return to tranceaddict
Pages: [1] 2 3 
ASOT or NOT?

uzi
התוכנית של ארמין כבר סגרה 321 פרקים ומעניין אותי לדעת כמה היא עוד חשובה לכם.
epsilon1
אני עדיין חסיד התוכנית שחוזר לשמוע אחרי הפסקה.

בד"כ אני שומע את זה לייב אבל השבוע היה פרק פחות מהממוצע בלשון המעטה ונאלצתי לחתוך באמצע.
Viber
בערך בפרק 104 הפסקתי לשמוע את התוכנית והתחלתי פשוט לחפש ישר את הטראקים מתוך התוכנית, למרות שעכשיו אני פחות סומך על התוכנית שתספק לי שמות של טראקים איכותיים אני עדיין סומך על ארמין כמקור.

לשמוע את כל התכנית כל פעם נותנת הרגשה קצת זולה בחלק מהמקרים.
uzi
quote:
Originally posted by Viber
בערך בפרק 104 הפסקתי לשמוע את התוכנית והתחלתי פשוט לחפש ישר את הטראקים מתוך התוכנית, למרות שעכשיו אני פחות סומך על התוכנית שתספק לי שמות של טראקים איכותיים אני עדיין סומך על ארמין כמקור.

לשמוע את כל התכנית כל פעם נותנת הרגשה קצת זולה בחלק מהמקרים.

במקרה שלי הוא כבר לא בשבילי, אך כן מעניין אותי לדעת איזה חומרים הוא מנגן כי בכל זאת הוא ארמין והוא משיג המון. לכן בחרתי ב"מציץ בטארקליסט".
דרך אגב, שמתם לב לזה שארמין לפעמים מנגן כמעט את אותם טראקים חודש אחרי שהם מופיעים אצל
ABOVE & BEYOND- TRANCE AROUND THE WORLD
יש פרקים שממש מרגישים כאילו הם שלחו לו את כל הטראקים בחבילה אחת...
כלומר יש לארמין טראקים חדשים בפרק ופתאום זה בדיוק כל מה שהיה חדש מהתקופה האחרונה של התוכנית של
ABOVE....
uzi
הינה כמה מהתחושות שלי לגבי התוכנית של ארמין:
1) הוא בקושי מנגן טראנס ושם התוכנית נשאר כמותג. איזה "סטייט אוף טראנס" ואיזה נעלים? אנשים עוד חושבים שזה טראנס.
2) החומרים בתוכנית כבר כל כך מגוונים, שיש לפעמים הרגשה שבשביל זה לא צריך את ארמין... זה לא הדגל שהוא בנה את עצמו עליו!
3) התוכנית משודרת בכל העולם ושינתה את הגוון שלה, כלומר האוכלוסיה של המאזינים כבר כל כך השתנתה.
4) כל הקטע הזה של אסור להפיץ את התוכנית, פתאום היא למכירה באתרים, כאילו זעזע ויצר בלבול לגבי שיתוף תוכניות אחרות שמשודרות חינם.
5) הוא משפיע על העולם בצורה כזו שמה שהוא מנגן בתוכנית נחשב "נכון" או "איכותי" וזה ממש מגעיל.
6) ארמין ממזמן לא חדש בחומרים שלו, זה כבר בדוק וידוע!
7) בעיקבות כך התוכנית הפכה להיות יותר כקרש קפיצה לאומנים עם פחות דגש על החומרים.
דוגמא: אם ארמין אוהב כל כך לנגן את שון טיאס ועלי ופילה,
איך יכול להיות שאלו היחידים שהוא מנגן שוב ושוב מהסיגנון הזה?
איך יכול להיות שקטעים אחרים מעולים באותו סגנון לא מנוגנים בתוכנית? עובדה שהרבה אחרים כן מנגנים אותם...

**** אני בשנים האחרונות דיי מאוכזב מאומנים שמשנים סגנון! ****
בחייכם, האים שמעתם פעם את להקת
METALICA
מנגנת את בריטני ספירס? או ההפך? נו, אז מה הקטע?
אני מבין שזכותם לעשות מה שהם רוצים אבל דיי זה כבר ניהיה כאילו הוא מנגן
MTV...
ואני לא צוחק! יש מצבים שהתוכנית אשכרה נשמעת כמו מוזיקת אמצע הדרך.
אתם זוכרים שאמרתי לכם ששני הטראקים של טראנס שהוא ינגן לכם בניצנים יהיו שון טיאס וגון אוקאלאחן? נו, צדקתי או לא?
בחיי, כאילו בנה לעצמו קריירה, פרסום והצלחה על סצנה שהיום הוא לא מנגן אותה.
אם תשימו לב, אבוב אנד ביונד עדיין שומרים פינה חמה של טראס בתוכנית שלהם.
שמות גדולים אחרים כבר השתנו לגמרי אחרי שהתפרסמו, עכשיו כשיש להם כוח הם מקדמים סצנה שבכלל לא מה שהם יצגו.

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel