|
Po Polsku Ktosz? (pg. 151)
|
View this Thread in Original format
| Gr@ll |
Siemanko wam
Mam pytanko do was może będziecie wiedzieć:
Na końcu teledysku Paul van Dyk feat. Hemmstock & Jennings - Nothing but you, są takie słowa "Jag Har Ingenting men Jeg Har Nar Jeg Har Deg", czy wie ktoś może co oznaczają te słowa?
POZDRO ALL |
|
|
| marcooz |
Jeg har ingenting men jeg har alt nar jeg har deg
=
nie mam nic, ale mam wszystko kiedy ciebie mam :) (czy coś w tym stylu :p)
btw to jest norweski :cool: |
|
|
| Japan_4 |
yo yo polscy ziomale!
widze ze ten thread juz calkiem daleko spadl...i forum wlasnego jeszcze nie mamy (co sie tak opierdalacie?)
Czy ktos wie co sie dzieje z Sanderem na Nature One? Bo na liscie DJ'ow go nie ma!
A po drugie; czy ktos jedzie do Budapesztu moze, na Sashe? Bo ja jade z kuzynem.
Narka
~infinity High |
|
|
| marcooz |
| quote: | Originally posted by Japan_4
Czy ktos wie co sie dzieje z Sanderem na Nature One? Bo na liscie DJ'ow go nie ma!
|
nature one jest odwołane :p |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by Japan_4
yo yo polscy ziomale!
widze ze ten thread juz calkiem daleko spadl...i forum wlasnego jeszcze nie mamy (co sie tak opierdalacie?)
A po drugie; czy ktos jedzie do Budapesztu moze, na Sashe? Bo ja jade z kuzynem.
Narka
~infinity High |
Hehe widze ze namowiles kuzyna :stongue: Good job son.
A kto idzie na Sasha w toronto? :toothless |
|
|
| anuneventrade |
| Ja nie lubie Sasha. blech. Nie wiem dla cziego, ale nie lubie cos w jego styl. |
|
|
| kamil |
| quote: | Originally posted by maxstradamus
A kto idzie na Sasha w toronto? :toothless |
Ktorego dnia? Ktory klub? |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by anuneventrade
Ja nie lubie Sasha. blech. Nie wiem dla cziego, ale nie lubie cos w jego styl. |
A ja wlasnie to lubie :) Jego styl wlasnie :p
Ale kazdy ma swoj gust i niestety trzeba go szanowac hehe |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by kamil
Ktorego dnia? Ktory klub? |
10 Lipca, Guv Complex |
|
|
| anuneventrade |
| quote: | Originally posted by maxstradamus
A ja wlasnie to lubie :) Jego styl wlasnie :p
Ale kazdy ma swoj gust i niestety trzeba go szanowac hehe |
Dokladnie. A jak tam zycie max? Jus z toba nie rozmawialam przez... nie wiem... dlugi czas! Pare miesece? |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by anuneventrade
Dokladnie. A jak tam zycie max? Jus z toba nie rozmawialam przez... nie wiem... dlugi czas! Pare miesece? |
A zycie sie wlecze powolutku i bez wiekszych zmian...Bardziej jestem ciekaw co u ciebie, przeciez tyle zmian mialo byc w twoim zyciu :) Kupa znajomych siedzi w polsce i sie obija a ja musze pracowac i dlugi splacac :p Tak to juz jest jak sie czlowiek wpieprzy w dlugi. Dobra rada: NIE IMPREZUJCIE Z KARTAMI KREDYTOWYMI!! :haha:
A tak poza tym to spoko. Caly weekend bede pracowal po 12 godzin dziennie i na dodatek w nocy wiec oczywiscie juz sie nie moge doczekac :rolleyes: |
|
|
| marcooz |
16 lipca Tiesto w Polsce (niestety w WLKP)
a ja jutro se ide na TSB :toothless |
|
|
|
|