|
|
| Dj Moriano |
עכשיו חמש וחצי אני מממממתתתתתת מעייפות אין לי מושג למה אני על המחשב.....
אצלנו היה ענננננננננננקקקקקקקקקק
היו משהו כמו 50 אנשים אפילו יותר
ההינו אמורים בעיקרון להיות משהו כמו 15 והייתה גם מדורה בסידנאלי שהייתה נפילה כולם באו אלינו שמנו מוזיקה פול ווליום ואז באו מנאייקים בערך ב2:30 וסגרו את המוזיקה אבל עדיין היה אאאדדדדיייייירררר
וחבר טוב שלי אירגן אני קצת עזרתי הקיצר כל פעם שמישהו שאל אם יש אוכל אז אמרנו אחר-כך אחר-כך אז נשאר מלללללאאאא בשר ומחר, בעצם היום בערב הולכים למנגל אותו.....
גם אני וגדי הבאנו את הנרגילה הגדולה שבנינו היה עעעעננננקקקקק
בקיצור נהנתי לאללה...... |
|
|
| eXeTik |
היינו איזה 30 אנשים,באנו עם מאגנום עמוסה הקרשים, עצים וגזעים
גנרטור, מגבר, רמקולים שכל אחד שוקל איזה 70 קילו ככה, ואיזה 3 נרגילות
הסתובבנו הסתובבנו, רצינו ללכת לחוף הנכים אבל לא נתנו להכנס (מישהו אשכרה שמר שם), ניסינו בסידניאלי ליד המרינה ואיפה לא (הרצליה למי שלא מבין) בקיצר... התחלנו להתייאש למה כ-ל המקומות היו מפוצצים ולא רצינו לעשות סתם באיזה חור, לא לדבר עם הרמקולים העצבניים שהיו לנו, אז לא רצינו שמישהו יתלונן עלינו ויבואו לגרש או משהו- אז זה היה חייב להיות מבודד.
בקיצר- פתאום אנחנו קולטים כזה רכס הרים, אמרנו בואו נסתכל... אתם קולטים הרים הרים הרים ופתאום כזה מישור באמצע... יענו שטח עצבני עם חול של חוף ים מוקף בהרים, חזרנו לפני איזה שעה, היו עוד כאלה שנשראו שם אבל פתאום קפץ לי חום :(
חוצמזה היה גם די מעצבן לעלות את כל מה שהיה לנו (והיה לנו פווווווווול) דרך ההרים...
בכל מקרה- היה עצבני ביותר, שלא לדבר על גיא
(NeMeSiS)
ששתה איזה חצי ליטר טקילה והתחרפן לגמרי! :p |
|
|
| DJ-Energy |
טוב... אז אני וכמה חברים הגענו למדורה
היינו בסביבות ה50 ילדים....
הלכנו לקנות קצת טקילה והכל
קנינו
חזרנו... שתינו, תפסנו אחשילינג ראש, הלכנו מכות אחד עם השני וזיינו מכות איזה אחד מי'....
וזה בערך כל מה שקרה
:( |
|
|
| Scorchio |
אקס
זאת בערך הייתה אמורה להיות התכנית שלנו
חבר שלי הביא מערכת טובה
הבאנו דיסקים
אפילו את אריאל הבאתי
רק מה גילינו שאין גנרטור בסוף
אז נדפק הערב
היה נפילה ועפתי הבייתה ב 2
היה אחד הל"ג בעומר הכי מגעיל שהיה לי בחיים |
|
|
| MoSH_MaN |
סתם היה דפוק ...לא משהו מיוחד חוץ מזה שנסענו 18 על ריינג'ר 4 גלגלים!
חח ב2 כבר לא היה חשמל בול שבאתי לשים מוזיקה
באו כמה כוסיות בהתלחה והלכנו
הנפצים לא היו משהו מיוחד...אני עייף וחייב להתכונן להיסטוריה
סעמק |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|