return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 
הפתעה לכבוד הפסח- האלבום החדש של ארמין

Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by Viber
עזוב נו זה לא אותו הדבר ואתה יודע את זה

במצב של המוזיקה האלקטרונית היום ארמין עושה את כל הכסף שלו מהופעות ולכן זה לא באמת משנה אם יהיה פה אלבום שלו להורדה, בעיקר בהתחשב בעובדה שבכל חור אפשר למצוא את זה עקב הפופלריות שלו.

ואילו המפיקים המוכשרים הצעירים אפילו יותר ירוויחו מלינקים לקבצים שלהם בגלל שזה יעזור להכניס אותם להכרה (מקרה אסטרל פרוג'קשיין\אינפקטד) אבל מצד שני הם כניראה באמת יותר זקוקים לתמיכה הכלכלית.

שוב..אינני בקיא מדי בהיסטוריית הפסיי טראנס אבל אסטראל ואינפקטד החלו לפעול עוד בתקופה שאם לא היית קונה דיסק לא היית שומע מוזיקה. כך שאני חושב שהטענה שלך לגביהם היא לא נכונה - הם היו מפורסמים גם בעולם עוד לפני עידן האינטרנט
ולגבי הטענה שלך לגבי אומנים - אני אוהב נורא את הח'ברה שיש להם "אג'נדה" ובכוונה הכנסתי את זה תחת מרכאות
הרעיון של "אני לא אקנה בגלל שממילא האומן מתפרנס מהופעות" נשאר מיותם כאשר עולה סוגיית האומנים שאומנותם היא כל מלאכתם היינו - יוצרים אשר לא התאהבו בעולם התקלוט והם אך ורק יוצרים. כן יש עדיין חיות כאלו
benji904
quote:
Originally posted by MINTZ
איזה יופי...

מישהו יודע איך אני משיג את האלבום או מה השם לפחות?

תודה מראש :)

The album is called "Imagine", sounds intriguing and fresh, and to you and all the others here with similar posts about availability: just buy on Beatport!! It's the best deal...I always wait until the prices reach the $1.49, which is really good compared to other sites (as Uzi mentioned above: price competition), or like now, the "Imagine" release is out for $12, not bad at all...
Vortex_SA
אני אישית גיליתי שלאודיו ג'לי יש מבחר גדול יותר של סגנונות טראנס... וכל דבר לא חוקי שאתה עושה משפיע... אני לא יכול לקנות בארץ היום כלים של נייטיב אינסטרומנטס כי חכמולוגים הורידו גרסאות פרוצות ונרשמו לאתר... ואני תומך פה בגלן...

ושמעתי דגימות של האלבום בפוד קאסט של ארמין והיה דיי משעמם וממוחזר, יש באלבום הזה איזשהם פנינות שמישהו ממליץ לבדוק?
-AP-
ננצל את העובדה שמארק פירסם פה תמונות מארמין כדי לדחוף את הלינק לתמונות שלי מארמין.
כן כן, בהתחלה הרבה דברים לא מעניינים מהנסיעה והמלון. דלגו למטה, שם התמונות מהמסיבה.
http://www.alex.org.il/ArminVanBuur...at2822008132008
Viber
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
שוב..אינני בקיא מדי בהיסטוריית הפסיי טראנס אבל אסטראל ואינפקטד החלו לפעול עוד בתקופה שאם לא היית קונה דיסק לא היית שומע מוזיקה. כך שאני חושב שהטענה שלך לגביהם היא לא נכונה - הם היו מפורסמים גם בעולם עוד לפני עידן האינטרנט
ולגבי הטענה שלך לגבי אומנים - אני אוהב נורא את הח'ברה שיש להם "אג'נדה" ובכוונה הכנסתי את זה תחת מרכאות
הרעיון של "אני לא אקנה בגלל שממילא האומן מתפרנס מהופעות" נשאר מיותם כאשר עולה סוגיית האומנים שאומנותם היא כל מלאכתם היינו - יוצרים אשר לא התאהבו בעולם התקלוט והם אך ורק יוצרים. כן יש עדיין חיות כאלו

"בזכות שיתוף הקבצים הגיעה המוזיקה שלי, ולאחר
מכן אף אני עצמי, למקומות בעולם שלא הייתי מגיע אליהם בשום דרך אחרת".

-אבי ניסים,אסטרל פרוג'קשן

לא מצאתי את הציטוט שגם אינפקטד אמרו שהמוזיקה שלהם היא "כרטיס ביקור" ושהם עושים את הכסף מהופעות בלבד.

ואכן היו טראקים של אסטרל בתקופת ה-32-56קיי, למעשה אלה היו בין הקבצים הראשונים שהיו לי (למרות שאני לא כזה חולה עליהם).

ומפיק שינסה לעשות כסף או להתפרנס מעשיית מוזיקה אלקטרונית איכותית דיי חי בסרט ואני לא חושב שנראה את זה איי פעם ומהרבה סיבות שבינהם: העובדה שהאיכות לא נמצאת במיינסטרים,החלוקה בכסף עם הלייבלים והאתרים,העובדה שגם ככה הקהל הוא פיצפון יחסית לרוק או לפופ למשל ועוד ועוד.
אין לי סטטיסטיקות ממשיות על ההכנסות האמיתיות של שיקיין ופיית'לס ככה שאיני יכול להעיר האם העובדה שהם מנגנים בלייב עוזרת להם בהיבט הזה.

ובנוסף יש הטוענים שאמנים מבצעים הכי טוב כאשר הם למטה ומתים כל הזמן
לחדש ולפרוץ קדימה ולא כשהם יושבים על חבילות כסף זחוחים (תראה את פרי,ארמין וטיאסטו).

***אני יודע שיש סדקים בתיאוריות האלה שכן הן רק נסיונות להסביר***

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel