return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 
הראיון עם שון טיאס - שאלות בעברית אך ורק בטופיק הזה

.A.Y.
quote:
Originally posted by Viber
כי זה טראנסאדדיקט

מי ישמע מה זה סאונד בחייך
לדעתי הסאונדים זה הקטע הקל ביצירה אפילו אני הגעתי הרבה פעמים לסאונדים מגניבים אז מה?
אז הוא השקיע פחות בלהביא לי סאונדים מקוריים לגמרי בכל טראק וטראק אבל כמו שיוראי אמר הרעיון שלהם הוא שקובע וכל כך טוב ובגלל מלודיות אנשים אוהבים טראנס ופחות בגלל צלילים (ואני עוד אחד שבאמת אוהב לשמוע טראק עם סאונדים מקוריים

סאונד זה ממש לא הקטע הקל ביצירה,
ובחייאת בנאדם גם תמלודיות הרי הוא לא כותב כי הכל רמיקסים
אז מה בעצם הוא עושה פה?
לוקח את אותם פריסטים שוב ושוב ופשוט כל פעם מלביש אותם על מלודיה אחרת שאפילו הוא לא כתב!
אף פעם לא אמרתי שסאונד טוב עדיף על מלודיה טובה
אבל קשה לי להבין למה כל כך מעריכים בנאדם עם סאונד פשוט ומלודיות שהוא בכלל לא כתב
YoraY
הוא עושה אפליפטינג בסיסי 2007

אבל זו גם עבודה זה גם קשה

נכון קל להגיע לבייס ליין ולקיק אבל עדיין העבודה מעבר לזה ענקית

אני לא מעריך את טיאס ברמות מטורפות אני פשוט אוהב תמוזיקה שלו.. כיף לי לשמוע אותה.. לפחות את הטראקים שמעניינים אותי לא חסר כאלה שמחקתי כמובן..
זה חלק ממה שאני מחפש בטראנס..

למה מרקוס שולץ וכל סצנת הפרוגרסיב לא חרררררררששששששוווווווו תאמאמאמאמאמא של הצלילים ב2004??? אה אבל בגלל שזה פרוגרסיב ואיטי ולא מסחרי אז זה בסדר?
.A.Y.
לא ממש לא קשור..
אני מסכים איתך שהייתה תקופה שהפרוג התחיל להישמע אותו דבר
אבל כמו שאמרת מקודם,
הם הביאו בכל זאת רעיונות חדשים שלא שמענו
מלודיות יפות וכו'..
הם לא לקחו טראק של מישו אחר ועשו לו רמיקס עם אותו סאונד אלא הם הפתיעו עם רעיונות חדשים
בגלל זה היה כיף לשמוע..
YoraY
התחיל להשמע אותו דבר? מהרגע שהוא יצא עד תקופה מאוחרת הוא היה נשמע אותו דבר - ועמית... שלא תגיד אמן אחד... סצנה שלמה!

וברור שהם באו עם דבר חדש בסדר יאמר לזכותם.. אבל עדיין טחנו לסאונדים הכי פשוטים ת'ראבק...

רד מהקטע שטיאס עושה קוברים לנוסטאלגיות בקטנה אם בא לו שיעשה אם יצא יפה מה טוב
Viber
quote:
Originally posted by .A.Y.
סאונד זה ממש לא הקטע הקל ביצירה,
ובחייאת בנאדם גם תמלודיות הרי הוא לא כותב כי הכל רמיקסים
אז מה בעצם הוא עושה פה?
לוקח את אותם פריסטים שוב ושוב ופשוט כל פעם מלביש אותם על מלודיה אחרת שאפילו הוא לא כתב!
אף פעם לא אמרתי שסאונד טוב עדיף על מלודיה טובה
אבל קשה לי להבין למה כל כך מעריכים בנאדם עם סאונד פשוט ומלודיות שהוא בכלל לא כתב

אני לא מסכים
הרבה מיזה היה אפשר לומר על המון אמנים אחרים בטראנס, בפלצנות שלנו היינו אומרים פעם שזה ה"סאונד שהוא מצא"

ולהגיד לך תאמת לא טרחתי לבדוק תרמיקסים שלו לקלאסיקות בכלל, למה? כי אני מרוצה מהאורגינל

ליפט,קנדידה,מירלה ופסיפייר זה כבר רצף מרשים ועקביות לאמן טראנס בימינו
ואת כולם הוא כתב לפי ידיעתי

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel