| vit048 |
אוקיי ככה חברים
אחרי שהייתי פעם הראשונה במסיבה של ארמין אמרתי לעצמי שאני חייב לאסוף את כל הטראקים שהוא ניגן שם.
למזלי היו שם כמה חברה מאחורי הדי גיי שאספו את הטראקליסט ולעט לעט אספתי כמעט את כל הקטעים שהיו שם.
לא כולם גרסאות מלאות אבל בטוח שתהנו מהקטעים האלא. עם קצת פירוט ממני. לקח לי 7 שעות לעלות את כל זה אבל טוב מאוחר מאשר כלום.
כמה מילים לפני ההתחלה נכנסנו למועדון בין הראשונים והייתה הרגשה שכולם מחכים רק לארמין הבחור שחימם לא היה משהו בכלל ניגן איזה דיסקו בהתחלה ואחרי זה פרוגרססיב חזק כזה . היו הרבה אנשים מבוגרים . היו אנשים בני 60 עם כיפות ורבי אחד שרקד שם עם כוס של בירה .
טוב עלה ארמין לבמה עשו לו קבלת פנים יפה . ארמין הוא כוכב אמיתי ומגיע לו כל הכבוד על ההתנהגות וסבלנות שהפגין כלפי קהל ( קשה לסבול שכל שניה מישהו מושיט לך יד ומשגע אותך עם הודעות פלאפון)
ארמין התחיל עם רמיקס לקטע מפורסם
Alex M.O.R.P.H. & Rank 1 - Life Less Ordinary
הרמיקס הזה עדיין לא יצא ולכן עם כל צער שבדבר אין לי אותו הטראק עצמו חמוד מאוד
הטראק ישוחרר עם 4 רמיקסים ב 1 ליוני
טראק הבא
Sultan & Ned Shepard - Together We Rise (Roland Klinkenberg & Remy Remix)
קטע יפה ורגוע לחימום הקהל לקראת השיא. קטע באיכות טובה
טראק 3
Super8 & Dj Tab Feat. Ben Lost - Needs To Feel (Wippenberg Remix)
טראק ענק אחד היפים שהיו במסיבה מושמע בכל סאט שארמין נותן
כבר פירסמתי אותו אז לא ירחיב 10/10
4 Julian Jeweil - Air Conditionne
אכזבה טראק ממש מיותר שווה השמעה אחד וזהו לסל מיחזור.
5 Simon & Shaker - ID
עשיתי מאמצים רבים למצוא את זה. טראק יפה ומקפיץ טוב במסיבות
6 Kirsty Hawshaw Meets Tenishia - Outsiders (Cosmic Gate Mix)
טראק שחיכיתי לשמוע אותו במסיבה , נשמע חזק מאוד במועדון ובסאט היה יותר מדי קוסמיק גייט
שווה לשמוע
7 Breakfast - The Sunlight
תגלית המסיבה בישבילי. קטע ענקקקקקק לא הכרתי אותו לפני זה והוא עדיין לא שוחרר אז יש לי ריפ בלבד. הקטע שייך לאלכס מורף alex morph . 10/10
8Albert Vorne - Formentera What (Gareth Emery Remix)
ממשיכים עם קטע אפליפט מאוד יפה בנוי גם למסיבות וגם לשמוע בהנאה בבית. 9/10 מאוד מומלץ
9 Michael Dow - Ascent
אפליפט רגיל מופיעה גם באלבום החדש של ארמין אסוט 07
קטע טוב לא יותר מזה. באיכות טובה מאוד
10 Wamdue Project - King Of My Castle (Sander Van Doorn Remix)
קטע מסיבות טוב בסגנון של סאנדר. לדעתי הטראק הזה לא ישאיר בנו איזשהם זיכרונות לעתיד .
11 Nic Chagall - WYN (Hard Dub)
קטע שני של קוסמיק גייט במסיבה. קטע טוב למרות שאני אישית אוהב יותר את האוריגינל
לקוח מתוף אסוט 07
12 Jose Gonzales - Crosses (Danilo Ercole Remix)
ספציפית אין לי תרמיקס הזה אבל הקטע די בינוני ישר לסל מיחזור
13 Rex Mundi vs. Ronski Speed - The Perspective Space (Markus Schulz Mashup)
טוב פה צריך לקחת אויר לפני שאני כותב
רגע השיא של המסיבה מתחיל . קטע פשוט מטורף ברמות שאי אפשר לתאר ביחד עם פיצוץ של ניירות עשה את העבודה כמו שצריך ,באמצע שהגיעה הווקאל חשבתי שארמין שר בעצמו. קיצר טראק מסיבות נפלא 10/10
עוד לא שוחרר כך שיש לי ריפ באיכות טובה.
14 First State - Evergreen
ממשיכים עם קטע אפליפט משובח נוסף. עדיין לא שוחרר לקוח מאסוט 07 . הקטע שרבים מחכים שישוחרר מאוד מומלץ.
15 Armin Van Buuren - Communication (Part 3) (Coldware Cold Remix)
קטע חזק ביותר זה בעצם רמיקס לחידוש של קטע קלאסי מפורסם של ארמין שווה לשמוע.
16 Dave 202 - Torrent (Orginal Mix)
טראק שמאוד הפתיע אותי לטובה . אפליפט חזק ומצוין בדיוק כמו שצריך להיות ועושה את העבודה על הבמה. שווה להוריד 9/10
17 Mike Foyle - Firefly
אמממ אני לא אהבתי לקוח מאסוט 07
18 VDM - Fly Away (Cosmic Gate 2007 Remix)
אחד היפים שהיו במסיבה . עדיין לא שוחרר . רק ששומעים את הטראק הזה במועדון מבינים עד כמה הוא טוב בעיקר החלק האמצעי שלו. מומלץ ביותר
19 Bedrock - Heaven scent (Greg Downey 2007 Remix)
לא הצלחתי למצוא אותו סורייי
20 Marc Marberg with Kyau & Albert - Megashira (Original Mix)
אחד הטראקים החזקים ביותר למסיבות ממש מעייף כמו שאתם אומרים. מאודדדדד מומלץ להוריד 10/10
21 Armin van Buuren - Rush Hour
רגע שיא נוסף במסיבה וסוף ההקלטה של רדיו ירושלים חחח. טראק שפול אוקנפולד אמר שהוא כרגע הכי חזק בסצנת מועדונים. עדיין לא שוחרר אבל נמצא ב אסוט 07 דיסק 2. קטע מעלף ביותר תורידו לא תצטערו 10/10 |
|
|