return to tranceaddict

Wyniki DJ MAG Top100

KAZO
Pojawiły się przecieki co do wyników. Można poczytać o nich tutaj: http://www.globaltrance.pl/Czytaj,S...ly,5,253,0.html
Stereoid
hmmm... jesli to prawda to znowu nie ma zadnego polaka :confused:
chyba ze kogos przeoczyłem :p
GiB01
i po wynikach, jak zwykle mozna bylo sie tego spodziewac master Armin wygral i cala plejada "upadlych aniolow" za nim typu Tiesto, Ferry, PVD itp. Z czolowki cieszy mnie wysokie miejsce Digweed'a, reszta to nie moja liga. Ludzie z calego swiata glosują chyba bardziej na najpopularniejszych dj'ow niz na najlepszych, druga sprawa ze niektorzy artysci na tej liscie slyną ze świetnych produkcji a nie mixow i setow wiec nasuwa się mysl ze wielu ludzi glosowalo poprostu na swoich ulubionych "producentow". Jak dla mnie ten ranking mija się z celem ;/
goodgreef
yay armin! :)

*hides* don't kill me. i heart his stuff.

ps. im really excited to see david guetta be in top 10.
Stereoid
quote:
Originally posted by GiB01
Ludzie z calego swiata glosują chyba bardziej na najpopularniejszych dj'ow niz na najlepszych, druga sprawa ze niektorzy artysci na tej liscie slyną ze świetnych produkcji a nie mixow i setow wiec nasuwa się mysl ze wielu ludzi glosowalo poprostu na swoich ulubionych "producentow". Jak dla mnie ten ranking mija się z celem ;/

hmm... chyba masz racje, chociaz z drugiej strony jest sporo miejsc obstawionych przez typowych dj'i ktorzy jesli juz nagrywaja jakies kawałki to bardziej dla przyjemnosci niz nie dla rozglosu...
mam tylko nadzieje, ze skonczy sie precedens, w ktorym pierwsze miejsca beda zajmowac gwiazdy promowane przez firmy typu armada, sensation itp.

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Poland