return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 
The Israeli Forum Crew

DJ Alex E.
חחח מצחיק...ראיתי את הסטיקי הזה כבר לפני מלא זמן אבל משום מה רק היום בדקתי מה יש בו חחח...
אוקיי אז אני אלכס בן 17 מחיפה
מכור למוסיקה מאז שאני זוכר את עצמי(זה לא היה תמיד טראנס אבל עוד מכיתה ד אני זוכר ששמעתי אז בפעם הראשונה איזה טראק אלקטרוני וזה נשמע לי פצצה)
עברתי הרבה סגנונות שונים של מוסיקה אלקטרונית,אבל בזמן האחרון(וכנראה לתמיד) אני נעול על האפליפטינג(עם אפשרות לווקאל) ועל פרוגרסיב,כמובן עם קצת טק-טראנס,האוס(לכל סוגיו) וברייקס(מתחיל להתחבר לזה יותר ויותר בזמן האחרון).בזמני הפנוי אני עושה מיקסים פה ושם שום דבר רציני בנתיים אבל מתכנן פריצה בקרוב.
אני גם עוסק במוסיקה בבצפר.אני בצוות ההגברה אז יוצא לי לעבוד הרבה עם סאונד וגם אני עושה רדיו בבצפר עם שאר הצוות וכנראה אני אתחיל לעבוד עם צוות הגברה מקצועי בשנה הבאה.
ויש לי חגורה שחורה בקראטה שקיבלתי לפני חצי שנה אחרי 10 שנים של אימונים(זה לא קשור אבל אני אוהב להתגאות בזה אחרי כל העבודה הקשה חחח).אה ודבר אחרון;ארמין מלך!.זהו:crazy:
fusi
fusion, כינוי מלא: פיוז'ן
שם: ירון
עיר: חולון
ת.ז: כן בטח

:אלו הם הפרטים האישיים שלי, ועכשיו קצת על עצמי

אני חזק בעסקי המוזיקה האלקטרונית (כתחביבי לא כמקצוע) מעל 7 שנים ובעסקי הקלאבינג מעל 5 שנים. יצא לי להיות במסיבות רבות ברחבי העולם מניו יורק ולוס אנג'לס הרחוקות ועד לאנגליה, גרמניה, הולנד ואיביזה היותר קרובות. מיותר לציין שאני אוהב מוזיקה אלקטרונית בכל רמח איבריי ומתעב את כל שאר סוגי המוזיקה, במיוחד אלו שהתשקורת מאכילה את הציבור בכפית... פאנאט מה לעשות

:הסגנונות המועדפים עליי בימינו רבים, אבל בואו נסבך אתכם קצת בתתי ז'אנרים

* House - Deep, Funky, Disco, French, Jazzy, Groove, Soulful, Tech
* Electro
* Trance - Melodic, Vocal, Uplifting
* Techno - Deep, Minimal, Funky, Hard (Schranz)
* Melodic Breaks
* Ambient

לא אכנס לשמות של דיג'יים שאני מעדיף כי יש יותר מידיי וזה גם משתנה בכל תקופת זמן קצרה, שכן אחד בא ואחד נופל אבל המוזיקה לנצח נשארת
:gsmile:

:תמונות עדכניות שלי ניתן למצוא פה
fusion's pictures

זהו זה, נראה לי שלעת עתה זה ממצה
Xtaza
טוב אז ככה:
שם: צביקה

קצת על עצמי: מאז ומתמיד אהבתי מוסיקה אלקטרונית אבל זה הלך וגבר מאז ששמעתי את להיטו הראשון של
DARUDE - SANDSTORM.
ועכשיו אני מכור לזה ולא יכול להעביר דקה אחת בלי!
אמנים מועדפים: ארמין, בלאנק אנד גונס, פרי אוניל, מרקוס שולץ

בקיצור אני לא אוהב לרשום יותר מדי על עצמי אבל אני בטוח שאני איהנה מהפורום הטוב ביותר שיש לטראנס ובייחוד עם אנשים כמוכם
Or-M
קוראים לי אור..
אני בן 15.5 אני גר באיזה חור...
ובלה בלה בלה
Huge-A
אוקי הגיע הזמן שלי גם לעדכן פרטים :
כינוי : Huge-A או "שוקטה" הכינוי שלי באיביזה :toocool:
שם מלא: אדיר
משפחה: אלימלך
(עיר: אופקים (בעעע
+גיל: 21

אוהב לשמוע בלי פירוטים למינהם...האוס - טראנס - טכנו - פסיי וכל מה שבתת שלהם ;)

תמונות מעודכנות שלי ניתן למצוא כאן ---> Huge-A Pics

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel