|
|
| QbA_89 |
taaaak.... i juz mam bilecik, za niedługo ostatnia trzecia pula biletów... a dzis 3.000 poszlo w 1 minuteeeee!!!!!!!!!!!!
shooock! |
|
|
| GiB01 |
| chyba oni oszaleli za tak± cene taki lipny lajnap, ilez mozna tych samych artystow katowac czyt. armina czy markusa, jesli nikogo dobrego jeszcze nie doloza (chociaz nie wiem kogo musieliby za taka cene zaprosic) to sensation odpada na tle innych eventow w PL, dla samych efektow wizualnych, gry swiatel i naglosnienia nie wydam tylu pięniedzy .... |
|
|
| QbA_89 |
| ... to kogo by¶ chciała, żeby zaprosili??? PvD? bedzie przeciez Stadium of Sound.... |
|
|
| klocekk |
Panowie!!! zapewne zaskoczą Nas pozytywnie oficjalnym line-up
David Guetta
Rank 1
...
jesli Ci goście bedą to już jest ciekawie:) |
|
|
| GiB01 |
| quote: | Originally posted by QbA_89
... to kogo by¶ chciała, żeby zaprosili??? PvD? bedzie przeciez Stadium of Sound.... |
chocby ten event ma duzo lepszy lajnap bo oprocz Pawla jest Eric Prydz, Menno De Jong, Marco V ale to i tak nie jest zadna rewelacja, obczajcie sobie impreze AudioRiver albo niektorych artsytow Z Creamfields Polska to bedziecie wiedzieli o co mi chodzi np. Pascal Feos, X-press2, Vitalic, Dj Shadow, Chris Liebing, Moshic i inni tego typu, ta impreza to dla uplifciarzy ktorzy beda sie spuszczac przy kazdym dlugim slodkim brejkdwonie bo Armin zagral hita :cool: :eyespop:
a i jeszcze cos nie chciala tylko chcial, jestem osobnikiem plci męskiej :whip: |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Poland
|