|
|
| Shahar |
| quote: | Originally posted by mitre
לדעתי אין שום קשר בין שני הדברים - אם אני אקנה דיסק של ארמין, אפילו אם כולם פה יקנו דיסק של ארמין זה לא ישנה כלום בסצינה בארץ. |
אילן האדיוט ערך לי את ההודעה
הוא חושב שלמישהו אכפת מהחוקים המפגרים שהוא המציא לעצמו, ומזה שהוא כופה על כולם לקנות מוזיקה
אז לי לא אכפת
ואילן כדאי שזאת תהיה פעם אחרונה שאתה עורך לי את ההודעה. אם היית רוצה יכלת לפנות אלי. אל תכריח אותי לעשות דברים מלוכלכים |
|
|
| Glenn-Holmes |
| quote: | Originally posted by Shahar
אילן האדיוט ערך לי את ההודעה
הוא חושב שלמישהו אכפת מהחוקים המפגרים שהוא המציא לעצמו, ומזה שהוא כופה על כולם לקנות מוזיקה
אז לי לא אכפת
ואילן כדאי שזאת תהיה פעם אחרונה שאתה עורך לי את ההודעה. אם היית רוצה יכלת לפנות אלי. אל תכריח אותי לעשות דברים מלוכלכים |
לא המצאתי שום חוקים
אסור לפרסם כאן לינקים
עצם העובדה שאתה יודע את זה ובכל זאת בחרת לפרסם זה כבר דבר מלוכלך שעשית.
אתה וכולם צריכים לדעת שכל לינק שיפורסם כאן יגרור עריכה של ההודעה.
מצטער שלא שלחתי לך על זה גם הודעה אישית
זה הכל |
|
|
| uzi |
| הינה עיצה, מי שרוצה משחר לינק שיצור איתו קשר בהודעה פרטית. |
|
|
| regevaz |
קודם כל - מזל טוב לארמין
אני מקווה שהדיסק הזה יהיה מעניין בניגוד לכמה יציאות אחרונות שלו
בהן נראה שהוא מסופק מהמקום הראשון שלו והפסיק לחדש.
נחכה ונראה...
עכשיו לגבי מה שדובר פה,ואגב הוציא את הדיון מהנושא הבאמת מעניין,אני חייב להגיב -
א. באמת מי שרוצה להשיג דיסק בדרכים מסוימות יוכל להשיג אותו
ב.הסצינה בארץ לא שווה הרבה,ובטח לא משפיעה פיננסית כהוא-זה על התעשייה העולמית,אבל זה בהחלט לא תירוץ לגנוב
ג. באמת,אבל באמת באמת - איפה אפשר לקנות את הדיסק הזה למשל,ודומיו,בארץ? כן אני מכיר את קרמבו - אני לא אוהב להיכנס למקום שגורם לי להרגיש כאילו המוזיקה שלי נחותה/לא מעניינת.
זה לא מעניין אותי,אבל הייתי רוצה לשמוע על מקום שלא רק שיש בו מבחר אלא שמי שמוכר גם מבין במה הוא מוכר (מה שבהחלט אינו נכון במקרה של החבר'ה השינקינאים הנחמדים...)
אשמח לשמוע תגובה |
|
|
| Glenn-Holmes |
| quote: | Originally posted by regevaz
קודם כל - מזל טוב לארמין
אני מקווה שהדיסק הזה יהיה מעניין בניגוד לכמה יציאות אחרונות שלו
בהן נראה שהוא מסופק מהמקום הראשון שלו והפסיק לחדש.
נחכה ונראה...
עכשיו לגבי מה שדובר פה,ואגב הוציא את הדיון מהנושא הבאמת מעניין,אני חייב להגיב -
א. באמת מי שרוצה להשיג דיסק בדרכים מסוימות יוכל להשיג אותו
ב.הסצינה בארץ לא שווה הרבה,ובטח לא משפיעה פיננסית כהוא-זה על התעשייה העולמית,אבל זה בהחלט לא תירוץ לגנוב
ג. באמת,אבל באמת באמת - איפה אפשר לקנות את הדיסק הזה למשל,ודומיו,בארץ? כן אני מכיר את קרמבו - אני לא אוהב להיכנס למקום שגורם לי להרגיש כאילו המוזיקה שלי נחותה/לא מעניינת.
זה לא מעניין אותי,אבל הייתי רוצה לשמוע על מקום שלא רק שיש בו מבחר אלא שמי שמוכר גם מבין במה הוא מוכר (מה שבהחלט אינו נכון במקרה של החבר'ה השינקינאים הנחמדים...)
אשמח לשמוע תגובה |
המנהל של קרמבו - גל עופר הוא אדם מאוד פתוח בדיעותיו למוזיקה
הוא מסוג האנשים עם שריטה חיובית.
יצא לי לדבר איתו על סגנונות אחרים - מה עמדתו בנוגע לטראנס אני לא בטוח.
אבל הבנתי ממך שהיא לא חיובית.
אתה יכול לנסות את דיסק סנטר בדיזנגוף סנטר - קומה ראשונה מול החנות של טי אנ טי.
יש שם מבחר יפה מאוד של אלקטרוניקה - פי כמה מחנויות כמו טאואר רקורדס למשל - אמנם החנות לא מתמחה באלקטרוניקה אבל יש שם מוכר שכן מבין וחוץ מזה בלי זה אתה יכול לשוטט באזור האלקטרוני ולהווכח בעצמך
אין זה סוד שבשביל להשיג דיסקים כאלה רצוי להיות מוכן לאופציה של הזמנה מחו"ל
דבר איתי אם זה מעניין אותך |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|