return to tranceaddict
Pages: [1] 2 3 
הרפתקאות פיוז'ן באיביזה 2007

fusi
הרבה זמן לא ביקרתי פה מסיבות כאלה ואחרות, אבל נשתדל לפצות על זה בט'רד שמכיל בערך את כל מה שעברתי באיביזה בקיץ 2007 ואת מה שאני עוד הולך לעבור שם השנה

למי שלא יודע - הייתי שבועיים באיביזה באוגוסט 2007 (חזרתי לארץ לפני חודש). זו הייתה "בסך הכל" הפעם התשיעית שלי באיביזה
:gsmile:

:הטירוף החל בין ה-2 לאוגוסט והמשיך עד ה-15 לאוגוסט השנה, וכהוכחה - להלן הלו"ז מסיבות שהייתי בו

Thursday, 2/8/07
Cream @ Amnesia
Main Room: Paul van Dyk, Marco V, Steve Porter
Terrace: Annie Mac, Touche, Sinden

Friday, 3/8/07
Morning: Cassagrande So Fresh @ Space: David Amo, Julio Navas, Eddie Thoneick, Danny Frekazoid, Camilo Franco
Night: Pure Pacha @ Pacha: Pete Tong, Sander Kleinenberg, Sarah Main

Saturday, 4/8/07
Matinee @ Space: Matinee resident DJs & Rebecca Brown

Sunday, 5/8/07
We Love Sundays @ Space:
David Guetta, Carl Craig, Claude VonStroke, Tiefschwarz, Nic Fanciulli, Jonathan Sa Trinxa, Smokin Jo, Tom Novy, Buckley, David Phillips, Jason Bye, Elio Riso, Vitalik, Ryan O'Gorman, Shonky, Mr Doris, Paul "Trouble" Arnold, Baobinga, Unique 3 , Premier Etage, Andy Caroll plus Space residents on rotation

Monday, 6/8/07
Morning: Circoloco @ DC10: Josh Wink & Circoloco resident DJs
Night: Cocoon @ Amnesia:
Main Room: Sven Vath, Richie HawtinTerrace: Ricardo Villalobos, Raresh, Melchior Productions

Tuesday, 7/8/07
Carl Cox @ Space: Carl Cox, Derrick May, Jim Masters, Adam Freeland, Tim Deluxe, Elio Riso, Angels of Love DJs

Wednesday, 8/8/07
Subliminal Sessions @ Pacha:
Main Room: Erick Morillo, Harry 'Choo Choo' Romero
Funky Room: Pippi

Thursday, 9/8/07
Cream @ Amnesia:
Main Room: Paul van Dyk, Ferry Corsten, Gareth Wyn
Terrace: D Ramirez, Tocadisco, Nick Bridges, Cassette Jam

Friday, 10/8/07
Azuli @ Space: Kurd Maverick, Chris Lake, Jo Mills

Saturday, 11/8/07
Morning: Matinee @ Space: Matinee resident DJs & Rebecca Brown
Night: Radio One & Cream @ Amnesia:
Main Room: Sasha, Eddie Halliwell, Steve Angello, Axwell, Sebastian Ingrosso, Gareth Wyn
Terrace: Simian Mobile Disco, Annie Mac, Touche, Mar-T

Sunday, 12/8/07
We Love Sundays @ Space:
Groove Armada, Bob Sinclar, Jeff Mills, James Zabiela, Dan Ghenacia, Paul Woolford, Nic Fanciulli, Alfredo, Mark Knight, Tom Novy, Alex Taylor, Jason Bye, David Phillips, Andy Caroll, Elio Riso, Vitalik , Ryan O'Gorman, Luciano Esse, Jaime Fiorito , Paul "Trouble" Arnold, Jem Precision Cuts, Scott Martin plus Space residents on rotation

Monday, 13/8/07
AM: Circoloco @ DC10: Davide Squillace & Circoloco resident DJs
PM: Cocoon @ Amnesia:
Main Room: Sven Vath, James Holden
Terrace: Loco Dice, Magda

Tuesday, 14/8/07
Armada @ Amnesia: Armin van Buuren, Paul Oakenfold, Remy

כמובן שכמו בכל שנה - הלו"ז המפורט מעל והשלמתו הייתה בעצם המשימה שלי לאותה חופשה, וכמו תמיד המשימה הושלמה בהצלחה ועל הצד הטוב ביותר

:וכמה מילות סיכום קצרצרות, כפי שנכתבו ע"י אצבעותיי לפני חודש

quote:

זו הייתה איביזה הכי טובה עד כה (משום מה כל שנה אני אומר את זה). הפסקתי לספור את כמות המסיבות שהיינו בהן אחרי המסיבה ה-20 פלוס

את הדברים הטובים נכתוב אחרי זה אם יתחשק, כי היו הרבה יותר מידיי כאלה

:בינתיים לצד השלילי (או המריר שעימו רובכם הגדול פה יוכל להזדהות), אבל ההפיך - נזקי רכוש
עיקמנו את ה(מ)ג'נט(ה) באוטו
שרפנו 2 מגבות

:ואצלי אישית
שרירי תאומים הרוסים
אף נוזל בכמויות שלא מביישות את האוקיינוס האטלנטי
כמה חתכים עמוקים בידיים
כוויה בבטן
(סתימה בשן שנפלה בספייס (והצטרפה לסתימה שנפלה לי באותו מקום שנה שעברה

מי שחוזר עם פחות נזקים מאלו אז כנראה לא חווה את איביזה כמו שצריך (או חס וחלילה היה סחי) - אני לעומת זאת לא אגיד שמיציתי, כי שבועיים זה ממש לא מספיק לי, אבל בהחלט אכלתי שם כמה "כפות" טובות מאוד שיזכרו לעד - והיה כל כך שווה את זה

אפילו ניסיתי להאריך את השהייה שלי בעוד 5 יום לפחות, אבל הבעייה שממש אין מקומות בטיסות חזרה בשום תאריך ובשום אופן . נו טוב כנראה שזו האות שצריך לפנות מקום לעוד כאלה שאמורים השנה להגיע לאיביזה

!ללא שום צל של ספק אני חוזר לאי שלי שנה הבאה ויהי מה

ועכשיו נפנה להתאוששות אחת מהארוכות שהיו לי

BUENOS NOCHES

:תוסיפו לנכתב מעל כמה הגיגי חוכמה/פליטות פה מהשנה, אך אל תצפו להבינם

quote:

הזוי לי
כשהוא נמתח הוא נמתח
PLEASE
?יש'ך משהו לעשן
משתיניי
וודקה מלפפון חמוץ
חיזוקית של הדס
SLOW MACHINE
HA'OMAN SEVENTEEN
בר בגרביים
עכברושים
HAPPY TUNA
פייסל
איש מדון
תעמיס
פק"ל נייר טואלט
ממרח
רע
הופה הופה בחורות מאירופה

ובעצם קיבלתם סיכום על קצה המזלג של מה שעברתי באיביזה של אוגוסט 2007

:הא רגע, איך אפשר בלי תמונות כמובן

IBIZA 2007 PICTURES

את הסרטון הערוך והארוך, שמשלב תמונות + פסקול אני אעלה בשלב מאוחר יותר
(ככה גם תהיה לי תעסוקה ליום כיפור)
:p

זהו זה, אפשר רישמית להגיד שסיימתי עם איביזה לשנת 2007

...אז זהו ש

!!! לא

הסאגה חייבת להימשך ואת הקטר הידוע גם כפיוז'ן לא ניתן לעצור, ולכן כמה שבועות אחרי החזרה מאיביזה באוגוסט 2007, החליט אותו פיוז'ן שהוא "חייב, פשוט חייב" לחזור לאיביזה עוד השנה ויהי מה. וכמו שלא ניתן לעצור קטר של רכבת, גם את אותו פיוז'ן לא ניתן היה לעצור, ולכן ביום בהיר (לפני כמה ימים) הוא סגר טיסה נוספת לאיביזה ועוד השנה בתחילת אוקטובר - לסגירות של המסיבות סגירה

:ובשביל שלא יחשבו שהתחרפנתי לגמרי אחזור לכתוב בגוף ראשון, ולהלן בעצם מה שנכתב על ידיי לפני מס' ימים

quote:

!אמרתי שאת חגיגות הפעם העשירית שלי באיביזה אעשה ביג טיים בקיץ 2008... אז אמרתי

:ואמרתי בסיום הטיול באוגוסט את המשפט הקבוע שאני אומר כשמסיימים טיול באיביזה
"IBIZA 2007 - WE ARE FINISHED !"
!אז אמרתי

!ואמרתי שאחרי איביזה אני לא אצא למסיבות בארץ לפחות חודש (והנה רק הסופ"ש הזה אני עומד על הספק לא רע בכלל ו"עושה" 4 מסיבות בפחות מ-48 שעות)... אז אמרתי

!ואמרתי שאני חייב זמן ארוך להתאוששות ושאני נכון לרגע זה עדיין בשלבי התאוששות מתקדמים מהטיול האחרון מאיביזה... אז אמרתי

...אבל (וזה אבל גדול!) אמירות נועדו להשתנות, ולפיכך

!!! אני חוזר לאיביזה עוד הקיץ - בדיוק בעוד 3 שבועות מהיום

!קראתם נכון - זו לא טעות
אתם בטח מחפשים עכשיו את המילה הזו לכנות אותי בה, כן נו משוגע/מטורף/חולה נפש/מכור ומה לא, אבל לפני שתעלו אותה על הכתב אנסה "לתרץ" את החזרה שלי בזה שאני פשוט *חייב* לחזור עוד הקיץ הזה

!יש את הדברים האלה בחיים שפשוט חייבים לעשות, מכירים? כמובן שלכל אדם זה אינדיבידואלי בשבילו... אז אני חייב לחזור עוד השנה

! אני אהיה זה שיעשה את ה"לאסט דאנס" במה שנחשב לגראנד פינאלה של המסיבות סגירה - לסגירות של הסגירות בקיץ 2007

אני לא יכול לסגור את הקיץ ולנוח בשקט אם אני לא אדע שאני הייתי מבין אחרוני הקלאברים שעזבו את האי בעונת 2007 ונעלו את הבאסטה שם, ביודעין שלא השארתי מסיבות מתנהלות מאחוריי ובהיעדרי

!!! רק ככה אני אוכל לנוח בשקט בחורף

?ומה צפוי לי בתפריט הפעם אתם שואלים
פירוט עם ליינאפים בנוהל הרגיל יגיע בעוד כמה ימים, אבל מה שכן יהיה לי זה סגירת משתיניי @ ספייס, סגירת מועדון ספייס, סגירת סירקולוקו @ די.סי.10, סגירת בורה בורה ועוד כמה מסיבות סודיות/פרטיות שחלקן באוויר הפתוח

!כרגיל הולכת להיות קריעה מהנה

...פרטים בהמשך

זהו זה - בעוד שבועיים וקצת אני חוזר בפעם העשירית למקום שהוא בעצם הבית הראשון שלי ואליו אני שייך יותר מכל מקום אחר עלי אדמות

נקרע את האי הזה, נחגוג שם עשור כמו שצריך ונוכיח שוב שלא רק פעם בשנה אבוא להתארח
:stongue:

פירוט של ליינאפ במסיבות סגירה יבוא בהמשך. בינתיים יש לכם מספיק מה לקרוא
;)
cluBBer
...תאמין לי אתה

ניכנסת בסוף לדאדא בשישי אחרון?
uzi
פיייייי כמה הופעות!
חוויה מדליקה!
Glenn-Holmes
ירון פיוז'ן הוא איש ונכס יקר...

קחו לעצמכם איזה 20 דקות כדי לקרוא את משהוא כתב...גם למשעוד לא ביקר באי בקדוש וגם למשכן צפויה הנאה רבה מהקריאה
sh33p
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
ירון פיוז'ן הוא איש ונכס יקר...

קחו לעצמכם איזה 20 דקות כדי לקרוא את משהוא כתב...גם למשעוד לא ביקר באי בקדוש וגם למשכן צפויה הנאה רבה מהקריאה

לא רק הנאה....
גם הרבה קנאה
כבר 3 שנים אני קורא ומזיל ריר

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel