|
|
| HyPeRSoNiC |
פאקין שיט!!!!!
כשהודיעו לי על המסיבה, אמרו לי שפותחים את המסיבה לכל הגילאים ומביוחד לבני נוער, ויעשו את המסיבה בחוץ... איפה שיש במה מסודרת ומול הבמה רחבה של דשא שעליו אפשר להכניס בקלות 1500 איש ואפילו יותר
אתמול, פארק המים הועיל בטובו לספר לי שהם לא פותחים את זה לכל הגילאים... אלא נחשו לאיזה גילאים..... 13-15!!!!!!
ומה עוד - לא עושים את זה על הרחבה בחוץ...... אלא באולם שהם פתחו לא מזמן שם שנקרא "מועדון חברים".... שלתוכו לא נכנסים יותר מ-200 איש.....
מנהל הפארק אמר שאולי המסיבות הבאות יהיו לבני נוער..... תלוי אם אני ארים ביום שישי מסיבה טובה
איזה בעסה, אה???
אבל מה איכפת לי..... אני סגרתי איתו שאני מקבל 1200 שקל!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D |
|
|
| Hell_Copter |
יאללה צח אז תזמין אליך כבר!!!
והייפר... זה זין שרק עכשיו גילית אבל סתכל על הצד החיובי
לא צריך לשבור את הראש במה לתקלט... למה מה כבר ילדים בגיל 13 מבינים בטראנס?! תן להם דברים מסחריים ותראה איך הם לא יורדים מהרחבה |
|
|
| oDrori |
מאחר וזה ככה, אני באמת אלך עם שיטת התן בראש הקטן שלהם מה שבא להם
אחי, פשוט מאוד, ברגע שאתה מסיים עם רוק ואמטיוי, הסט שלך צריך להיות מורכב בדיוק משני דברים:
Hard Trance (טיפה להיטי פסיכודאלי אם בא להם)
Commercial Dance/ Trance/ House/ Whateva
זה דווקא יחסית קהל מאוד פשוט להתמודד איתו, למרות שזה לא חלומו הרטוב של כל דיג'יי. ותכל'ס אחי, שורה תחתונה קיבלת 1200 ש"ח
:D |
|
|
| HyPeRSoNiC |
ואללה
צודקים........
אני רק מקווה שלא יעצבנו אותי יותר מדי כי אין לי כוח לאיזה זייניק שמחכה שאני ישמיע בריטני ספירס
ולפי הניסיון שלי, הם עומדים לך מול העמדה, עד שאני שם מה שהם ביקשו......
טוב לא נורא
גם לפי הניסיון שלי, זה בכלל לא קהל קשה......
במיוחד אם הם לא מכירים את הדי ג'יי כי ככה הם לא מעיזים לפנות אליו אז הם רוקדים ושותקים.
רק צריך לדעת טוב טוב מה הם רוצים....... |
|
|
| oDrori |
| quote: | Originally posted by HyPeRSoNiC
רק צריך לדעת טוב טוב מה הם רוצים....... |
זה מה שטוב, קהל מהסוג הזה זה לא משימה קשה יחסית... אחי ומראש, אם לא הולך לך טוב, אל תתייאש ואל תתבעס!!!! |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|