|
|
| Agent-Fire |
אין לי שום דבר נגדו, פשוט עדיין מעניין אותי למה הוא הפסיק לענות לי באיסיקיו אז...
על ההזמנה שעיצבתי לו...
קיצר יפה... גם הופיע בבי יו גם הוציא טראק שרוברט ניגן וגם כתבה במעריב לנוער... כייף לו...
למה הוא לא נכנס לפורום יותר? מה אנחנו כבר לא טובים בשבילו
:stongue: |
|
|
| Gil Shwarts |
אחות של חברה שלי קוראת מעריב לנוער וכשהייתי אצל חברה שלי קלטתי בדיוק שהיא קוראת ת'כתבה עליו
קיצר הוא לא נכנס לפה יותר כי הוא יודע שכמה אנשים פה ייפלו עליו כל כך חזק עד כדי כך שייצאו לו דמעות מהעיניים.
ושימו לב גם שכל הסיפור הזה עולה לו לראש ומהר מדי
אם זה יימשך ככה לא יישארו לו חברים ובסופו של דבר גם שום מועדון לא ירצה אותו (אני לא מבין עדיין איך הוא זכה, רמת המיקסוס שלו ירודה לגמרי!)
בכל אופן, מה שבאמת עניין אותי בכתבה הזאת הוא שהוא אמר שם למראיין שהוא היה בהולנד ונפגש עם די ג'יי טיאסטו ודי ג'יי מונטנה בחנות של בלק הול רקורדס וטיאסטו אמר לו שרק הישראלים מספיק מטורפים כדי לטוס לחו"ל בשביל לקנות וינילים.
זה באמת באמת מעניין אותי,
אה ועוד משהו שעניין אותי היה שאודי אמר למראיין שהוא לא ידע בכלל על התחרות ושחבר שלו שלח דמו לרדיו מבלי שהוא יידע...
ואני גם יגיד לכם למה זה מעניין אותי, שבועיים לפני התחרות אודי לא הפסיק לזיין לי ת'מוח באיי סי קיו לגבי הדמו שהוא רוצה לשלוח לתחרות, איזה סגנון, איזו מהירות וכדומה...
זה באמת מוזר שהוא לא ידע על התחרות.
טוב קיצר, כל מה שיש לי להגיד לו זה בהצלחה כי הוא יצטרך אותה מאוד! |
|
|
| Pinto |
| quote: | Originally posted by Gil Shwarts
זה באמת באמת מעניין אותי,
אה ועוד משהו שעניין אותי היה שאודי אמר למראיין שהוא לא ידע בכלל על התחרות ושחבר שלו שלח דמו לרדיו מבלי שהוא יידע...
ואני גם יגיד לכם למה זה מעניין אותי, שבועיים לפני התחרות אודי לא הפסיק לזיין לי ת'מוח באיי סי קיו לגבי הדמו שהוא רוצה לשלוח לתחרות, איזה סגנון, איזו מהירות וכדומה...
זה באמת מוזר שהוא לא ידע על התחרות.
טוב קיצר, כל מה שיש לי להגיד לו זה בהצלחה כי הוא יצטרך אותה מאוד! |
אני יודע שאודי דווקא ידע על התחרות כי החבר הזה שהוא דבר עליו בכתבה הוא חבר שלי והוא בקש ממני גם לפני התחרות להכין דיסק לרדיו. והוא לקח מאודי גם דיסק לתחרות אבל מה כשקבעו את כל מי שמשתתף בתחרות אודי לא היה ברשימה והוא בא להאנגר 11 איפה שהייתה התחרות בחנוכה וברגע האחרון רשמו אותו. |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|