return to tranceaddict
Pages: 1 [2] 3 
אוזניות מהאתר יד 2 - תעזרו לבחור..

uzi
יוראי, אם אתה אשכרה הולך לקנות אוזניות יותר מ 100 שקל אז הייתי ממליץ לך לחשוב ברצינות על המדדים שלמטה.
מנסיוני, האוזניות הנפוצות של סוני בדרך כלל מספקות את הסחורה בבמחיר סביר ולא צריך לקנות מותג יקר מאוד.

מדדים:
1) צורת אוזניה, ריפוד, גמישות, גודל השקע לאוזן
2) מוליכות וציפויים
3) התנגדות (אימפידאנס)
4) רגישות (אלקטרונית)
5) תחומי תדרים אפשריים באוזניות
6) נוחות
7) אורך החוט
8) משקל
9) מחיר לפי אופי השימוש שלך באוזניות
10) רושם כשהמוצר ביד
11) מחיר לעומת תועלת
12) נראה שביר
13) אם זה לתקליטנות אז לא הייתי לוקח אוזניות יקרות למועדונים בארץ.
14) מתגים או לחצנים נוספים מובנים
15) בידוד מרעשי חוץ (יש כאלה שאפילו שצריכים בטריות)
16) כמה ערוצים הם מנגנות (יש כאלה שמדמות סראונד כי יש להם כמה רמקולים ולא רק שניים לסטריו)

אני יודע שכל זה נשמע קצת פלצני אבל אוזניות בכזה מחיר זה השקעה וכדאי לדעת מדדים אלקטרוניים, איכות החומרים ואופי המוצר.

דוגמא:
יש לי אוזניות לא מוצלחות ב 750 שקל והיו לי אוזניות מוצלחות ב 200 שקל כי הם היו מתאימות לי יותר באופי ובחומר.
YoraY
עוזי כמה פרמטרים....

להגיד לך תאמת אני בודק תאוזניה שלי ככה:
נוחות..
שתראה נורמאלי..
שתשמיע בוואליאום גבוהה ובאיכות טובה
ובידוד מרעשי חוץ מאד חשוב כמובן...

אני מתכוון לקנות את ה
MDR
גם כי הן מומלצות בטירוף פשוט מאד להגיד לך תאמת :) כשבאים 3 אנשים אחד אחרי השני ואומרים לך קח ת
MDR
והם נשמעים כל כך בטוחים בעצמם אני לא מוצא יותר מדי מקום לבירורים
מיותרים

עד היום כל סט שעשיתי בבית היה עם האוזניות הכי עלובות שאפשר לבקש וגם תיקלטתי בחיים שלי בתנאי אוזניה טובים או גרועים והסתדרתי +- אותו דבר

האוזניות הטובות פשוט מפנקות יותר וגם כמובן לא פחות חשוב יפות
Glenn-Holmes
יוראי אני לא יודע אם זה רעיון טוב לקנות אוזניות משומשות...
לסוני אמ די אר למשל יש היסטוריית תקלות שלא מעט אנשים שיש להם את האוזניות מספרים עליהן..אני מכיר גם אנשים שבמשך שנים לא נתקלו איתן בשום בעיה ומאוד אוהבים את הסאונד שלהם אבל השורה התחתונה היא האם בשביל לחסוך 300 שקל אתה מוכן להסתכן בזה שאין לך אחריות למשהו שיכול לקרות לאוזניה כבר בקרוב בגלל שיש לה כבר "ותק"
YoraY
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
יוראי אני לא יודע אם זה רעיון טוב לקנות אוזניות משומשות...
לסוני אמ די אר למשל יש היסטוריית תקלות שלא מעט אנשים שיש להם את האוזניות מספרים עליהן..אני מכיר גם אנשים שבמשך שנים לא נתקלו איתן בשום בעיה ומאוד אוהבים את הסאונד שלהם אבל השורה התחתונה היא האם בשביל לחסוך 300 שקל אתה מוכן להסתכן בזה שאין לך אחריות למשהו שיכול לקרות לאוזניה כבר בקרוב בגלל שיש לה כבר "ותק"

צודק שקלתי את הדברים האלה ומסתבר שאני אלך על ה
HD205
uzi
quote:
Originally posted by YoraY
צודק שקלתי את הדברים האלה ומסתבר שאני אלך על ה
HD205

אני לא ממליץ בכלל לקנות אוזניות מיד שניה. לך תדע כמה חרשו עליהם ואיזה מכות הם ספגו. הרגישות והחדות של האוזניות עם הזמן מתחרבנת ואני לא יודע באיזה ווליומים וכמה האנשים לפני שמעו בהן.

לגבי סינהייזר, הם מותג רציני מאוד.
הגרמנים, המנובלים האלה, יודעים מה זה טכנולוגיה.
אתה יודע איפה בארץ קונים אוזניות סינהייזר אורגינליות?
בתל אביב יש את "הדר שיווק", הוא אשכרה סניף של היבואן הרשמי.
כנס לאתר של סינהייזר ודפדף בקטלוג, יש בארץ כמעט את הכל.
חשוב!!! שים לב גם למדד הדיסטורשן!!!

ה
MDR
הם של סוני, גם אני המלצתי לך עליהם מקודם. יש מגוון של מחירים ותכונות והן מאוד פופולריות בחנויות. הם בדרך כלל מספקות את הסחורה במחיר מתאים.

תמיד ניתן להכנס לחנויות אלקטרוניקה ומוזיקה ולהסתכל מה שיש להם במדפים. חנויות כמו חלילית לדוגמה גם מביאות הרבה סחורות כאלה אבל לגבי המחירים שם אני לא סגור.

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel