|
|
| Shahar |
| quote: | Originally posted by Glenn-Holmes
מדבר שטויות?
כנראה שאני אפסיק להתייחס למה שאתה אומר כי ויכוח איתך זה לא בדיוק דבר שיש לא סיכוי להגמר
אתה אוטם את עינך ואוזנך ולא מקבל שום דיעה שהיא שונה משלך.
הפוסט האחרון שלך מוכיח שלא קראת את התגובות הקודמות שלי כאן ועם זה באמת אין לי איך להתמודד...אדם שמקשיב רק לעצמו תמיד יהיה צודק.
תפתח לך פורום משלך אולי זה יהיה כיף. |
לא, זה דווקא אתה שמנסה לשכנע אנשים ולכפות עליהם את דעתך (גם אם זה אומר להתנהג בצורה מגעילה). לא יודע למה אתה חושב שאני אוכל את הפוליטיקות שלך |
|
|
| Glenn-Holmes |
| quote: | Originally posted by Shahar
לא, זה דווקא אתה שמנסה לשכנע אנשים ולכפות עליהם את דעתך (גם אם זה אומר להתנהג בצורה מגעילה). לא יודע למה אתה חושב שאני אוכל את הפוליטיקות שלך |
טוב שחר...לא יודע מה נסגר איתך אבל אם ככה אתה חושב זו בעיה שלך
עד שלא תביא הוכחות לטיעונים המגוחכים שלך אין לי מה להגיד |
|
|
| Vortex_SA |
| שחר מה השנאה הזאת? מה הבנאדם עשה לך? אכף את החוקים אליהם הוא כפוף? או שפיספסתי משהו? אתה לא אוהב דיגוויד וזה סבבה, אני לא אוהב רדיוהד וזה גם סבבה, מה קשור עכשיו פסים אישיים? |
|
|
| Shahar |
| quote: | Originally posted by Glenn-Holmes
טוב שחר...לא יודע מה נסגר איתך אבל אם ככה אתה חושב זו בעיה שלך
עד שלא תביא הוכחות לטיעונים המגוחכים שלך אין לי מה להגיד |
אתה תמיד היית כזה
אתה זורק דברים באוויר ואין לך איך לעמוד אחריהם
לדוגמא כמו שדברת על החוק לזכויות יוצרים "לא יוצרים חוק כזה כי אי אפשר לאכוף אותו" או משהו כזה
ברגע שהבאתי לך חוק כתוב לא ראיתי שהגבת שם יותר
במקום לדבר ולדבר באוויר כמו אחד שמבין הכל, עדיף שפשוט תגיב רק כשיש לך מושג על מה אתה מדבר |
|
|
| Glenn-Holmes |
כמו ששגיא ציין
לא יהיה פשוט להעביר חוק שיכול לקנוס את הרוב המוחלט של תושבי העולם שמחובר לרשת האינטרנט
שחר....את האמת? לא יודע למה אני מתאמץ...
אני בטוח שאתה היחיד שחושב את מה שאמרת עלי...
וזה מעצבן כי חשבתי שלפחות קצת אתה מכיר אותי...אמנם לא ראית אותי כבר כמה שנים אבל עדיין...
כמו שאתה רואה
זה נוסח הדברים...לא אמרתי שלא העבירו חוק כזה - אתה צודק אני באמת לא ידעתי - יש הרבה דברים שאני לא יודע ובניגוד למה שאתה טוען - וזה מה שמעצבן פה - אני לא מדבר על דברים שאני לא מבין בהם.
מה שאני כן מבין זה בהגיון
ומבחינה הגיונית חוק שיכול לקנוס רבים מתושבי העולם לא נראה לי חוק קל להעברה. לא קל זה לא אומר שאני טוען שהעבירו חוק כזה או שלא העבירו חוק כזה
זאת דעתי לגבי הקושי בהערבת חוק כזה.
אסור לי להגיד את זה?
תעבור דוגמה דוגמה ואני כמעט בטוח שלא תמצא משהו שטענתי שאני יודע בוודאות מבלי שהיה לי יסוד מבוסס מאחורי הידיעה הזו
ככה אני.
המהירות שבה אתה מכפיש את שמי קצת מעצבנת, קצת פוגעת.
דרך אגב...אתה טוען שאני כופה את דעתי על כולם...אני חושב שהתחלתי להוכיח לך שבמקרה הזה אתה קבעת משהו בלי שאתה יודע -. |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|