return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 
Sensation White Poland (06.10.2007)

GiB01
quote:
Originally posted by adams89
Będe narzucał, bo nie po to s± wydzielone działy/fora/strony internetowe, żeby¶ udzielał sie gdzie chcesz... szukaj swoich klimatów - ale gdzie indziej, nie tutaj...

chyba oszalałes czlowieku :eyes: to jest forum ogolnie o muzyce elektronicznej a nietylko o zafajdanym nudnym jak flaki z olejem, supeer trendy cool transie :haha:

prawdziwy trance to byl pare ladnych lat temu zaczasow gdy Gielen, PVD, Oakenfold i inni tworzyli prawdziwe proste, wesole tjuny nie to co dzisiejsze zamulacze (poza paroma wyj±tkami)
szymus
kurwa mac normalnie sie wtrącę:D no bo po chuja sie klocic o gusta? wiadomo, ze jak ktos LUBI d'n'b i woli psytrance ala Infected Mushroom od trance, ktory jest grany chociazby w TATWach, to nie dojdzie do porozumienia wlasnie z fanem armina. ja osobiscie zaliczam sie do drugiego typu osoby i tak samo, jak Ty mowisz, ze na ASOTach i gigach z armady lecą 'zamulacze', tak ja moglbym powiedziec, ze Twoja muzyka to czysta napierdalanka... wiec dajcie spokoj...

aha, btw, to sama nazwa forum 'tranceaddict' mowi cos o tym, czego slucha wiekszosc userow tu zarejstrowanych
SebG

wy macie fajnie
szymus
quote:
Originally posted by GiB01
chocby ten event ma duzo lepszy lajnap bo oprocz Pawla jest Eric Prydz, Menno De Jong, Marco V ale to i tak nie jest zadna rewelacja, obczajcie sobie impreze AudioRiver albo niektorych artsytow Z Creamfields Polska to bedziecie wiedzieli o co mi chodzi np. Pascal Feos, X-press2, Vitalic, Dj Shadow, Chris Liebing, Moshic i inni tego typu, ta impreza to dla uplifciarzy ktorzy beda sie spuszczac przy kazdym dlugim slodkim brejkdwonie bo Armin zagral hita :cool: :eyespop:

a i jeszcze cos nie chciala tylko chcial, jestem osobnikiem plci męskiej :whip:

ja bym sie spuscil, jakby menno wzieli zaprosili :D

a ci, ktorych wymieniles nie graja trance, wiec raus z nimi z sensation...

ale masz racje, ze lineup wydaje sie podobny do tych z innych duzych imprez w polsce i nic by nie zaszkodzilo, gdyby organizatorzy zajebali np marcusa schossowa i innych mniej komercyjnych dj'ow, chociazby remyego i rolanda klinkenberga albo super8 i taba nawet...:tongue2
adams89
quote:
ta impreza to dla uplifciarzy ktorzy beda sie spuszczac przy kazdym dlugim slodkim brejkdwonie bo Armin zagral hita

No co do Armina to prawda, gra same hity, nie tworz±c własnego stylu... DJ z niego żaden. Ale tacy jak: Sander, Markus, Marco V, Marcel Woods, Sasha, Kyau vs. Albert czy chociażby nawet Judge Jules ... a o Aly and Fila i Above and Beyond nie wspomne :eyes: Ja sie cieszę że Armina nie zaprosili. Dobrze on grał 2-3 lata temu, je¶li wygra teraz DJ Mag'a, to niezasłużenie, bo powinien t± nagrode dostawać w przeciagu ostatnich notowań zamiast PvD.

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Poland