|
|
| DJ-Energy |
3000 posts?!?!?!
תהיה בריא בנאדם....
:eyes: |
|
|
| Gil Shwarts |
| quote: | Originally posted by Hell_Copter
קודם כל אני נמצא הרבה פחות מאשר בעבר פה... אימונים מבחנים מגנים וכו
עכשיו בקשר למאזדה... אם אתה יודע איזה מכונית יפה זאת אז הית מבין שציינתי את זה כדי שתבין שהם לא ריחמו על בנאדם עם כזה אוטו וקפצו לו על האוטו ומישהו דפק במקל בזה שעלה על האוטו...
זה גם לא הפעם הראשונה שראיתי מכות כאלה בבלקוני
בבלקוני חורף היה מכות הרבה יותר רציני...
לקחו לאיזה אחד את הכובע שניים בני 19 (הוא בן 17) והוא קפץ עליהם... הם הרביצו לו קצת
הוא יצ החוצה והתקשר לאח שלו ולחמולה שיבואו ואז הם באו אבל לא נתנו להם להכנס לתוך הבלקוני... אז הם אמרו לזה שלקחו לו את הכובע להכנס לקרוא להם החוצה... הוא נכנס והם התחילו לזיין אותו במכות... איזה 10 ילדים בני 19 עולים על אחד דופקים בו כסאות בועטים בו משהו רצח... היו כמה שניסו לעזור לו וגם הם קיבלו בעיטות לראש... אני יודע על שניים שהיה להם זעזוע מוח והיו בבית חולים
אח שלו כמעט הלך מכות עם השומר בגלל שהוא אמר לו שמביאים מכות לאח הקטן שלו והוא לא נתן לו להכנס
ההוא יצא החוצה כולו אדום ונפוח ובוכה ואז הביאו עוד חמולה של ילדים מהשכבה שלי... רשניקים (שהם דפוקים בשכל) והם באו לקחו בקבוקי בירה שברו אותם וחיכו לאלה שיצאו... איזה 40 ילדים היו שם... כל אחד מוכן להכנס באלה שבפנים
בסוף הם יצאו והיה מכות רציני ואז איזה אחד הרים כזה פח ממש ענקי וכולם פתחו מעגל למה אם כזה דבר עף עליך אז באמת חבל עליך קיצר הגיע משטרה והגיע גם האבא של הזה שחטף מכות שהוא כזה עבריין מאפיה כזה... ממש זיינו לו את הצורה!!! |
ידוע ידוע
ואגב הזכרת מכות שהיו בפסטיבל הבירה לפני שנתיים?
הייתי שם, גם אני הייתי בניהם :)
איזה מכות הלכו שם באמא שלי זה היה כזה מגניב
אני וחברים שלי לא היינו קשורים בגרוש אבל קפצנו על כולם כי היה משעמם :) |
|
|
| Ariels |
יש לי כל הזמן משקפיים צהובות כאלה אז פעם אחת בדוגית לפני איזה שנתיים ניסו לקחת לי אותם
קיצר רצתי אחרי זה שהוריד לי אותם מהפנים ותפסתי אותו, קיצור לקחתי את המשקפיים בחרה ואז הגיעו חברים שלו הם ביחד איזה 5 או 6 קיצור אחד הוריד לי כאפה אז פשוט התחלתי לזיין אותם מכות, אני עד עכשיו לא יודע איך הצלחתי, היה אחד הורדתי לו ביס בפנים
אז הגיעו המאבטחים והוציאו אותי החוצה
בחיים שלי לא הרגשתי ככה אנדרנלין בגוף, הנזק בסוף היה
שנשכתי לעצמי את הלחי מבפנים בטעות |
|
|
| Hell_Copter |
| quote: | Originally posted by Ariels
יש לי כל הזמן משקפיים צהובות כאלה אז פעם אחת בדוגית לפני איזה שנתיים ניסו לקחת לי אותם
קיצר רצתי אחרי זה שהוריד לי אותם מהפנים ותפסתי אותו, קיצור לקחתי את המשקפיים בחרה ואז הגיעו חברים שלו הם ביחד איזה 5 או 6 קיצור אחד הוריד לי כאפה אז פשוט התחלתי לזיין אותם מכות, אני עד עכשיו לא יודע איך הצלחתי, היה אחד הורדתי לו ביס בפנים
אז הגיעו המאבטחים והוציאו אותי החוצה
בחיים שלי לא הרגשתי ככה אנדרנלין בגוף, הנזק בסוף היה
שנשכתי לעצמי את הלחי מבפנים בטעות |
חחחחחח... אתה באמת קשור למשקפיים האלה אם יש לך אותם כבר מעל שנתיים
ראסמי אני שונא ללכת לדיסקוטק עם מעט אנשים... חייבים לשמור על פרופיל נמוך
קודם דיברתי על זה עם חבר שלי הוא עושה לי תגיד לי מתי פעם אחרונה הסתכלת במראה?! שמת לב איזה ידיים יש לך... אבל אני לא מחפש מכות... מה שכן אני לא יתנגד להחזיר אם מישהו יתחיל איתי
דרך אגב... שכחתי להגיד שבזמן שההוא חטף קרש בראש המשטרה הייתה שם ולא עשתה כלום פשוט הסתכלה כמוני על מה שקורה שם
אחר כך איזה אחד עם אוטו פשע דפק רייס והמשטרה עצרה אותו... זה היה ממש מצחיק |
|
|
| MoSH_MaN |
| quote: | Originally posted by DJ-Energy
3000 posts?!?!?!
תהיה בריא בנאדם....
:eyes: |
חחחח מה אתה מדבר יש לך 2907 :p ;) |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|