|
|
| Glenn-Holmes |
ובכן מאחר ורבים הם השבים לכתוב כאן לפני ואחרי המסיבה של ארמין וכעת גם לקראת שובו של טיאסטו ומאחר והפורום כאן זוכה להתעוררות מחודשת בעיקר כאשר אירועים כאלה קורים חשבתי שנושא שבוודאי דשנו בו בעבר צריך היה לעלות אל פני השטח שוב
אז חיפרו עמוק אל תוככי הזכרונות החפורים אי שם במעמקי המוח שלכם ושילפו את רשימת המסיבות הזכורות לטובה לאורך השנים שלכם בארץ הקודש.
בקרוב אשקיע על זה גם אני קצת יותר מכמה דקות ואביא את הזכרונות שלי. |
|
|
| benji904 |
| quote: | Originally posted by Glenn-Holmes
ובכן מאחר ורבים הם השבים לכתוב כאן לפני ואחרי המסיבה של ארמין וכעת גם לקראת שובו של טיאסטו ומאחר והפורום כאן זוכה להתעוררות מחודשת בעיקר כאשר אירועים כאלה קורים חשבתי שנושא שבוודאי דשנו בו בעבר צריך היה לעלות אל פני השטח שוב
אז חיפרו עמוק אל תוככי הזכרונות החפורים אי שם במעמקי המוח שלכם ושילפו את רשימת המסיבות הזכורות לטובה לאורך השנים שלכם בארץ הקודש.
בקרוב אשקיע על זה גם אני קצת יותר מכמה דקות ואביא את הזכרונות שלי. |
Unfortunately I've only started going out to the bigger parties in IL quite recently, but they were all fantastic, without any exception: :gsmile: :tongue3 (I'm enthuasistic and easy to please...)
2006
Armin van Buuren (March)
Anthony Pappa (March)
Ferry Corsten (April)
Paul van Dyk (June)
("Phynn") (November)
Armin van Buuren (November)
2007
John Acquaviva (January)
Airbase (March)
Armin van Buuren (May)
Rejected! (May)
Carl Craig (June)
99zone (July)
John Digweed (September)
2008
Nic Fanciulli (January)
Armin van Buuren (July)
Tiesto (July)
Air (October) |
|
|
| Glenn-Holmes |
hey benji glad to see your response, of course if you have some words to describe your evenings at some of these venues it would be even better than just a list (which is also fine)
p.s. i know air is going to be a-w-e-s-o-m-e but hey...wait abit...including an event that haven't even occured yet...:rolleyes: |
|
|
| sh33p |
אני בטוח שחלקכם תצחקו אבל אחד המסיבות שבאמת שמורות בלבי היא
מייק בטי אל וי בחנוכה 2004
זאת מסיבת טראנס הראשונה שהלכתי אליה, זאת הייתה מסיבת נוער שכללה מוזיקה שחורה בעיקר
וסט קצר של מייק
הוא ניגן את הטראקים הכי אהובים עליי באותה שנה
כמו
vadim zhukov - exit
solarstone vs scott bond - red line highway
jump the next train (kva remix)
synasthesia (ferry remix)
relocate - typhoon
ועוד עוד
הקהל שהתבצר אל מול עמדת הדי ג'יי היו צעירי פורום ביו99
שנתנו אווירה נהדרת, בסוף הסט, כולנו התנפלנו על מייק והחלפנו איתו כמה מילים ובזה זה הסתיים.
המסיבה השניה שזכורה לי היא ארמין בעיר האדומה ב2005
ביום אחד החלטנו פשוט לרדת לאילת ליום אחד בלבד רק בשביל לראות את ארמין
אין מה לעשות זאת הייתה התרגשות אדירה לראות אותו בפעם ראשונה
וכמובן איך אפשר בלי המסיבה של ארמין בניצנים שהייתה בראש השנה, אפילו ארמין הזיל דמעה מרוב האושר
סט חלומי היה שם |
|
|
| markfeldman |
אין ספק שארמין בפארק ביוםה עצמאות אי שם ב-2005 אם אני זוכר טוב היה הגיג הכי טוב שלו בארץ והמסיבה הכי טובה שהייתה בארץ.
הן מבחינת ההפקה,
הן מבחינת התיזמון על יום העצמאות
הן מבחינת המרחב העצום שהיה שם וכו'... |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|