return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 
richard urand יגיע מתי שהו לארץ. ???

Vortex_SA
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
לא ממש הבנתי איזה מכה מוצרט הנחית..
האנשים ששומעים מוצרט שומעים סביר להניח גם באך וצ'ייקובסקי - הם פשוט שומעים מוזיקה קלאסית. וגם אם אתה מדבר על כך שמוצרט כתב מוזיקה שהיתה "כוחנית" יותר מאשר שאר בני תקופתו...מה הקשר לכך שכיום אנשים שומעים מוצרט בשל כך?

גם באך וצ'ייקובסקי באותו סירה כמו מוצרט... הם כולם, כל השמות שאתה מכיר מהמוזיקה הקלאסית כולם היו חדשניים לתקופתם ברעיונות ובתפיסה של המוזיקה, היו עוד מליון מלחינים של הכנסיה וכדומה שעליהם אתה לא שומע בכלל, הם אמנם כתבו דברים יפים ונעימים, אבל לא פורצי דרך, ובגלל זה לא שמעת עליהם, ואני לא מתכוון שהמוזיקה היתה כוחנית, היא פשוט היתה פורצת גבולות, וזה מה שאני מתכוון שהנחית איזשהי מכה על האנשים ששמעו אותה שפתאום אמרו "בואנה לא ידעתי שככה יכול להשמע חליל\עוגב\נבל" וזה מה שהופך לדעתי מוזיקה למשהו מיוחד... עוד דוגמא יותר עכשווית, מטליקה, שאני בטוח ששמעת עליהם כמו כל העולם, מנגנים מטאל... הם לא המציאו אותו הם שברו מוסכמות מסוימות שהיו קיימות בו בלק סבאת' היו שם לפניהם, אבל הם ניפצו והנחיתו מכה על השומעים, וזה מה שעשה את המוזיקה שלהם למעניינת ונשמעת יותר...
Viber
טק-טראנס זה החרא הכי מכוער ומסריח ומשעמם שיצא אי פעם למוזיקה האלקטרונית לפי דעתי.
ממתי נהיה מגניב לשמוע איזה מקצב שחוזר על עצמו יחד עם איזה סאונד מכוער ואגרסיבי שמנגן אנטי-מלודיה עוד יותר מכוערת??

זה לא מוזיקה שמנחיתה מכה - זאת מוזיקה שהיא בעצמה "מכה".

אני חוזר בי ממה שאמרתי פה לעוזי - כבר עדיף לשמוע גלגל"צ
:D
Vortex_SA
quote:
Originally posted by Viber
טק-טראנס זה החרא הכי מכוער ומסריח ומשעמם שיצא אי פעם למוזיקה האלקטרונית לפי דעתי.
ממתי נהיה מגניב לשמוע איזה מקצב שחוזר על עצמו יחד עם איזה סאונד מכוער ואגרסיבי שמנגן אנטי-מלודיה עוד יותר מכוערת??

מעניין... זה לא מה שאומרים על טראנס בד"כ?? או טקנו או האוס?? חשבתי שיש פה אנשים שאוהבים טראנס... אני בטראנס אדיקט, לא?
Viber
quote:
Originally posted by Vortex_SA
מעניין... זה לא מה שאומרים על טראנס בד"כ?? או טקנו או האוס?? חשבתי שיש פה אנשים שאוהבים טראנס... אני בטראנס אדיקט, לא?

בידיוק אנחנו בטראנס אדיקט, לא בחרא של מקצב שחוזר על עצמו עם לופ משעמם וסינט מכוער וחסר מלודיה-אדיקט.

אני לא רואה את חוסר הנשמה הזה בשום ז'אנר אחר שסקאזי לא מעורבב בו.
בוא ונפריד בין הדברים.
Vortex_SA
quote:
Originally posted by Viber
בידיוק אנחנו בטראנס אדיקט, לא בחרא של מקצב שחוזר על עצמו עם לופ משעמם וסינט מכוער וחסר מלודיה-אדיקט.

אני לא רואה את חוסר הנשמה הזה בשום ז'אנר אחר שסקאזי לא מעורבב בו.
בוא ונפריד בין הדברים.

פרשתי מהדיון איתך... אם אתה לא רואה את היופי במקצבים מורכבים ובמוזיקה שהיא שונה ממה שאתה רגיל לשמוע בבית (כמו כל ישראלי מצוי...) אני שומע ומקשיב להכל, אחלה לי עם הכל, שום דבר לא חרא, זה הכל טעם... אז פרוול ותודה על הדגים...

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel