return to tranceaddict
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 
איבי

romigi
טוב שמח לשמוע שעוד אחד מתכוון לשנות לעצמו את החיים ..
בכל אופן א. לך לדי סי 10. ב. לך לקוקון.. ג. אל תלך לכל המסיבות טראנס האלה של הבריטים סתם בזבוז כסף וזמן.
בלי שביקרת בקארל קוקס אל תחזור. ולא משנה אם אתה אוהב רק טראנס אתה חייב לנסות ליינים אחרים.. גם אם זה בא על חשבון ליינים של טראנס..
בכל אופן דרך צלחה וההנאה מובטחת לך

נ.ב. מייק תחסוך הרבה אני אקלקל אותך שם מוזיקלית כהוגן..:stongue:
Glenn-Holmes
רומן...עם כל הכבוד אני חושב שלמרות שמאוד מומלץ להיות במקומות מסויימים באיביזה העצה של לוותר על ליינים ומסיבות שהן לטעמו המוזיקלי של מישהו היא לא עצה נכונה בכל המקרים...

אם אתה מחזיר אותי ל-2005 אני כמעט בטוח שההחלטה שלקחתי אז היתה נשארת בעינה...היום אני חושב שזו טעות לבחור כך...אבל זה אילן 2007...אנשים משתנים ותפיסות של אנשים משתנות...אל תחליט בשביל בן אדם בלי שאתה יודע מי הבן אדם מה הרקע שלו ומה הוא מחפש...חבל שהוא לא יהיה בדי סי 10 כי המסיבות שם הן הדברים הכי משוגעים שקורים באיביזה מצד אחד, ואין שום תחרות רצינית מולם ביום והשעות של הסירקולוקו מצד שני
romigi
אילן אל תתגרה למה אני אחשוף פה פרטים מביכים עליך ועל המסע שלך ב 2005
זה שהעדפת ללכת לארמדה נייט ולהפסיד את קארל השמן במקום זה בעיה שלך אבל אל תתן לאחרים לעשות את אותה טעות..
The Drow
quote:
Originally posted by romigi
טוב שמח לשמוע שעוד אחד מתכוון לשנות לעצמו את החיים ..
בכל אופן א. לך לדי סי 10. ב. לך לקוקון.. ג. אל תלך לכל המסיבות טראנס האלה של הבריטים סתם בזבוז כסף וזמן.
בלי שביקרת בקארל קוקס אל תחזור. ולא משנה אם אתה אוהב רק טראנס אתה חייב לנסות ליינים אחרים.. גם אם זה בא על חשבון ליינים של טראנס..
בכל אופן דרך צלחה וההנאה מובטחת לך

נ.ב. מייק תחסוך הרבה אני אקלקל אותך שם מוזיקלית כהוגן..:stongue:

ברור שאני הולך לקוקס...
יש ארמין אונלי באותו יום ואני מוותר כי הוא מנגן רק חרא ממוסחר כדי לקדם את אמרדה והוא כבר לא מה שהוא היה פעם.
יש וידאו שלו (ולמורות שהוא שיכור מת) הוא טוען שדי.ג'. סאמי הוא לא טראנס והוא הורס את התעשייה.
עכשיו המצב הוא ששיברס הוא כמו כל טראק של סאמי :p
בנוסף יש לו טראק עם פרי קורסטן שאני פשוט מת עליו אבל חבל שהוא לא התכוון לזה.
"Music. It's like a trade, it comes from the heart, it comes from the mind."
והכל הדרדר משם...
בכל מקרה קצת נסחפתי חחח
אני חולה האוס, אני אוהב טקנו מדי פעם. תלוי איזה לפעמים זה משעמם.
אני בעצם שומע המון דברים, גם לא קשורים כל כך למוזיקה אלקטרונית.
אני בעצם אחליט כשאגיע לשם.

יש מישהו המעוניין בכל מקרה?

עומר
romigi
תראה אני יודע שתהיה משלחת של ישראלים של לפחות 5 אנשים.. ואלי אף יותר. בכל אופן תיצור קשר עם ירון המכונה פיוז'ן..
הוא רשום פה כ FUSI
אם אני לא טועה , אני די בטוח שהוא ישמח לשתף אותך

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel