|
|
| DvJ |
| quote: | Originally posted by Vortex_SA
זה לא, להיות דתי זה לא משהו שאתה עושה 24 שעות ביממה, אם אתה מוזיקאי באיזשהו שלב אתה מגיע לרמה שאתה חייב לעסוק בזה כל הזמן... |
אתה טועה,
להיות דתי - זה בא בכל מעשה או מחשבה
וזו דרך חיים שאתה חיי אותה 24\7
מוזיקאי לא יכול לשבת כל היום ולהפיק מוזיקה
צריך השראות, ריכוז, רעיונות וכו'.....
וגם תיאורתית זה לא הגיוני..... |
|
|
| Shahar |
| לדעתי אם מוזיקאי לא רואה כסף מזה, הוא צריך להפוך את זה לעיסוק צדדי. זה תמיד יכול להשאר בתור תחביב שמכניס עוד כסף פה ושם... |
|
|
| Vortex_SA |
| אולי אתם צודקים אבל עוד לא ראיתי מוזיקאי שגם מנהל חברת היי טק, ופגשתי מלא דתיים שמנהלים חברות... |
|
|
| Shahar |
| quote: | Originally posted by Vortex_SA
אולי אתם צודקים אבל עוד לא ראיתי מוזיקאי שגם מנהל חברת היי טק, ופגשתי מלא דתיים שמנהלים חברות... |
זה בהחלט יכול להיות עיסוק צדדי. לא כל מוזיקאי מתעשר מזה, לכן עדיף למצוא מקצוע ראשי.
זה כמו שיש דוגמנים שלוקחים את הדוגמנות כמקצוע צדדי (דודי בלסר) ויש כאלה שהדוגמנות זה בשבילם דלת כניסה לתוך עולם הדיבור (יהודה לוי)...זה אינדיבידואלי |
|
|
| Vortex_SA |
| quote: | Originally posted by Shahar
זה בהחלט יכול להיות עיסוק צדדי. לא כל מוזיקאי מתעשר מזה, לכן עדיף למצוא מקצוע ראשי.
זה כמו שיש דוגמנים שלוקחים את הדוגמנות כמקצוע צדדי (דודי בלסר) ויש כאלה שהדוגמנות זה בשבילם דלת כניסה לתוך עולם הדיבור (יהודה לוי)...זה אינדיבידואלי |
צודק לגמרי, אבל גם אם המוזיקאי לוקח את זה כתחביב והוא שמח בחלקו אני לא רואה סיבה שלא לשלם בעבור המוצר שהוא יצר ושאני נהנה ממנו, בייחוד היום כשזול לי יותר לקנות באינטרנט.
עד העידן הדיגיטלי הייתי צריך לסוע עד תל אביב ב40 שקל פלוס מינוס, ללכת עד לפאנקי פיש או קרמבו, לגלות שהמבחר דל במקרה הטוב ולהסתפק במשהו חדש אחד וכמה קלאסיקות ובתוספת מיקסים מעפנים שבכלל לא רציתי וכל תקליט באיזה 60 שקלים חדשים ונוצצים... כל העסק היה יוצא לי משהו כמו 500 שקל לקניה, והיום אני קונה באמת כל מה שאני רוצה ובלי רמיקסים שדוחפים לי לויניל בדיוק כמו שאני רוצה ובאיזה 200 שקל לחודש אני באמת קונה כל מה שבא לי...
אני שנים הורדתי מוזיקה לא חוקית כי לא היה לי מאיפה לקנות והדברים שהיה לי מאיפה לקנות היו במחירים מטורפים, אז עכשיו כשגיליתי את החנויות הדיגיטליות אני שמח וטוב לבב ואני אפילו תומך באומנים שאני אוהב, גם אם ייצא להם מזה כולה איזה שקל על הקניה שלי.
עולם הדיבור... נשמע כמו איזה כת של אבשלום קור... :) |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|