return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 
John Digweed @ TLV, 27-09-2007

DJMIKE
טוב די להתבכיין היה לילה ממש הזוי אבל גם ממש כיף
לא מהטובים שהיו לי
אבל להפסיד דינוזאור כמו דיגוויד אם אתה בקטע של מוזיקה אלקטרונית, בין אם אתה אוהב את הסגנון או לא, זה פשוט בזיון
תמשיכו ללכת למסיבות מסחרה כל שבוע ולהתבכיין שאין מה מסיבות
Glenn-Holmes
הקהל היה זוועה
הסאונד היה על הפנים
אף אחת לא נתנה לי
אנשים תקעו אותי עם כרטיסים
עכשיו מתחיל הסתיו ואני לא יידע מתי קר או חם
עוד 3 שבועות אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה

וואלה אני יכול להמשיך להפציץ משפטים מרירים כמוכם בדיוק אנשי Bitter Addict

אבל רק דבר אחד לא תקחו מיום חמישי
דיגוויד היה מצוין

אני בכלל לא שמתי לב שהיה קהל זוועתי כמו שאתם מציינים
או שלא היינו באותה מסיבה או שכמו שצח ידידי כתב למעלה...הייתם כנראה עסוקים מדי בלהיות ישראלים...בכלל במציאות אחרת אנשים היו מדברים עליכם כעל קהל שהורס להם את החוויה במסיבה...תפסיקו להתבכיין

עוזי בפעם המיליון - אתה אשם שאין כאן יותר פרי ואין יותר נקסט
תשאר בבית עד שיהיה לך מספיק כסף לטוס מפה - למרירים כמוך הסצינה היחידה שעובדת היא סצינת ההאזנה הביתית לסטים

גיל - שמח שנהנית בדאלי - במוזיקה אתה כנראה לא מבין או שאתה שקרן גדול - דיגוויד של חמישי נתן לנו כל כך הרבה מהדיגוויד של פעם שזה היה לעתים כאילו מסע של 7-8 שנים לאחור בזמן (ולפעמים גם יותר) אז אם אתה טוען בפורומים אחרים שפעם כן אהבת את דיגוויד אולי כדאי שתעשה בדק בית...אולי בכלל האזנת בטעות לסטים של דאלי וחשבת שזה דיגוויד...משבטוח...את דיגוויד אף פעם לא אהבת אם לא נהנית אתמול

מארק - אני מכיר אותך ואתה היית נהנה מאוד - אתה פראייר שלא באת גם אם דיגוויד לא נחשב בגדול ל-בחירה האולטימטיבית שלך כדי ג'יי

אלכס - חסכון של 200 שקל? צודק! אני לא מצפה מבן אדם שלא שרד אפילו סט של 3 שעות של ארמין להצליח לשרוד 6 שעות + של דיגוויד - לא חסכת רק 200 שקל אלא גם את ההזדמנות לפתוח את הראש למוזיקה מעט שונה ממשאתה מכיר - ולעתים אפילו לא שונה מדי מאחר והיו רגעים בסט שהיו על קו התפר של הטראנס
אההה אופס...זה היה על קו התפר של הטראנס של פעם...אתה אוהב רק טראנס עכשווי...אז במחשבה שנייה כנראה טוב שלא הגעת...

הוצאתי כאן הרבה קיטור כי לא ייתכן שאני יראה את כל משכותב כאן בימינו זורק תגובות והערות בלתי קשורות בעליל (אני מדבר על כל אלה שלא היו ושמחו להסיק מסקנות מהירות כאן)
וכל זה על מסיבת השנה שלי - ואולי אף המסיבה הכי טובה שהייתי בה בחיים - לזה אני יצטרך עוד כמה ימים...אחרי הכל יש ערבים כל כך מעולים שצריך יותר מיום יומיים כדי לעכל אותם ולהתייחס אליהם בפרספקטיבה נכונה

שיהיה לכולם שבת שלום ושבוע טוב

נ.ב. אורן חבל שלא באת להגיד שלום
את יורי בכלל לא ראיתי משאומר שהיית רחוק מאוד מהעמדה...נו מה אתה מצפה...כשאתה עומד ליד הבר ומתלונן על טיילת זה בדיוק כמו שתעמוד מחוץ לבית בושת ותתלונן שיש שם אנשים מפוקפקים
Rising
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes נ.ב. אורן חבל שלא באת להגיד שלום
את יורי בכלל לא ראיתי משאומר שהיית רחוק מאוד מהעמדה...נו מה אתה מצפה...כשאתה עומד ליד הבר ומתלונן על טיילת זה בדיוק כמו שתעמוד מחוץ לבית בושת ותתלונן שיש שם אנשים מפוקפקים

לא מצאתי אותך .. ולא מצאתי מישהו מספיק שפוי שיכול לכוון אותי אלייך :)

לא שאני הייתי בסדר כן ?
op1984
שלום לכולם

קודם כל אני מסכים עם אלה שחושבים שהקהל והאווירה היו זוועה
דרכו עליי כל הזמן, לא היה מקום לנשום פשוט!!!!!!
אין אף אחד שיכול להעיד שהוא נהנה מהבלאגן הזה

דבר שני, הסט היה מדהים, ואני בד"כ לא מחמיא לסטים, הסט של ארמין בניצנים היה ממוסחר וממוחזר לדעתי וגועל נפש ואני שומע כל שבוע את התוכנית שלו

דבר שלישי הכי חשוב שאתם לא דנים עליו פה הוא:

tracklisting??איפה לעזאזל אפשר למצוא את הסט הענק של דיגוויד מה-tlv????????????????
חפרתי באינטרנט ולא מצאתי
זה הנושא שבד"כ דנים בפורומים של מסיבות בעולם
מקווה שתעזרו לי למצוא אותו, להתראות
:crazy:
benji904
[QUOTE]Originally posted by Glenn-Holmes

אבל רק דבר אחד לא תקחו מיום חמישי
דיגוויד היה מצוין

For all those moaners and ignoramuses out there: the whole night and set of Digweed are very much explainable to the mind and soul's grasping in one simple sentence: where can you still see a technically flawless DJ, with at least fifteen years experience, quietly focused and smiling bending over his tracks, just wearing sneakers and jeans and a very interesting (?(!!)) haircut, taking you on one fantasticly broad musical journey?? Voila, THAT is Digweed, veye'amer lizchuto that the last two-twoandhalf hours he went crazy nuts AS WELL!!
I'm just in' tired of hearing that same Israeli arrogant complaining again...."going to the ing psy-trance room"...whenever I enter a music store here, I still have to get used to the fact that in IL "trance" means that goddamn crap they like over here..and I couldn't give a bloody damn how popular that stuff is over here and/or in Brazil, India etc. and how many people will get insulted by me calling it that way...just broaden your views, open your minds: come to these nights, let the music enter and flow to your brain and then, maybe then start judging it properly!

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel