|
|
| benji904 |
Since we've all probably figured out that John isn't gonna be in the TLV on Thursday the 26th and in Eilat on Friday the 27th, but rather (as is mentioned on his website) in TLV on Friday, where or what the hell is this Zizo Tripo place mentioned where the private should be; I really would like to know, since Thursday is the night I want to hear him...
Ilan or Michael, I am foremostly counting on your guys expertise... :D :rolleyes:
Thanks!! |
|
|
| HANDSOME PR |
TLV&XI Sundance
Present:
JOHN DIGWEED
WWW.JOHNDIGWEED.COM
יום שישי 27.06.08
מועדון TLV
00:00-09:00
מועדון הטיאלוי (נמל תל אביב) יקיים הפקה חגיגית ומוגדלת ביום שישי ה-27.06,למסיבה בת 9 שעות,בה ייארחו גל עופר (קרמבו רקורדס) וסקאזי בסגירה את ג'ון דיגוו'יד האגדי!
הארוע יתקיים בחלל הטיאלוי המשופץ ויחד עם הגוגו ביץ 'שיהווה חדר טראנס פעיל לאותו הלילה.המסיבה תחל בחצות ותסתיים לקראת השעה 9 בבוקר.
את הערב יפתח גל עופר (ברקפאסט),כאשר אחריו יעלה ויבוא מיסטר ג'ון דיגוו'יד.דיגוו'יד בעל הבית של הלייבל הנחשב ''בדרוק'' ושותפו המיתולוגי של דיג'י סאשה ערך פה בארצנו לא מעט ביקורים בעבר (אוקטופוס,האנגר,פאצ'ה,פלמחים...) וכעת הוא בא בעקבות טור אלבומו החדש
Transitions Vol. 4
המבוסס על תוכנית הרדיו השבועית שלו.
יחתום את הערב-סקאזי.
הארוע יהיה בחסות: XL energy drinkוודקה פינלנדיה.
מכירה מוקדמת החל מהיום
מחיר לכרטיס: 130 ש''ח
כרטיסים ניתן להשיג אצל עופר מזרחי בטלפון:0528303124
כמו כן יהיה ניתן להשיג כרטיסים במועדון הטיאלוי.
תודה וחג שמח.
עופר מזרחי. |
|
|
| sh33p |
מישהו זוכר מה קרה פעם אחרונה שדיגוויד וסקאזי נפגשו?
נשמע כמו מסיבה זוועתית בלי קשר למחיר המוגזם. |
|
|
| Glenn-Holmes |
אין מפגש
הז יהיה כמו במסיבה האחרונה. סקאזי ינגן בחדר הקטן ואף אחד לא ידע או ירגיש. דיגוויד יסגור את המסיבה ב-9:00 בבוקר כך שאני חושב שמומלץ להגיע כי פעם שעברה היתה אדירה.
מי שרוצה להגיע אני גם כן מוכר כרטיסים אז אתם מוזמנים לדבר עימי |
|
|
| benji904 |
| quote: | Originally posted by Glenn-Holmes
אין מפגש
הז יהיה כמו במסיבה האחרונה. סקאזי ינגן בחדר הקטן ואף אחד לא ידע או ירגיש. דיגוויד יסגור את המסיבה ב-9:00 בבוקר כך שאני חושב שמומלץ להגיע כי פעם שעברה היתה אדירה.
מי שרוצה להגיע אני גם כן מוכר כרטיסים אז אתם מוזמנים לדבר עימי |
Ilan, do you know something about the night before, Thursday night? Supposed to be at a "private party"; anything about obtaining tickets, info? Thank you! |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|