|
|
| Flotser |
אני אישית מאוד אוהב את המקום הזה ואני די בטוח שגם רובכם שבאים ומבקרים פה כל הזמן,
אבל לפעמים באה לי המחשבה, שאני ממש מטומטם שאני מבזבז את הזמן שלי על להתכתב עם אנשים שאני לא באמת מכיר, אחרי שבאמת כל מה שאני רוצה זה להוריד טראקים חדשים....
אבל יש תקטע הזה שאם מגיבים לאיזה טרד או פותחים אחד חדש, יש את הדחף הזה להכנס שוב ושוב לפורום ולבדוק איך אנשים הגיבו למה שכתבבת ולהגיב בחזרה ושוב לבדוק ולבדוק, עד כדי כך שזה בשלב מסויים גובל בהתמכרות לפורום...
פשוט בא לי לדעת מה אתם חושבים על זה? :rolleyes:
האם אתם לא אומרים לעצמכם לפעמים :" וואי איזה מטומטם אני , נכנס 20 פעם ביום לאותו אתר במקום לעשות משהו מועיל אחר" ???
והאם אתם חושבים שזה לא בריא?
ואני בתקופה האחרונה מחשיב את עצמי למכור , ואני לא אוהב את זה, אבל הנה באתי לכאן שוב ופתחתי טרד (אחרי שביקרתי היום בפורום איזה 7 פעמים), מחכה שתגיבו ואני אוכל לקחת עוד מנה
:crazy: |
|
|
| Dj Moriano |
חחח אחי זה רק אומר שזה אחלה של פורום אם אתה כל הזמן רוצה להכנס אני עכשיו מנסה להיות פחות (לא להפסיק לגמרי אבל להיות פחות) אני מנסה להיות רק פעם בערב ופעם בבוקר צהריים ככה....
אבל עכשיו שאני חושב על זה... זה לא בא לי על חשבון משהו אחר זה סתם שאני בבית אז במקום לראות טלויזיה אז אני בפורום....
אם יש משהו לעשות אני ילך זה לא שהפורום ימנע ממני לצאת החוצה או משהו כזה... |
|
|
| eXeTik |
שלום, אני רונן ואני מכור :stongue:
אבל ברצינות- אנשים סבבה פה, ובאמת כיף להכנס לפה
אבל צריך לדעת לחלק את הזמן... |
|
|
| oren_naor |
אני כל היום מחובר
אז אם אני במחשב אני כל הזמן עושה רענן לראות אם הגיבו על משהו...
אבל לא היה לי יומיים מחשב, וואלה לא הפריע בלי פורום...
יותר הפריע לי בלי ICQ
אבל זה כבר סיפור אחר... |
|
|
| yahel222 |
שמע פלוצר אתה חתיכת רמד......
פשוט תמצא חיים וצא מהבית.... |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|