return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 
איבי

The Drow
quote:
Originally posted by uzi
באמת שמעתי הרבה דברים טובים על די סי 10 ואפילו ראיתי כתבה בטלויזיה על המקום.
טיפ, איביזה יקרה, תיהיה מוכן יותר ממה שנדמה לטיול קצר.
טיפ שני, לא הייתי חוזר מבלי להיות במועדונים הכי מפורסמים בעולם שיש שם... אמנזיה, עדן, פאצה, ספייס, וגם על די סי לא הייתי מותר!
הכל תלוי בכסף וזמן. אם אתה לא רוצה לחזור לשם אז עדיף שלא תפספס.

חחח נראה לך שאני לא רוצה לחזור?
אני מתכנן לחזור אחרי הצבא ולהיות שם מיוני עד ספטמבר.
מהפתיחה עד הסגירה חחח.

עומר
Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by The Drow
חחח נראה לך שאני לא רוצה לחזור?
אני מתכנן לחזור אחרי הצבא ולהיות שם מיוני עד ספטמבר.
מהפתיחה עד הסגירה חחח.

עומר

מממ ממש ממש לא זול להיות שם כמה חודשים...

ולגבי משאמרת על ארמין...לא מסכים איתך שהוא פועל רק מקידום של הלייבל שלו וטזה עובדתי, מצטער כשאנשים כותבים שטויות לא מבוססות זה ראוי לתגובה נגדית...תבדוק פלייליסטים מתוכניות ותראה שהוא מנגן קטעים מהמון לייבלים שונים ואין נציגות בולטת במיוחד של ארמאדה
וגם אם כן...תחשוב על זה מנקודת מבט הגיונית...די ג'יי ששומע קטע מעולה שעדיין לא חתום ינגן אותו הרבה מצד אחד וישאף להחתים אותו מצד שני. משקורה זה שאתה יכול לטעון שהוא קידם את הקטע כי הוא חתום אצלו אבל לפעמים הדברים עובדים הפוך...והוא מחתים את הקטע כי הוא ניגן אותו אותו הרבה וראה שיש הייפ מסוים סביבו.

לגבי שיברס הליריקה שם מצוינת...אולי אתה צריך להסביר את עצמך טוב יותר...יש שם כתיבה ברמה שלא רואים בהפקות ואלבומי טראנס...הבעיה שאתה מדבר על ליריקה ואחרי זה אומר שזוקאלו הכי טוב...אז תחליט מה הפריע לך באלבום...אני קניתי את האלבום הזה וחושב שהוא שווה תכסף
יש שם קטעים מוזיקליים שמעבר להפקה הטובה ולגיוון המוזיקלי, כמו שאמרתי יש בהן גם מילים שמצליחות לגעת וגורמות הפלא ופלא להאזין באלבום הזה גם לווקאל
The Drow
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
מממ ממש ממש לא זול להיות שם כמה חודשים...

ולגבי משאמרת על ארמין...לא מסכים איתך שהוא פועל רק מקידום של הלייבל שלו וטזה עובדתי, מצטער כשאנשים כותבים שטויות לא מבוססות זה ראוי לתגובה נגדית...תבדוק פלייליסטים מתוכניות ותראה שהוא מנגן קטעים מהמון לייבלים שונים ואין נציגות בולטת במיוחד של ארמאדה
וגם אם כן...תחשוב על זה מנקודת מבט הגיונית...די ג'יי ששומע קטע מעולה שעדיין לא חתום ינגן אותו הרבה מצד אחד וישאף להחתים אותו מצד שני. משקורה זה שאתה יכול לטעון שהוא קידם את הקטע כי הוא חתום אצלו אבל לפעמים הדברים עובדים הפוך...והוא מחתים את הקטע כי הוא ניגן אותו אותו הרבה וראה שיש הייפ מסוים סביבו.

לגבי שיברס הליריקה שם מצוינת...אולי אתה צריך להסביר את עצמך טוב יותר...יש שם כתיבה ברמה שלא רואים בהפקות ואלבומי טראנס...הבעיה שאתה מדבר על ליריקה ואחרי זה אומר שזוקאלו הכי טוב...אז תחליט מה הפריע לך באלבום...אני קניתי את האלבום הזה וחושב שהוא שווה תכסף
יש שם קטעים מוזיקליים שמעבר להפקה הטובה ולגיוון המוזיקלי, כמו שאמרתי יש בהן גם מילים שמצליחות לגעת וגורמות הפלא ופלא להאזין באלבום הזה גם לווקאל

לא אמרתי שזוקאלו זה טוב. אמרתי שזה הטראק היחיד שאני יכול להקשיב לו מהאלבום. הוא סביר ולא יותר.

אוקי מה כל כך גאוני ב
Don't leave me, love me
just a bit longer
.הליריקה כאן לקוחה ישר מהמחברת של בת 14 משועממת
הרגש היחיד שזה מעורר בי זה סלידה גדולה מאוד.
ליריקה כזאת אני יכול למצוא אצל בריטני ספירס. אני לא צריך אותה בטראנס.
אתה רוצה ליריקה גאונית?
Iron & Wine - The Trapeze Swinger
זה לא טראנס אבל זה שיר שמדבר על אהבה ואין בו אף טיפה קטנה של קיטצ'. למען האמת הוא גורם לך לחשוב כאילו אתה נמצא במקום הזמר.
המטאפורות שם פשוט מדהימות, והאנלוגיה בין הדובר ל
Trapeze Swinger
היא פשוט גאונית ועוד כל מני דברים שראיתי שם.
לפי דעתי כשיש ליריקה היא חייבת להגיד משהו מעניין. אחרת היא פשוט מיותרת.
יכול להיות שמה שאמרתי לא היה מבוסס, זה היה הרושם שלי שקיבלתי מהפלייליסטים של ASOT.
אני לא מצליח להקשיב לתוכנית שלו, היא משעממת וחד גונית. פשוט ככה.
בוא נסכם את זה שלכל אחד יש את הטעם שלו.

עומר
Glenn-Holmes
quote:
Originally posted by The Drow
לא אמרתי שזוקאלו זה טוב. אמרתי שזה הטראק היחיד שאני יכול להקשיב לו מהאלבום. הוא סביר ולא יותר.

אוקי מה כל כך גאוני ב
Don't leave me, love me
just a bit longer
.הליריקה כאן לקוחה ישר מהמחברת של בת 14 משועממת
הרגש היחיד שזה מעורר בי זה סלידה גדולה מאוד.
ליריקה כזאת אני יכול למצוא אצל בריטני ספירס. אני לא צריך אותה בטראנס.
אתה רוצה ליריקה גאונית?
Iron & Wine - The Trapeze Swinger
זה לא טראנס אבל זה שיר שמדבר על אהבה ואין בו אף טיפה קטנה של קיטצ'. למען האמת הוא גורם לך לחשוב כאילו אתה נמצא במקום הזמר.
המטאפורות שם פשוט מדהימות, והאנלוגיה בין הדובר ל
Trapeze Swinger
היא פשוט גאונית ועוד כל מני דברים שראיתי שם.
לפי דעתי כשיש ליריקה היא חייבת להגיד משהו מעניין. אחרת היא פשוט מיותרת.
יכול להיות שמה שאמרתי לא היה מבוסס, זה היה הרושם שלי שקיבלתי מהפלייליסטים של ASOT.
אני לא מצליח להקשיב לתוכנית שלו, היא משעממת וחד גונית. פשוט ככה.
בוא נסכם את זה שלכל אחד יש את הטעם שלו.

עומר

אח שלו הבעיה שלי היא לא בדיעה שלך אלא באיך שאתה מביע אותה

אתוכנית של ארמין משעממת? זה עניין של דיעה אני לא יכול להתווכח איתך אבל חד גונית? צר לי...זה לא נכון - עובדתית הוא מנגן טראנס מלודי פרוגרסיב טראנס לעתים פותח עם כמה קטעי פרוגרסיב האוס אפילו לעתים עם קטע שתיים של אלקטרו לעתים עם קטע שתיים של פאנקי האוס ולא אמרנו מילה על טק טראנס שזה גם מנה קבועה אצלו...ככה שאולי לך יש הגדרה חדשה לחד גוני...אבלח התוכניות שלו לא כאלה

ליריקה:

מתוך רצועה רביעית נכתב ע"י ארמין והזמר המבצע של הקטע:

Here I am, Standing naked. Thats what she said. I dont mind as long as i get what i want.

......

On and on and on she cries for me
On and on and on she makes me feel so special.
She's a devil in disguise she's a golddigger

מתוך רצועה שישית:

You bathe in water false, childhood lies, fear in your eyes. Give me a son and daughter there is nothing i can't see in my mind, a picture of you painted, so vividly blood runs through my light, through my darknesslay down on me, naked gypsy watching you.......

מממ
תאמת...

הקשבת לאלבום?
או רק לשיברס וזוקאלו?
Viber
מסכים באופן ניחרץ עם אילן
שיברס אלבום ענק ובכלל לא בגלל הטראק שנושא את שם האלבום.

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel