|
|
| MoSH_MaN |
טוב אז ככה:
ביום שישי אני חושב שכבת י"ב הלכו בלילה לתיכון והחביאו מלא בקבוקים מלאים במים
ואז היום הם הוציאו אותם והתחילו להתפרע.
אני עוד הייתי בשיעור ופתאום שמעתי צעקות...
אם התחילו מחוץ לבניין עצמו בחצר של התיכון לשיר שירים על התיכון ,איזה חרא הוא וכ"ו
והם בנתיים זוקרים מים על כולם וזורקים פצצות עשן ושלג...
עד שהם באו פתאום התחילו לספור עד 10 ופתאום רצו בריצה לתוך הבניין שאנחנו מסתכלים מהצד ,הם באו למלא אותנו בשלג וכולנו ברחנו פנימה והם ממשיכים בפנים לעשות בלאגן כל האוטידוריום מלא מים וצבעים של הפצצות
בקיצור ככה כל הזמן בלאגנים ממלאים את כולם במים שלג וזורקים פצצות
בקיצור אחרי איזה חצי שעה שהם חזרו החוצה ונעלו את הכניסה
הם החליטו ללצאת מהבית ספר.
הייתי בטוח שהכל נגמר אבל עדיין היה לי חלון אז הלכתי לראות מה קורה בחוץ
באמת רציתי להבריז :)
הם המשיכו בחוץ עם כל הבלאגן ואז הביאו משטרה...
בהתחלה הייתה ניידת אחת עם שוטר אחד ושתי שוטרות...
השוטר תפס אחד שקפץ על מכונית שנסעה ולקח אותו כדי לעצור אותו ממש ב"פראות" כאילו הוא בא להרביץ לו...
היה מול הניידת כל השכבה של י"ב וגם אני הייתי ליד המכונית ,עכשיו הם התחילו לשיר שיעזבו את הילד וככה וככה...עד שזרקו על השוטר קמח וביצים לשוטר כבר נמאס והוא ניסה להכניס את הילד לניידת ואז פתאום התחילו מכות...שיאללה אשכרה באו והלכו מכות עם השוטר...
הייתי בשוק...
בסופו של דבר לקחו את הילד ונסעו.
פתאום מלא ניידות הגיעו וגם ג'יפ משטרה ואמרו לכולם לפנות את המקום ושהם יעצרו אנשים וישללו רשיונות וכ"ו וכ"ו
וזהו בערך עצרו עוד כמה אנשים ולקחו אותם...
שללו לכמה אנשים את הרשיון...
הם ממש היו עצבניים וככה השוטר שהלך מכות לקח ילד והצמיד אותו למכוניות חזק ועצר אותו כמו בסרטיםפ אפילו שהוא לא עשה לא כלום...
זה הסיפור ... |
|
|
| eXeTik |
שמע, עם כמה שזה כיףלגמור תיכון יש גבול
יענו סבבה, לעשות בלאגאן, פצצות מים, רונדו וכל זה... אבל פצצות עשן וזה, יש גבול
בטח היה אחוש מבאס, כולם בסבבה שלהם משתרללים- פתאום באים מנאייקים , מתחילים מכות ועוצרים אנשים, לא ממש כיף לגמור את התיכון ככה :) |
|
|
| MoSH_MaN |
פצצות עשן זה סתם....
חוץ משבמסיבת בוקר ביום שישי זרקו אחד לידי בלי ששמתי לב ואני חוזר הביתה מוריד את הנעל רואה כולה בצבע כחול... |
|
|
| Dj Moriano |
שמע אחי אם הילד ניסע להרביץ לשוטר אז זה באמת מוגזם.......
אני כבר מת לביים תיכון נראה לי ממש כיף כל שנה עושים משהו
אני יודע שלפני איז השנתיים באיזה תיכון לא זוכר איזה
הביאו תרנגולות ושיחררו אותם ופיזרו מלא דם מלאכותי........ |
|
|
| yahel222 |
טוב אז תשמעו מה היה שנה שעברה אצלנו
בבליך יש מסורת כבר עשרות שנים שכל שנה לקראת הסוף השכבה שמסיימת עושים רונדו - שבו מעבירים בביה"ס מכוניות (יש באמצע הביה"ס כביש) וכולם על המכוניות זורקים ביצים וקמח ומים וכאלה שטויות
קיצר שנה שעברה ממש הגזימו והביאו עכברים !!! ושמן ומלא דברים מגעילים אז השנה החליטו בהתחלה לבטל. אח"כ החליטו פשוט לעשות רונדו בשפיים - לקחת את כל ה2000 תלמידים בביה"ס לשפיים ושם יהיה הרונדו וזה יכל היה להיות שיא !!! כבר היו תכנונים להביא ג'וקים עזים מה שיש
אבל זה בוטל בינתיים בגלל המצב הבטחוני
אבל כבר תכננו בביה"ס לעשות רונדו לבד בלי שהמורים או מישהו ידע....
בלי מכוניות סתם לזרוק דברים ולהרוס את הביה"ס !!!!
ושמעו לא צחוק מדובר בשכבה שהשנה בטיול שנתי באילת עשינו חור בקיר במלון
כמעט כולם השתכרו
היה רשום על זה גם בעיתון אח"כ........
ים ילדים קרועים |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|