|
|
| Hell_Copter |
נראה לי אני יודע איפה זה בערך...
פעם אחת איזה צנחן נתקע על הצוק שם ליד עם המצנח ... אחרי זה היה כתוב בעיתון שהוא מת.. פתאום רואים אותו תקוע זה היה מפחיד
מישהו יכול לאשר לי שזה המקום?? |
|
|
| DjChook |
| מוריאנו ..... אח"כ אתה חושב שמגיע לך חתימה לפני ?! |
|
|
| Dj Moriano |
| quote: | Originally posted by eXeTik
סעמק איתכם.... רונן! :)
בקשר למקום... אתה בא בכביש הזה שעובר דרך איזור התעשייה של הרצליה (המרכזי- זה שיש עליו את הבניין של מוטורולה ותחנת הדלק)
אתה נוסע לכיוון הים... עובר את שביל העפר שמוביל לחוף הנכים, הכביש מתפתל שמאלה... ממשיכים ממש קצת ישר ויש שם כזה מגרש חניה ענק (עם בית מלון ליד) ומעליו כזה הרים... אז שם.
יש מבין? ;) |
כן אני חושב.... :)
ורועי אני חושב שהצנחן זה במרינה כי אני יודע שיש כזאת מצבה עם פרחים ורשום לזכרו של בלה בלה |
|
|
| warpedd_ |
כמו שרועי סיפר היה אצלנוממש אחלה רק חבל שלא היתה מוזיקה
הבאתי מערכת אבל הדיסקמן נדפק ולא היה שום דבר ברדיו כמעט כל הלילה רק באיזה 4 בבוקר אילן פז ניגן סט גרוע ב99
| quote: | Originally posted by Hell_Copter
ומצאתי שם וודקה מלון אז לקחנו את זה תומר אני עוד אחד ועוד כמה בנות והלכנו להתבודד... הבנות לא שתו ותומר רק כמה שלוקים... קיצר שתיתי עוד |
זה היה הכי מצחיק בעולם
אתם קולטים את רועי מתחיל ללכת מצחיק
ואז טפסנו על איזה הר כדי להתבודד
ופתאום הוא נופל עם הבקבוק וודקה ביד וכמעט שובר אותו
והא איזה כמה דקות שוכב על החול מנסה להבין מה קורה
אני וחבר שלי נקרעים מצחוק |
|
|
| oDrori |
| טעות ראשונה: להתחיל בתשע. טעות שנייה: כשחבר שלי התחיל להרביץת שתייה על ההתחלה ככה שחוץ ממתאבנים לא נגענו בבשר כמעט (לא נורא, קומזיץ עם החבר'ה ביום שישי) כי כולם גם שתו ונסחבו אחריו.... קיצר היה לפחות מערכת עם יופי שלווליום אבל שרפנו שעה וחצי על רוק ורגאיי דיכאונים לפני שנמאס לאנשים והעברנו לטראנס... רוקדנו ככה חביב וזה אבל בשעה שלוש בערך כמה היו צריכים ללכת עז אני ועוד איזה שלושה הלכנו שנייה לשחק כדורסל. אחרי איזה חצי שעה התחילו לבוא אלה שנשארו במדורה לשבת שמה במועדון נעורים... מסתבר שהערב כבר אבוד אז הלכתי לחסל במדורה את ההזבל וההגברה... הקיצר שאני חוזר אני כבר רואה אחד בהקאה שנייה שלו (מתוך שלוש) ואדחד הקיא בתוך המועדון אז היינו צריכים לשטוף שם (איכס) ועד הבוקר עוד איזה כמה הקיאו תנשמה ובסוך הייתי צריך להשער ער עד איזה 7:30 שחברים שלי ייסעו... ייזכר לדורות כל"ג הגרוע מאז ומתמיד |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|