|
|
| Glenn-Holmes |
| quote: | | Originally posted by YoraY כבר היינו בטרד שכל אחד ציין את השנים האהובות שלו בטראנס.. אני אהבתי את 2003-2004 למה? כי הטראנס היה פשוט, ככה אני אוהב אותו :) |
2003-2004 הטראנס היה פשוט?
ממ...הרשה לי להסתייג
הטראנס ה"פשוט" כמו שאני מבין שאתה קורא לו פחות או יותר סיים את תקופתו אי שם בסוף 2001 או אולי 2002
קטעים ישנים של וינסנט דה מור למשל שהיום נשמעים כל כך "ריקים" כל כך "פשוטים" אבל עם הרמוניה מצוינת מלודיות יפהפיות וזה בעצם משכבש במשך שנים את אלה שאהבו טראנס....הטראנס של 2003-2004 זה בהחלט טראנס שעבר שינוי לעומת זה של עד 2001.
הוא הפך להיות מורכב יותר, עמוס יותר בצלילים עם הרמוניות מסובכות יותר ואי לכך גם עם קושי גדול יותר להגיע לרמת הפקה גבוהה ולהרמוניה מושלמת או קרובה לשלמות |
|
|
| .A.Y. |
למה אתה חושב שאם אנשים שונאים מישהו שאתה אוהב אז זה בלי סיבה? |
|
|
| Viber |
| quote: | Originally posted by .A.Y.
למה אתה חושב שאם אנשים שונאים מישהו שאתה אוהב אז זה בלי סיבה? |
כי זה טראנסאדדיקט
מי ישמע מה זה סאונד בחייך
לדעתי הסאונדים זה הקטע הקל ביצירה אפילו אני הגעתי הרבה פעמים לסאונדים מגניבים אז מה?
אז הוא השקיע פחות בלהביא לי סאונדים מקוריים לגמרי בכל טראק וטראק אבל כמו שיוראי אמר הרעיון שלהם הוא שקובע וכל כך טוב ובגלל מלודיות אנשים אוהבים טראנס ופחות בגלל צלילים (ואני עוד אחד שבאמת אוהב לשמוע טראק עם סאונדים מקוריים |
|
|
| YoraY |
| quote: | Originally posted by Glenn-Holmes
2003-2004 הטראנס היה פשוט?
ממ...הרשה לי להסתייג
הטראנס ה"פשוט" כמו שאני מבין שאתה קורא לו פחות או יותר סיים את תקופתו אי שם בסוף 2001 או אולי 2002
קטעים ישנים של וינסנט דה מור למשל שהיום נשמעים כל כך "ריקים" כל כך "פשוטים" אבל עם הרמוניה מצוינת מלודיות יפהפיות וזה בעצם משכבש במשך שנים את אלה שאהבו טראנס....הטראנס של 2003-2004 זה בהחלט טראנס שעבר שינוי לעומת זה של עד 2001.
הוא הפך להיות מורכב יותר, עמוס יותר בצלילים עם הרמוניות מסובכות יותר ואי לכך גם עם קושי גדול יותר להגיע לרמת הפקה גבוהה ולהרמוניה מושלמת או קרובה לשלמות |
פסדר עזוב אני יודע מה אמרתי ואני מבין מה אתה אומר אבל בא לא נכנס לזה עכשיו |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|