return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 
Above & Beyond.........?

Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by Viber
ואם אני לא טועה הפריחה הראשונה בארץ (פסיי-טראנס) התחילה בעיקר בגלל אסטרל,קוסמה,אייל ואורן ברקן ויהל מאוחר יותר.

בהיסטוריה הזו אני פחות בקיא...ייתכן שאתה צודק...מבחינה לוגית זה נשמע הגיוני
romigi
quote:

לא מדובר פה על איירון מיידן או מטאליקה, כולה מדובר פה על תקליטנים- אנשים שמשמיעים מוזיקה של אחרים (ולא כזאת נדירה) בשביל כסף.

עם גישה כזאת לא מפתיע שאין פה כלום. מתי כבר תשכילו להתייחס לדג'יים כסוג של אומנים ולא רק כאלה שלוחצים פלי וסטופ .

באמת אחד המשפטים הכי מרגיזים שקראתי. ואם התקליטנים שאתה שומע הם מהזן שציינת אז חבל.
quote:
ואם אני לא טועה הפריחה הראשונה בארץ (פסיי-טראנס) התחילה בעיקר בגלל אסטרל,קוסמה,אייל ואורן ברקן ויהל מאוחר יותר.

עוד קשקוש בלבוש. שכן לא אייל ואורן לא יהל ולא קוסמה בכלל לא היו אלה שפיתחו את הז'אנר. מה גם שמה שאייל ואורן עשו בכללל לא ניתן לקטלג כמו טראנס.
אסטרל , קליפורניה גיא סבג דדה ועוד כמה שמות היו אלה שהפכו את ישראל למעצמת טראנס
Vortex_SA
quote:
Originally posted by romigi
עם גישה כזאת לא מפתיע שאין פה כלום. מתי כבר תשכילו להתייחס לדג'יים כסוג של אומנים ולא רק כאלה שלוחצים פלי וסטופ .

אבל היום כל פלוץ רואה עצמו כדיג'יי... אז התואר הזה דיג'יי נהיה שם של אדם שלוחץ פליי סטופ... אם אני נתקל בתקליטן שבאמת משקיע ובאמת ראוי להקרא אומן אני כבר קורא לו אומן, מוזיקאי, תקליטומן... אנא ערף... דיג'יי זה כבר מזמן מלת גנאי...
Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by Vortex_SA
אבל היום כל פלוץ רואה עצמו כדיג'יי... אז התואר הזה דיג'יי נהיה שם של אדם שלוחץ פליי סטופ... אם אני נתקל בתקליטן שבאמת משקיע ובאמת ראוי להקרא אומן אני כבר קורא לו אומן, מוזיקאי, תקליטומן... אנא ערף... דיג'יי זה כבר מזמן מלת גנאי...

מי שדי ג'יי עבורו היא מילת גנאי כנראה לא ממש עוזב את הבית שלו ויוצא למסיבות כאלה ואחרות.
אין ספק שלהגיד אמירה כזו מראה על חוסר ידע מוחלט וחוסר ניסיון במפגש עם די ג'יים בעלי שיעור קומה - רמז: יש לנו כאלה גם בארץ
Viber
quote:
Originally posted by romigi

באמת אחד המשפטים הכי מרגיזים שקראתי. ואם התקליטנים שאתה שומע הם מהזן שציינת אז חבל.

סוג של אומנים?? רק האומנים הם אומנים ותקליטנים שהם אומנים אין בטראנס יותר, ובשאר המוזיקה - שיהיה לך כסף להביא את סאשה תגיד לי.

quote:

עוד קשקוש בלבוש. שכן לא אייל ואורן לא יהל ולא קוסמה בכלל לא היו אלה שפיתחו את הז'אנר. מה גם שמה שאייל ואורן עשו בכללל לא ניתן לקטלג כמו טראנס.
אסטרל , קליפורניה גיא סבג דדה ועוד כמה שמות היו אלה שהפכו את ישראל למעצמת טראנס

לא הייתי בטוח לגמרי לגבי המשפט שלי שציטטת שכן עדיין הייתי ילד אז ולכן גם כתבתי "אם אני לא טועה"

הייתי סגור על אסטרל
קוסמה פחות
והאחים ברקן- היה זכור לי שהם הכניסו את הטראנס לתודעה הישראלית וגם יהל עשה את זה יותר מאוחר...אני זוכר שהייתי שומע טראקים שלו אפילו בהפעלות של ילדים ובערוץ הקהילתי חחח
:)

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel