|
|
| Shahar |
| quote: | Originally posted by Glenn-Holmes
יש למטבע הזה 2 צדדים
ברגע שאתה נמצא במסגרת מסלול עם אותם אנשים במשך חצי שנה ואתה לומד לאהוב אותם על כל הפאקים שבהם (וגם היתרונות) פתאום השיקולים לצאת עשויים להיות קשים יותר כשאתה יודע שאתה עוזב אנשים שבמשך חצי שנה היו משפחה עבורך |
נו אז הרעיון שלי הגיוני לא?
זה פשוט..במקום שבנאדם מראש יצא על נפשי..אתה מגדיל את הסיכוי שישאר.. |
|
|
| sabi10 |
על 3 שנים בצבא אתם בוכים...
נשארו לי עוד 12 שנה מילואים בערך לעשות..כן כן, עד גיל 40 לעזעזל..
הסדיר זה היה משחק ילדים. המילואים תמיד, אבל תמיד לא יפלו בזמן טוב ותחשבו על זה שאתם אזרחים, עסוקים בכל מיני דברים אם זה עבודה או לימודים ופתאום צצה לה מעטפה לבנה ירוקה בדואר שכתוב שבעוד חודשיים ידפקו לכם 2-4 שבועות מהשנה בשביל שתחזרו לצבא...ומה עוד יותר גרוע...שכאשר המילואים נגמרים ואתם חוזרים מרוצים שזה נגמר סוף סוף אתם פותחים את הדואר והופה, עוד מעטפה ירוקה לבנה שכתוב בה שאתם מוזמנים לאימון של שבוע בצאלים....
וכן הלאה והלאה מגיל 22 עד גיל 40
פאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאק
כן כן, אני יוצא בראשון הקרוב למילואים שוב!!!
דיי, נמאס לי..שיעסיקו שכירי חרב במקום וזה גם יהיה יותר זול. |
|
|
| Viber |
| quote: | Originally posted by sabi10
הסדיר זה היה משחק ילדים. המילואים תמיד, אבל תמיד לא יפלו בזמן טוב ותחשבו על זה שאתם אזרחים, עסוקים בכל מיני דברים אם זה עבודה או לימודים ופתאום צצה לה מעטפה לבנה ירוקה בדואר שכתוב שבעוד חודשיים ידפקו לכם 2-4 שבועות מהשנה בשביל שתחזרו לצבא...ומה עוד יותר גרוע...שכאשר המילואים נגמרים ואתם חוזרים מרוצים שזה נגמר סוף סוף אתם פותחים את הדואר והופה, עוד מעטפה ירוקה לבנה שכתוב בה שאתם מוזמנים לאימון של שבוע בצאלים....
ואי אחי אני עכשיו בסדיר ולא הייתי רוצה להיות במקומך
:)
אני רואה איך מתייחסים למילואימניקים אצלנו ואיך מזמנים אותם בשביל שטויות ומתקמצנים עליהם ובא לי להקיא.
אני צפוי להתנהג כמו בהמה חולה במילואים עד שיגרשו אותי
לא יודע\לא יכול" הם מילות הקסם וכשישלמו לי על לא לעשות כלום בזמן שאני מרעיל את כל הסביבה ייאלצו להיפתר ממני.
צבא הג'ובניקים צריך לעבור שינוי דרסטי מאוד וצריך להתחיל בחיסכון בכסף כמו השקעה בבניינים בודדים במקום בבסיסים שלמים עבור מפקדות,סגירת חיילות וזרועות מיותרות,איחוד בסיסים וקיצור השירות של ג'ובניקים לשנתיים וחודשיים ולתת את הכסף המתפנה לקרביים (יוצא דיי הרבה בהתחשב שעל כל קרבי יש 9 ג'ובניקים).
400*9=3600 ש"ח תוספת ללוחם במשכורת לחודש.
הכי מגעיל כל הציד הזה אחרי המושמטים שמתחולל בתקשורת בשנה האחרונה - גורם לי להיגעל מהמדינה הזאת ולרצות לעבור מפה...פשיסטים.
איך לעזאזל יש לאכ"א חוצפה להנפיץ ש"יש מחסור בכח אדם" בצבא בזמן שבתקשורת מתפרסמת עליה מתמדת במספר הלוחמים וכשכולה שנה לפני מסע הציד מופז אמר שיהיה ניתן לקצר את השירות ב-8 חודשים לג'ובניקים.
בקיצור הצבא השפיע עליי מאוד לרעה בצורה שבה אני תופס בני אדם וישראלים בפרט, אפילו את ההמנון אני כבר לא יכול לשמוע...הכל מרגיש כל כך מזוייף וזמני. |
|
|
| Shahar |
| quote: | Originally posted by sabi10
מה היה התפקיד שלך ? |
|
|
| sabi10 |
| quote: | Originally posted by Shahar
מה היה התפקיד שלך ? |
לוחם בתותחנים
רק מה...אני מקווה שחוק המילואים החדש שבתקווה יעבור אולי יצליח לעזור קצת...כי באמת מתייחסים אלינו כמו פראיירים וככה אני מרגיש במיוחד אחרי שלפני כמה שנים עשיתי מילואים בזמן הלימודים, ושסיימתי נגשתי למרצה שיסביר לי משהו בחומר שהפסדתי אז התשובה שאני מקבל היא שאגש למזכירות החוג ולבקש שיבטלו לי את הקורס ושיחזירו לי את הכסף כי אין סיכוי שאני העבור אותו...ובסוף באמת לא עברתי אותו.
אז אני מקווה רק שהיחס הזה יפסק ויתחילו להעריך את מה שאנשים פה עושים ותורמים ולא יבעטו להם בתחת. |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|