return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 
Sensation White Poland (06.10.2007)

PeresVanDeskin
i oczywiscie ekipy z Intuition RS
Rlent Dreadmark
quote:
Originally posted by GiB01
napewno są lepsi artysci ktorzy by zrobili konkretny rozp*** na imprezie w stylach techno/dnb/breakbeat/psychedelic/minimal itp.

A co ma piernik do wiatraka?
Jesteś kozak, bo potrafisz wymienić kilka gatunków muzyki niekomercyjnej? :stongue:
GiB01
czlowieku wez nie osmieszaj, widac jaki jestes inteligent :haha: jak w ten sposob zrozumiales moją wypowiedź. Najlepiej pozostan przy swoich Arminach itp. i nie komentuj innych postow bo widac ze nie masz pojęcia o czym mowie ...
adams89
Tak, przy techno i d'n'b... jak to jest muza ambitnejsza od Trance'u, to ja jestem Juztyna Steczkowska... Techno jest monotonne, d'n'b także w pewnym sensie - ciągle ta perkusja w tle... a o psychedelic nie wspominaj... Infected Mushroom :haha: Jeśli wg. ciebie udana impreza to w kółko skakanie jak małpa, to powodzenia... bo przy takiej muzie nie można nic innego robić... :happy2:
GiB01
tylko jak sie w jednym secie miesza wszystkie te style (nie mowie o typowym techno) to set nawet vixiarzom sie spodoba :D widac nastepny obeznany psychedelic to nietylko Infected Mushroom, dla mnie liczy sie jak ktos gra seta z duszą a nie walkuje te same oklepance jak to robi 3/4 trance'owych dj'i teraz. Ja wcale nie napisalem zeby grac ciezkie klimaty drumowe tudziez techno ale mieszac style, powybierac same sztosy z danego gatunku i zaloze sie ze publika by oszalala. Sesnation w tym roku pod względem muzyki to bedzie jedna wielka kupa wg. mnie. WIĘC CZLOWIEKU KAZDY MA SWOJ GUST A KŁOTNIA O MUZYKE NIE MA NAJMNIEJSZEGO SENSU, BO TY LUBISZ CO INNEGO I JA INNE KLIMATY WIEC NIGDY NIE DOSZLIBYSMY DO POROZUMIENIA! KONIEC.

A co do faktu ktora muza jest ambitniejsza to sprawdz sobie po tracklistach artystow tj. Digweed, Sasha, Moshic, Tigerskin, Kintar, Lawrence czy Fleming co grają i sie przekonasz ....

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Poland