return to tranceaddict
Pages: 1 [2] 3 4 5 
קצת זכרונות...

Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by Shahar
אני חושב שאם היו אומרים שכל חייל חייב להיות חצי שנה בקרבי ואז יכול להחליט אם לעבור להיות גובניק, היו הרבה שהיו אוהבים את זה ומחליטים להשאר...
ונכון היו גם כאלה שהיו אומרים שזה לא בשבילם ועוברים להיות גובניקים

אני לא רוצה להכליל על כולם אבל יש לי תחושה שאם זה היה ככה להיות קרבי היה משהו שגם אני הייתי מנסה...אבל לא יודע...לדבר בדיעבד זה לא דבר פשוט
Shahar
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
אני לא רוצה להכליל על כולם אבל יש לי תחושה שאם זה היה ככה להיות קרבי היה משהו שגם אני הייתי מנסה...אבל לא יודע...לדבר בדיעבד זה לא דבר פשוט

שמע..ככה הם ירוויחו הרבה חיילים שמשתמטים מראש, הרבה אנשים שלא מתגייסים והרבה אנשים שכבר בבקום פוסלים קרבי
אין טעם לקחת לשם מישהו בכח ואחרי חודש הוא יצא על נפשי
ברגע שהוא יודע שיש לו אופציה אחרי חצי שנה לצאת הוא יעשה את זה יותר בכיף...
Vortex_SA
quote:
Originally posted by Shahar
שמע..ככה הם ירוויחו הרבה חיילים שמשתמטים מראש, הרבה אנשים שלא מתגייסים והרבה אנשים שכבר בבקום פוסלים קרבי
אין טעם לקחת לשם מישהו בכח ואחרי חודש הוא יצא על נפשי
ברגע שהוא יודע שיש לו אופציה אחרי חצי שנה לצאת הוא יעשה את זה יותר בכיף...

אבל אז הפסדת לוחם, מה לוחם יודע אחרי חצי שנה? שחרא שמגעיל ושלא רואים בית, אחרי שנה אפשר לדבר, אחרי חצי שנה הוא בקושי סיים טירונות ובאמצע אימון מתקדם...
Shahar
quote:
Originally posted by Vortex_SA
אבל אז הפסדת לוחם, מה לוחם יודע אחרי חצי שנה? שחרא שמגעיל ושלא רואים בית, אחרי שנה אפשר לדבר, אחרי חצי שנה הוא בקושי סיים טירונות ובאמצע אימון מתקדם...

אה ואם תגיד לו בבקום אתה הולך להיות לוחם ואחרי חודש הוא יצא על נפשי או יוציא 45 אז לא הפסדת!?
ברגע שיש לו אופציה לצאת באמצע הוא יכול יותר בקלות להשתכנע ולהשאר..
Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by Vortex_SA

יש למטבע הזה 2 צדדים
ברגע שאתה נמצא במסגרת מסלול עם אותם אנשים במשך חצי שנה ואתה לומד לאהוב אותם על כל הפאקים שבהם (וגם היתרונות) פתאום השיקולים לצאת עשויים להיות קשים יותר כשאתה יודע שאתה עוזב אנשים שבמשך חצי שנה היו משפחה עבורך

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel