|
|
| Glenn-Holmes |
| quote: | Originally posted by MINTZ
מה גם שאני מצוטט את חברי המלומד רועי זילברמן (למי שמכיר) שהיה חי גם באנגליה:
" ידוע שאנגליה היא מדינה שנהייתה פרו-ערבית בשנים האחרונות..."
חחח |
ירון היקר
הסיבה שאבאב אנד ביונד לא מגיעים ארצה היא אחת ויחידה
אף אחד לא רוצה להביא אותם
נקודה
אין מי שיביא אותם
אין משישים כסף כדי שהם יגיעו לארץ.
להגיד שהם לא רוצים לבוא לארץ זו טעות
להגיד שהם יופיעו בהרבה מקומות ואז "יתעורר" בהם החשק לבוא לארץ מיוזמתם זו בורות
הכל עניין של כסף. ה"חורים" שהם מנגנים בהם הם חורים בהם יש אנשים שמוכנים לשלם כדי שהם יגיעו אליהם.
זה כל ההבדל
הדיבורים הנמוכים הללו על אנטישמיות או פרו-ערביות הם פשוט מגוחכים מעליבים ומוכיחים מעל כל ספק שמשטוען את הדברים הללו הוא לכל היותר אדם ששמע קטעים שלהם בעבר ותו לא. אני בתור אחד שפגש אותם, דיבר איתם ועוד לפני כן גם היה פעיל מאוד בפורום שלהם יכול לספר לך שהם חברה נחמדים מאוד ידודותיים, הרבה יותר מח'ברה אחרים בתחום באותה רמת פרסום. |
|
|
| sabi10 |
| quote: | Originally posted by MINTZ
מה גם שאני מצוטט את חברי המלומד רועי זילברמן (למי שמכיר) שהיה חי גם באנגליה:
" ידוע שאנגליה היא מדינה שנהייתה פרו-ערבית בשנים האחרונות..."
חחח |
מה קשור...למה אתה סתם מכניס פה דברים לא נכונים...ואני מכיר הרבה מאוד אנגלים שאוהבים את ישראל.
הם לא מגיעים כיוון שלא מזמינים אותם וזהו. אני בטוח שאם יזמינו את אלי ופילה הם גם יבואו!
הכל פה עניין כלכלי נטו. אם המפיק יראה שהוא יכול להרוויח מהבאת אמן כלשהו הוא יביא אותו, אם יראה שהוא יפסיד הוא לא יביא אותו וזה לא קשור לזה שהוא אוהב טראנס/האוס/טכנו או לאו.
אולי נפנה לגאיידמק שיהיה ספונסר למסיבה... :rolleyes: :p |
|
|
| Viber |
| quote: | Originally posted by Glenn-Holmes
אני חושב שאתה פשוט מעריך פחות את הדי ג'יים בטראנס...חבל...תשמע סט טראנס גרוע (לא חסר...יש די ג'יים גרועים בתחום...כאלה שינגנו את הקטעים שכולם מנגנים ועדיין תרגיש שוואלה זה פשוט מנוגן לא נכון)
הגדרת גם את אבאב אנד ביונד כתקליטנים סוג ב' ושוב אני לא הכי מבין על סמך מה... |
ברור שאני יודע להבחין בין אחד טוב לאחד גרוע,אבל לא יודע, אני לא רואה את עצמי במועדון מתחיל לנתח את התאונות רכבת של כל מעבר או נכנס יותר מדיי לפרטים קטנטנים...אולי אני צריך לעשות מבחן אחד מול השני בסביבה המדוברת בשביל לדעת.
:)
הגדרתי אותם כסוג ב' מיכוון שיש כאלה שהם פשוט יותר טובים והפכו את עצמם מצויינים (ולא רק טובים) בכמה היבטים כמו אוקנפולד של 99-2001,סאשה,ארמין וכו'. |
|
|
| Terlah |
לא יצליח ? הסצינה מתה בגלל הקהל ? סיסמאות מאוד יפות שמבוססות על ? את האשמה אפשר להפיל על המפיקים לא על הקהל
נקסט בתקופה שפעלו, הצליחו לא רע בכלל והיו בורג מאוד מרכזי בסצינה הישראלית אפילו בשנים שאחרי התפוצצות בועת הסצינה האלקטרונית
נפלו נקסט - מישהו באמת ניסה ונפל ? אני מדבר על מפיקים רצינים שיש להם נגישות לקהל רחב תזכירו לי כי אולי הזיכרון שלי לא בשחקים
קל מאוד להפיל את האשמה על הקהל הישראלי המפונק, אני יותר מבטוח שאם האומן ייבאו את אבוב אנד ביונד הם יצליחו למלא את האומן ( ובואו לא ניכנס לטיב הקהל וכו' כי זו לא הנקודה פה ) עובדתית הם מילאו את המועדון עם ואן-דייק, ארמין(כמה מסיבות מהמופלאות שידענו בשנים
האחרונות) וקצת פחות עם פרי קורסטן
במסיבה האחרונה של ארמין באילת היו מסביבי לא מעט אנשים שנראה שכן מבינים מה הבחור ההולנדי מנגן וכן באו בשביל המוזיקה להבדיל מהרייבים עם דיגוויד וסאשה ש-90 אחוז באו למסיבות בשביל הטראנס וסקאזי
אל תספידו את הקהל הישראלי, זה הרבה עניין של שיווק ומי שירים את הכפפה רק ירוויח מהעניין, אני בספק אם קהל ההאוס גדול יותר מזה של הטראנס
ולא..אני מאוד מקווה שמישהו פה יקרא עכשו את ההודעה ויקח הלוואה מאבא להרים מסיבה, סביר להניח שהוא יתרסק כלכלית - אל תנסו את זה בבית
לילה טוב |
|
|
| sabi10 |
בסופו של דבר הכל מסתכם בכלכלה.
כמו שנאמר פה, שיווק טוב יביא אנשים גם לראות אותי מתקלט...
אבל הכל פה עניין של כסף (כמו תמיד) ועד כמה מוכנים להסתכן כלכלית ולקבל אפשרות של הפסד של עשרות אלפי שקלים. |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|