return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 
צבא וגיבושים

Dj Moriano
quote:
Originally posted by yahel222

אחי לא אומרים ככה ופותחים פה לשטן
לפני 6-7 שנים אמרתי יום אחד לאמא שלי - ואי אמא תראי אני כמעט אף פעם לא חולה......יום אחרי קיבלתי צהבת
עברו כמה שנים ואמרתי לחבר שאף פעם לא שברתי כלום
יומיים אחרי שברתי את היד ועשו לי ניתוח שמו לי מסמר.......
תיזהר במלים שלך
]

חחחחח איזה מוכשר ;)

quote:
Originally posted by warpedd_
וזה די נחמד יש להם רובים גדולים

]

לאבא שלי שהוא היה במילואים היה להם ברטה.... כמו האקדח רק שזה נשמע שונה איך שאומרים את זה.....

שזה רובה של איזה 3 מטר בערך והכדורים שלו עוברים קירות הם קושרים אותו לשולחן כדיי שהוא לא יעוף מההדף של עצמו.....

:D
oren_naor
quote:
Originally posted by DjChook
אורן

אתה תקבל 21 בגלל השכלל

סתם אחי מת עליך, מה עם פיפא ?
למה לא התקשרת להטריד אותי אתמול בלילה?

אתה אולי 21...
בגלל שאתה יותר מידי חכם...

ואמרתי לך, אני יעיר אותך איזה יום אחד באמצע הלילה....

:)
Dj-2TaLL
לי יש פרופיל 97 ואני מתתתת לדעת את הקב"א אם למישהו יש פה קשרים...
:)
אני חייב 56 למה אני חייב להגיע לטיס, אם לא טיס אז להגיע לקורס וליפול לממר"ם או מחשבים...
(אני בכיף עושה את זה אם אתם חושבים שלא...)

חייב 56!!!
§chop¥
היו לי מבחנים לטיס לפני כמה ימים ועברתי אותם בהצלחה :D
הם אמרו לי שבגלל שאני רק בן 17 וחודש אני יכול ללכת הביתה וברגע שאני אגיע לגיל 17.5 אני אמשיך את המבחנים שלי .
בעיקרון אי אפשר כמעט ליפול עכשיו מטיס עד לגיבוש כי יש לי פגישה עם פסיכולוג ובדיקת מאמץ בוינגייט .
ובפסח שנה הבאה (ב"ה) אני יהיה בגיבוש .

אבל הדבר שהכי קורע אותי זה שבתאריך גיוס שלי מתגייס החבר הכי טוב שלי ועוד חבר שלי שהוא הבן אדם הכי מצחיק בארץ.
רק חבל שהחבר הכי טוב שלי לא הולך לטייס ואילו השני עבר גם כן את המבחנים לטייס .
SimonP
quote:
Originally posted by §chop¥
היו לי מבחנים לטיס לפני כמה ימים ועברתי אותם בהצלחה :D
הם אמרו לי שבגלל שאני רק בן 17 וחודש אני יכול ללכת הביתה וברגע שאני אגיע לגיל 17.5 אני אמשיך את המבחנים שלי .
בעיקרון אי אפשר כמעט ליפול עכשיו מטיס עד לגיבוש כי יש לי פגישה עם פסיכולוג ובדיקת מאמץ בוינגייט .
ובפסח שנה הבאה (ב"ה) אני יהיה בגיבוש .

אבל הדבר שהכי קורע אותי זה שבתאריך גיוס שלי מתגייס החבר הכי טוב שלי ועוד חבר שלי שהוא הבן אדם הכי מצחיק בארץ.
רק חבל שהחבר הכי טוב שלי לא הולך לטייס ואילו השני עבר גם כן את המבחנים לטייס .

קודם כל אל תשלה את עצמך שאי אפשר ליפול עד הגיבוש...זה לא נכון הרבה נופלים בירפ"אות..לא כמו בגיבוש זה נכון אבל עדיין נופלים.

ובקשר לתאריך גיוס, הוא ראשוני בלבד התאריך גיוס שאתה מקבל אחרי הצו ראשון ברב המקרים משתנה. אם תגיע לטייס (וכמובן שאני מאחל לך את זה :)) סביר להניח שתתגייס בינואר.

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel