורחים ללכלך עליו במקום לפרגן לו !
בארץ בסך הכל אף אחד לא לוקח אותו לתקלט בעשרות אלפי שקלים ואי אפשר למלות בארץ מועדון של 10,000 איש וקשה מאוד בגלל המחיר המזדיין של הציוד לעשות פה מוסיקה אז טיפ טיפה ריספקט ופירגון לא יזיקו לאיש.
וזה לא רק לרוברט זה גם לאייל גלדר מחיפה לדוגמה שהוא מי שעומד מאחורי
WALTERS & GELDAR
... |
יש להעריך ויש להעריץ אתה יותר ממעריץ נראה לי אתה חורט את השם שלו עם סרגל על היד....
מגיע לו פירגון כל הכבוד וזהו לא יותר.... לא צריך לסגוד לבנאדם, אתה נותן לבנאדם הזה כבוד כאילו הוא הסנדק...
שאתה רואה אותו אתה מנשק לו את הטבעת?????:D
והקטע של מחיר הציוד זה זיון שכל אחד ע-נ-ק בגלל ש....
גם באנגליה הציוד לא זול
ויותר חשוב זה לא שאם יהיה לי את הציוד הכי טוב בעולם אני ייצור טראק פצצתי ענק עצום זה עניין של כשרון וידע...
ד"א אתה בטח קנית את הווינל והדיסק החדשים שלו..... |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|