|
|
| warpedd_ |
וואי כמה זמן כבר לא כתבת פה משהו
בכל מקרה לי אישית יש 97 ואני נראה לי רוצה ללכת לטיס
לגבי מחשבים
אין סיכוי ללכת לשם אם יש לך מעל 64 וגם ככה צריך פרוטקציות
לגבי נ"מ זאת יחידת חיר שעוסקת איך לא בהגנה מפני מטוסים
וזה די נחמד יש להם רובים גדולים:D |
|
|
| SimonP |
| quote: | Originally posted by yahel222
ושריון - קודם כל במלחמה שיש היום בג'נין ובשטחים אז התפקיד שלו פחות חשוב כי חיל רגלים שם עושה הכל
בלבנון למשל שהיינו שם אז שריון היה הכי חשוב
אבל עדיין זה מסריח להיות שבוע בטנק לחרבן בפנים !!!!
ואתה ממש לא דוהר במדבר ודורס הכל אחי....זה מה שאומרים לך ביום חילות וכאלה שטויות כדי לפתות אותך ללכת לשם ולאכול חרא |
חופשי שטויות...
בוא נתחיל מזה שבלבנון בגלל שלא רצינו להכנס למלחמה כוללת לא נכנסנו עם כח יבשה כבד (שיריון) אלה רק פעולות שמירה במוצב, פעולות סיירות מיוחדות ופעולות מהאוויר (ענבי זעם). בג'נין היה שיריון, והיה הרבה הרבה מאוד שיריון... כמו שאמרתי זה היה ממש ככה. הטנקים עוברים ברחוב ומורידים ורק אח"כ החיר נכנסים..
בתור בן אדם שמתעניין בשיריון יותר מהרגילים אני מאמין, אני יכול להגיד לך שחרא על שיריון תשמע רק ממי שבחיים שלו לא היה שם. זאת סטיגמה. כל מי שפגשתי שמשרת בשיריון בכלל ובפלס"ר בפרט אמר לי שהכל שטויות וזה אחלה חיל ואחלה אנשים...לא מדבר איתך על כל האלה שבאים עושים טירונות 02 ואז יושבים בבסיס ומגרבצים, אני מדבר על החילות המסודרים של שיריון.. |
|
|
| sheshbesh17 |
לי יש פרופיל 64 על ניתוח שעברתי בברך
ועשיתי מבחנים לפני שבוע לממר"מ
אם אני לא אתקבל אני (מאוד ייתכן כי לא ידעתי כלום בבחינות) אני אנסה להרים את הפרופיל או לחתום שייתנו לי קרבי
כי בתכלס בימים כמו עכשיו חייבים קרבי ואם לא מודיעין ומחשב שזה מאוד חשוב
אז חובה קרבי ולא משנה איפה כי הכל חשוב |
|
|
| DjNumShum |
| quote: | Originally posted by yahel222
עיוורן צבעים אתה בטוח שעל זה הורידו לך????
כי גם לי יש ואצלי זה רק סעיף
בגלל זה אין לי מצב לשום סיירת או משהו מובחר
אפילו סטי"ל שאפשרי עם 72 אני לא יכול
ושריון - קודם כל במלחמה שיש היום בג'נין ובשטחים אז התפקיד שלו פחות חשוב כי חיל רגלים שם עושה הכל
בלבנון למשל שהיינו שם אז שריון היה הכי חשוב
אבל עדיין זה מסריח להיות שבוע בטנק לחרבן בפנים !!!!
ואתה ממש לא דוהר במדבר ודורס הכל אחי....זה מה שאומרים לך ביום חילות וכאלה שטויות כדי לפתות אותך ללכת לשם ולאכול חרא |
טוב נתחיל בזה שכן אני בטוח שרק על זה הורידו לי ל 82
ועיוורון צבעים ממש לא פוסל מכל הסיירות
אפשר להגי עם עיוורון צבעים ל שלדג וסיירת מטכל
וזה בדוק
ונכון שאתה לא רק דוהר ודורס בשיריון אבל שמע, גם חיר לא רק עושים מארבים ופעולות כם היום..
בכל מקום אוכלים חרא, והרבה חרא |
|
|
| oDrori |
עוד לא זכיתי להגיע ל 16 :)
;) |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|