Witamy Z Kanady
|
View this Thread in Original format
jonnystel |
Czesc... moj polski jest taki jaki jest ale bede sie staral to napisac zebiscie zrozumiely.. wybieram sie do Warszawy 27 Grudnia do 13 Stycznia... czy cos bede w stanie zobaczyc? czy beda jakies wydazenia w tym czasie. bo narazie nic nie moge znalesc.. jescze jendo pytanko. jesli chodzi o sylwestra gdzie sa najlepsze imprezy ? :D Dzieki wstecznie.! |
|
|
Stereoid |
wiem ze w warszawie wlasnie szykuje sie ciekawy sylwester - zagra atb.
no i jeszcze we wroc³awiu w hali ludowej ale nawet nie wiem kto gra... |
|
|
Ania_xox |
Bardzo zasdroszcze tobie ze lecisz do naszej kochanej Polski na Sylwestra :toocool:
Te strony moga sie przydac jezeli szukasz imprezy na 31 grudnia albo wczesniej/pozniej:
http://idance.pl
www.clubtechno.pl
Moja rada: Wroclaw --> imprezy w Hali Ludowej = :eyes: :crazy: :eyespop:
Zycze szalonej imprezy!
Wszystkiego naj naj naj!!! xoxoxo |
|
|
jonnystel |
dziekuje slicznie za pomoc.... atb jest cancelled.. :( kurna!! i tak mi sie chcialo zobaczyc dobrego dj'a jek bede tu .. ale napewno cos wymisle. :) |
|
|
goodgreef |
quote: | Originally posted by Ania_xox
Moja rada: Wroclaw --> imprezy w Hali Ludowej = :eyes: :crazy: :eyespop:
| naprawde? we Wroclawiu? :D Sweet!!! Dobrze wiedziec, ja jestem z Bielawy (blisko Wroclawia)... wiec nastepnym razem jak bede w Polsce to musze tam poszalec! |
|
|
jonnystel |
and of course.. since i DIDNT KNOW ABOUT IT hehe i missed ing ronski, kyau vs albert and marco v in wroclaw:(:( UGHHHHH i honestly sat at home and did nothing for new yrs hehe.. oh well... hopefully ill find another good jam.. |
|
|
|
|