return to tranceaddict
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 
3000 posts

DjChook
quote:
Originally posted by Ariels
מישהו פה צריך א-ש-פ-ו-ז
וזה לא אני :)

בטח שגם אתה צריך אשפוז !

עזבו את הילד, כל אחד והתחביבים שלו...

בכל מקרה, גם לי לא יצא לראות מכות רציני,

הכי רציני שראיתי היה לפני איזה שנה - שנתיים בפסטיבל הבירה בנמל ת"א

במועדון הזום... היה שם ריב בין שני ערסים לשני מאבטחים, איזה מאבטח אחד, אני חרא אם לא אומן לחימה או משהו הביא כזאת בעיטה מדויקת לראש של אחד הערסים
ההוא התפגר נשבע לכם
והשניים האחרים, אז המאבטח פתאום הוציא איזה משהו ממתכת כזה, הייתי בטוח עוד שניה תהיה פה דקירה וכבר קפץ לי הלב, פתאום הוא פותח את זה וזה כזאת עלה ממתכת והוא זרק את זה אבל פיספס, ואז הם לקחו אותם החוצה והמשיכו
אבל כבר לא ראיתי את זה

ולא הבנתי איפה נכנס כל הסיפור עם המאזדה ?!
Gil Shwarts
מזכיר לי עוד יום רגיל בחיי הבארשבעיים :)

אני לא מתלהב מזה
כל יום יש פה משהו כזה
TranceGiant
Beer Sheva: :whip: :eek: :whip:

Herzliya, Raanana: :clown: :conf: :o

Linz: :stongue:
oDrori
TG: יפה :)

(!אני יצא לי לראות מכות בערך פעמיים בחיים וגם זה לא נגמר בכלום (יש

הכל מקרה, אני מצטרף לתאוריה של אריק
:)
Hell_Copter
קודם כל אני נמצא הרבה פחות מאשר בעבר פה... אימונים מבחנים מגנים וכו

עכשיו בקשר למאזדה... אם אתה יודע איזה מכונית יפה זאת אז הית מבין שציינתי את זה כדי שתבין שהם לא ריחמו על בנאדם עם כזה אוטו וקפצו לו על האוטו ומישהו דפק במקל בזה שעלה על האוטו...

זה גם לא הפעם הראשונה שראיתי מכות כאלה בבלקוני
בבלקוני חורף היה מכות הרבה יותר רציני...

לקחו לאיזה אחד את הכובע שניים בני 19 (הוא בן 17) והוא קפץ עליהם... הם הרביצו לו קצת
הוא יצ החוצה והתקשר לאח שלו ולחמולה שיבואו ואז הם באו אבל לא נתנו להם להכנס לתוך הבלקוני... אז הם אמרו לזה שלקחו לו את הכובע להכנס לקרוא להם החוצה... הוא נכנס והם התחילו לזיין אותו במכות... איזה 10 ילדים בני 19 עולים על אחד דופקים בו כסאות בועטים בו משהו רצח... היו כמה שניסו לעזור לו וגם הם קיבלו בעיטות לראש... אני יודע על שניים שהיה להם זעזוע מוח והיו בבית חולים
אח שלו כמעט הלך מכות עם השומר בגלל שהוא אמר לו שמביאים מכות לאח הקטן שלו והוא לא נתן לו להכנס
ההוא יצא החוצה כולו אדום ונפוח ובוכה ואז הביאו עוד חמולה של ילדים מהשכבה שלי... רשניקים (שהם דפוקים בשכל) והם באו לקחו בקבוקי בירה שברו אותם וחיכו לאלה שיצאו... איזה 40 ילדים היו שם... כל אחד מוכן להכנס באלה שבפנים
בסוף הם יצאו והיה מכות רציני ואז איזה אחד הרים כזה פח ממש ענקי וכולם פתחו מעגל למה אם כזה דבר עף עליך אז באמת חבל עליך קיצר הגיע משטרה והגיע גם האבא של הזה שחטף מכות שהוא כזה עבריין מאפיה כזה... ממש זיינו לו את הצורה!!!

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel