return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 
richard urand יגיע מתי שהו לארץ. ???

Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by vit048
"אף אחד לא יגיע לפה "
:confused:
מה נחכה פה עד שארמין ירד מהבמה ואז אף אחד כבר בכלל לא יבוא.
טיאסטו כנראה לא מעוניין להכניס את ישראל ל
elements of life tour
ארמין בא פעמיים בשנה וזהו.
מישהו פה בקיא כמה עולה להזמין טקליטן מהדרג השני כמו
קוסמיק גייט שאוסף אחרון שלהם מקפיץ לי תבית ?

אתה רואה?
על זה בדיוק אני מדבר
איפה היית כשקוסמיק גייט היו כאן בצפון ב-2003 ובדום לשעבר ביולי 2006?
בטח היית בבית
או בצבא
או בטיול
או במכולת
לא הגעת למסיבה
ורבים כמוך לא הגיעו
אחרי הרבה מסיבות כאלה שהאנשדים שמשקיעים בהן מבינים שהקהל הזה הוא דגפוק מהיסוד שלא שווה להביא בשבילו את די גיי חלב תנובה אפילו כי הקהל פשוט יישאר בבית התוצאה ההגיונית היא שאין אף אחד שיהיה מוכן להביא די ג'יי מחול לארץ
יש כאן מישהו אידיוט מספיק שמוכן לבזבז עכשיו 6000 שקל לפחות כדי לראות אחד מהשמות הללו?
vit048
אם נהיה 50 אנשים כמה זה יעלה כבר 120 לכל אחד ? זה לא סיפור
עוד 120 על נסיעות ושתיה בסוף זה לא הכי יקר שבעולם
:happy2:
Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by vit048
אם נהיה 50 אנשים כמה זה יעלה כבר 120 לכל אחד ? זה לא סיפור
עוד 120 על נסיעות ושתיה בסוף זה לא הכי יקר שבעולם
:happy2:

אין לי בעיה לקרוא כל הודעה של אנשים בעלי חזון בלתי מבוסס.
אני לא מכיר היום בסצינת הטראנס המקומית מישהו שמסוגל להרים כאן משהו רציני...מצטער...לא בשנה-שנתיים הקרובות לפחות...לכל משיש חלומות על קיצורי דרך שיכין כמה אלפי שקלים (ולא...זה לא ריאלי למצוא אפילו 20 אנשים שיסכימו להשקיע סכום גבוה מסכום של כניסה להופעה של ארמין בארץ)
Vortex_SA
quote:
Originally posted by benji904
Just leave him, he is in a perpetual state of mind claiming what's good and what's not, with his narrow-minded, pseudo-elitist taste...

Durand, O'Callaghan and Bolier all definately have producer skills and original inputs...I personally prefer JOC & Durand; Emery and David West lately tend to disappoint me, but their productorial merit speaks for itself...

אוך לא חייבים להיות כל הזמן רציניים, נכון? אין לי בעיה עם המוזיקה של אמרי ודויד ווסט, אני פשוט לא מתחבר, או פחות רציני - הם לא נותנים בראש, לדעתי כמובן... ולדעתי הטק טראנס ישלוט יותר בעתיד והטראקים שמנחיתים מכה על הרחבה הם אלה שינוגנו, ולא אלה עם העליה ה"יפה" או המנגינה ה"מעניינת"... ככה זה היה תמיד בעולם המוזיקה, גם היום אנשים שומעים מוצרט כי הוא הנחית מכה הוא לא עשה משהו "יפה" (כמובן שזה יפה... אבל לא לאותה תקופה...) הוא עשה דברים שניפצו במונחים של אז... וזו דעתי הרצינית.

נ.ב

אתם לא מכירים את השיר ראפ המטומטם הזה "כן אתה גיי"?? חשבתי שתכירו...
Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by Vortex_SA
אוך לא חייבים להיות כל הזמן רציניים, נכון? אין לי בעיה עם המוזיקה של אמרי ודויד ווסט, אני פשוט לא מתחבר, או פחות רציני - הם לא נותנים בראש, לדעתי כמובן... ולדעתי הטק טראנס ישלוט יותר בעתיד והטראקים שמנחיתים מכה על הרחבה הם אלה שינוגנו, ולא אלה עם העליה ה"יפה" או המנגינה ה"מעניינת"... ככה זה היה תמיד בעולם המוזיקה, גם היום אנשים שומעים מוצרט כי הוא הנחית מכה הוא לא עשה משהו "יפה" (כמובן שזה יפה... אבל לא לאותה תקופה...) הוא עשה דברים שניפצו במונחים של אז... וזו דעתי הרצינית.

נ.ב

אתם לא מכירים את השיר ראפ המטומטם הזה "כן אתה גיי"?? חשבתי שתכירו...

לא ממש הבנתי איזה מכה מוצרט הנחית..
האנשים ששומעים מוצרט שומעים סביר להניח גם באך וצ'ייקובסקי - הם פשוט שומעים מוזיקה קלאסית. וגם אם אתה מדבר על כך שמוצרט כתב מוזיקה שהיתה "כוחנית" יותר מאשר שאר בני תקופתו...מה הקשר לכך שכיום אנשים שומעים מוצרט בשל כך?

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel