|
|
| sabi10 |
| אז בואו נקח יוזמה...עזבו שלום עם סוריה, נלך על שלום עם לבנון ונוכל לקפוץ עם האוטו למסיבות... |
|
|
| uzi |
| quote: | Originally posted by sabi10
אז בואו נקח יוזמה...עזבו שלום עם סוריה, נלך על שלום עם לבנון ונוכל לקפוץ עם האוטו למסיבות... |
אז תן לי להזכיר לך...
עם לבנון אין לך בעיה, אבל עם חיזבללה שיושב על אדמתם יש לך.
 |
|
|
| Viber |
| quote: | Originally posted by sabi10
אז בואו נקח יוזמה...עזבו שלום עם סוריה, נלך על שלום עם לבנון ונוכל לקפוץ עם האוטו למסיבות... |
אנשים לא נוסעים עם האוטו לאילת בשביל ארמין ניראה לך הם יסעו עד לבנון בשביל עלי ופילה?
וכניראה שאנשים עדיין לא מקשיבים לי ולא מבינים, שינוי אמיתי יבוא פה מבפנים כמו שהוא בא באנגליה - עם אמנים מקומיים ותקליטנים מקומיים עם השראה לא מקומית.
לא מדובר פה על איירון מיידן או מטאליקה, כולה מדובר פה על תקליטנים- אנשים שמשמיעים מוזיקה של אחרים (ולא כזאת נדירה) בשביל כסף. |
|
|
| Glenn-Holmes |
| quote: | Originally posted by Viber
וכניראה שאנשים עדיין לא מקשיבים לי ולא מבינים, שינוי אמיתי יבוא פה מבפנים כמו שהוא בא באנגליה - עם אמנים מקומיים ותקליטנים מקומיים עם השראה לא מקומית.
|
אתה לא היחיד שחושב כך.
אני מציע להסתכל על הפריחה של סצינת הטק האוס המקומית.
זה החל עם מסיבות בעיקר על בסיס די ג'יים מקומיים, לפני שנתיים יוצרים כמו גיא גרבר, איתמר שגיא, שלומי אבר, חיים החלו לכבוש יותר ויותר אוזניים אירופאיות וכך גם בחו"ל פתאום הכירו בכך שישראל מתפתחת לה אט אט להיות מיני מעצמה של טק האוס חי ובועט.
הסצינה המקומית כיום לא מכירה חיה כזו של שבוע ללא די ג'יי אורח מחול.
מעל כולם מתפקד לו הברזילי שהגדיל לעשות כאשר אחת לחודש הוא מנחית שם גדול במושגים של הז'אנר וחוץ מזה לאורך החודש ממשיכים במסיבות עם שמות עולים בסצינה האירופאית.
ככה בדיוק עושים את זה. |
|
|
| Viber |
| ואם אני לא טועה הפריחה הראשונה בארץ (פסיי-טראנס) התחילה בעיקר בגלל אסטרל,קוסמה,אייל ואורן ברקן ויהל מאוחר יותר. |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|