|
|
| Stereoid |
rzeczywiscie cała ekipa z armady ma bardzo podobny styl i na ogół faktycznie grają te same kawałki, więc nie ma się o co spierać ;)
takie jest moje zdanie... |
|
|
| klocekk |
| quote: | Originally posted by Stereoid
rzeczywiscie cała ekipa z armady ma bardzo podobny styl i na ogół faktycznie grają te same kawałki, więc nie ma się o co spierać ;)
takie jest moje zdanie... |
Proszę ...co Wy mówicie....:)
podobny styl...:)hihihih
ciekawe....
raczej myślicie i znacie tylko 2 artysatów...
z tego line-up jest tylko 2 z Armady:) i line-up jest tylko przypuszczalny!!!!!!!!
spokojnie!!!
całkiem różne style...:)!!!
i przestańmy schodzić na temat- Armada...!!!! |
|
|
| kayrio |
Heyy,
ja po drugi raz, w tym roku ide na sensation white amsterdam, i jestem zle bo line up w tym roku jest do dupe, ale wy macie fajna line up :
- Armin van Buuren <-- nie mam nic do powizdzenia, 1 of the best !
- Markus Schulz <-- zajebiste, widzialem na trance energy !
- Rank 1 <-- tez na trance energy byli, dobre zespol !
- Michael Burian <-- nie znam go
- David Guetta <-- hahahaha hahahaha ten dj to jest wielka kupa, smiehu warty z tego wielblada, ma bardza szlabe teknita mixowania, ma zle tracklisty, ten dj to jest fake, widzialem go 2 razy i 2 razy nie rozumialem dlaczego on jest djiem i kto go lubi !!!
( rok temu jak mixowal na sensation white, mnustwo osob przystani tanczyc ) |
|
|
| Piotrfan |
149 druga pula... Essence lekko przegina z ceną jak na Polskie warunki...
Wie ktos czy RANK1 potwierdzone na 100%?... bo taka kasę jestem w stanie dać tylko dla nich... mi jest obojętnie czy bedzie tylko Piet lub Benno [bądź będą obaj (Live act, który mi się marzy)]
Byle byli, ktoś ma jakieś info na ten temat? |
|
|
| QbA_89 |
ojojoj.. a skąd jest to pewne, żę taki line-up? skoro nawet EM jeszcze nic nie podało?? i nie pieprzcie, że SW bedzie do kitu...=/ bo żałośni jesteście =P
pzdr 4 all =D |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Poland
|